Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
régen volt egy olyan bug, ogy server downtime előtt kivettél trialba bármit akkor az megmaradt, de arra semmilyen kiegészítőt már nem tudtál certelni(foregrip,optika...stb)
egyébként az ilyeneket javítani szokták. úgyhogy szerintem csak akkor örülj neki ha majd a soron következő hotfix után is megmarad.szerintem baromi jó, hogy a camokat így megoldották. volt egy szettem járműre meg egy szettem gyalogra(fegyó camo nélkül).a járműves és a gyalogos is más volt...mindhárom kontinensre... erre most van minden kontinensre 2 opció (sötétebb/világosabb) plusz az nvidia-s meg a loyal soldier ja meg amit tegnap adott ajándékba, az is vmi piros.
asszem nemsokár lesz rinya a factionos sniper puskák miatt. aTR-é a maga 186DMG-ével egy rakás sz@r. ráadásul pontatlan is. olyan mint a SABR. ott is hiába bika a fegyó ha nem tudod egy pontba leosztani a két skúlót cseszheted.
ezeket úgy kéne megcsinálni mint bf3-ban az an94-t ott (szinte) egy pontba érkezik a két golyó(mivel az életben is aért csinálták a fegyvert, hogy a golyóálló mellényt átüsse, a két egy pontba érkező golyó...mert egy skúlót még megfog a mellény, de kettőt már nem).
szóval a SABR-nak és ennek az új fosnak is így kéne működnie.szemben az NC kapott egy no-drop leggyorsabb bulletvelocity-s kézi ágyút ami még shotiként is használható... VS meg az öröklőszeres charge-olható plazmavetővel...TR meg a Fredaster-ujj szindrómás low-damage/high recoil/fastreload átgondolatlan sz@rt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Svájci jellegű bicska eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest