- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
régen volt egy olyan bug, ogy server downtime előtt kivettél trialba bármit akkor az megmaradt, de arra semmilyen kiegészítőt már nem tudtál certelni(foregrip,optika...stb)
egyébként az ilyeneket javítani szokták. úgyhogy szerintem csak akkor örülj neki ha majd a soron következő hotfix után is megmarad.szerintem baromi jó, hogy a camokat így megoldották. volt egy szettem járműre meg egy szettem gyalogra(fegyó camo nélkül).a járműves és a gyalogos is más volt...mindhárom kontinensre... erre most van minden kontinensre 2 opció (sötétebb/világosabb) plusz az nvidia-s meg a loyal soldier ja meg amit tegnap adott ajándékba, az is vmi piros.
asszem nemsokár lesz rinya a factionos sniper puskák miatt. aTR-é a maga 186DMG-ével egy rakás sz@r. ráadásul pontatlan is. olyan mint a SABR. ott is hiába bika a fegyó ha nem tudod egy pontba leosztani a két skúlót cseszheted.
ezeket úgy kéne megcsinálni mint bf3-ban az an94-t ott (szinte) egy pontba érkezik a két golyó(mivel az életben is aért csinálták a fegyvert, hogy a golyóálló mellényt átüsse, a két egy pontba érkező golyó...mert egy skúlót még megfog a mellény, de kettőt már nem).
szóval a SABR-nak és ennek az új fosnak is így kéne működnie.szemben az NC kapott egy no-drop leggyorsabb bulletvelocity-s kézi ágyút ami még shotiként is használható... VS meg az öröklőszeres charge-olható plazmavetővel...TR meg a Fredaster-ujj szindrómás low-damage/high recoil/fastreload átgondolatlan sz@rt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Revolut
- Crimson Desert
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest