- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Van egy jó tanácsa az egyik videóban, hogy elemezd a viselkedésedet. Jegyezd fel, mit tettél akkor, amikor meghaltál, vagy lelőttél valakit. Ha valami sokszor fordul elő, és káros az egészségre, akkor azt inkább hanyagold, és helyette azt csináld, ami pontot hoz.
Pl fedezék nélküli tér közepére kirohanás, hogy újraéleszd egy társadat, miközben mindenhonnan lőnek?
Lövitek egymást, kiürül a tár, erre nekiállsz betárazni, ezalatt az ellenség lelő?
Saját csapattársad gázol el tankkal?
Legközelebb nem kell kifutni a placc közepére, csak azért mert egy lvl5-ös ész nélkül futkározik a pályán. Meg ha szemtől szemben állsz az ellennel és kiürül a tár, pisztolyra váltasz újratöltés helyett. A tankokat meg elkerülöd : )Ezt így könnyű mondani, de ha igyekszel a szabályokhoz tartani magad, sokkal eredményesebb leszel, és még nagyobb élmény lesz a játék.
Pl én szerintem a gyengébbekhez tartozom, k/d olyan 0,5/0,6 volt, gyakran csak rohangásztam és lövöldöztem, de inkább lelőttek. Most időnként egy-egy nap az 1-es arányt is sikerül elérnem.
Szóval csak így tovább! : )Ja, én egyébként NC-vel játszom a Woodman-en. Ha vannak magyarok, szívesen csatlakoznék hozzájuk, hippokrampusz néven játszom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest