Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

Az este indítottam a második karimat, de most a Miller szerveren és a pirosaknál. Rágyúrtam a medikre, párhuzamosan húztam a gyógypisztolyt, a healing skilljét meg a nano-armort. Ja, és vettem egy nv/ir scopot is abban a reményben, hogy a cloaked infiltratort is látja. Kipróbálni nem tudtam ezt a feltételezést, mert amikor ilyennel találkoztam, és mire ezen keresztül néztem, akkorra már szabad szemmel is látható volt éppen, csapattársat lődözött. De a medic ebben a formában nagyon tetszik, csak az a gáz, hogy a gyogyópisztolyt soxszor odafogtam a füstölő turretra meg tankra, meg kukáskocsira is, hogy most jól meggyógyítom, és beleülök :O
    (szerk: a játék hangulatához szerintem nagyon illett volna, hogy a mediknek és mérnöknek ne legyen külön oldalfegyvere, hanem a célhardvere legyen használható pisztolyként az enemyvel szemben. És ahogy fejleszti, úgy erősödjön is folyamatosan, hogy a végén szinte ne is nagyon legyen értelme mást használni.)

A resu is jó móka, és a gyógyításnál is hamar ráállt a kezem, hogy a pisztolyt és a skillt egyszerre nyomom. Bár a skill lassan töltődik, de úgy éreztem együtt hatékonyabban gyógyít, illetve engem is véd picit, amikor a tűzvonalban kell healelni. A resu gránátot is tudtam volna néhányszor használni, de arra még spórolni kell kicsit, lehet előtte még húzok egy-egy szintet a többi cuccon.

Viszont nagy kérdés, hogy az ir scope akkor csak a füstön keresztül használható a normál emberek felfedezésére, vagy a láthatatlanságba burkolózó infit is ki lehet vele szúrni :F

Új hozzászólás Aktív témák