Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Köszi. Én a milleren vagyok. Csak én általában este 10-11 után tudok játszani. Nálam ez a sniperkodás inkább támogatásképpen működik, meg távcsővel nekem könnyeb küzdeni (én mindig is ilyen közép tájon mozogtam a játékokban, sose közel, de nem is távol, ahhoz meg jó a távcső) meg próbálok más irányokból támadni, meg olyan helyeket keresni, ami jól véd és belátom a csatateret, ehhez meg kell a jump jet. A mozgékonysága miatt tetszik. Ahogy néztem ez a trac5-s lesz megvéve, abból közelre és távolra is össze tudok pakolni loadoutot. Csak nehezen gyülik a cert, bár mostanában ráálltam a harckocsizásra is, ezzel is lehet gyűjteni.
etejedu: A védelmet fejlesztem, csak az elején azt hittem mindegyiket lehet egyszerre használni, így olyanra is költöttem, ami nem feltétlen szükséges. Most a nanowave armort használom, bár ezt a shield capacitort vagy mit még nem próbáltam. A shotgunt vmi miatt nem csípem, meg főleg közepes távon nyomom, szóval inkább karabély a bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ghost of Tsushima Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest