Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Blade_W
üzenetére
Első belépéskor ideális, mert hamar oda dob, és utána elvileg lehet spawnolni a környéken.
Engem a K/D ratio nem igazán érdekel, fontosabb, hogy hamar a frontvonalban legyek
, és néha egész jó helyre dob le... volt már, hogy a mediccel meg tudtam C4-ezni egy tankot, mert pont a dombon fölé dobott. De az esetek 50%-ában tényleg instant halál, mielőtt mozdulni tudna az ember.Egyébként azt nem értem, hogy amikor a fél térkép a miénk, és rányomok a redeploy gombra, akkor hogyhogy összesen 3 (igen, HÁROM) pontot ad a teljes területünkön respawn lehetőségként? Elvileg minden területen van egy éledőpont, amit lehetne használni, ha az SCU rendben van, és nincs rajta visszaszámlálás.
És egy újabb érdekes tapasztalat a tegnapi 2 óra játékból: 5 vagy 6 alkalommal sikerült 1 v 1 ben mindkettőnknek eldőlni úgy, hogy kézifegyvert használtunk. Azért ez nem kicsit vicces. Azért lehetséges, mert túl nagy az időintervallum, még a közelharcban is, amíg a lövedék a kilövéstől eléri a célt. Simán emelniük kellene minden lövedék sebességén egy jó 50%-ot. Egyrészt reálisabb lenne, másrészt ezeket a nevetségesen hülye helyzeteket is csökkentené.
Új hozzászólás Aktív témák

- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, és néha egész jó helyre dob le... volt már, hogy a mediccel meg tudtam C4-ezni egy tankot, mert pont a dombon fölé dobott. De az esetek 50%-ában tényleg instant halál, mielőtt mozdulni tudna az ember.