Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
épp ezt írtam korábban, patch óta átspeceltem magam és kizárólag lenti két gránátot dobálom:
tisztára nevetséges dps, és "csak" egy +6 proj high dmg phys xbow kell hozzá meg egy +3 proj amu. na meg gemling miatt +2 skill jön még ascendancy-ból, meg rengeteg quality. a voltaic-hoz még hiányzik a 20-as uncut skill gem, azzal meg is lenne a 80k dps.és a lényeg, hogy 1200 körüli manával (+60% regennel supportból) simán fenntartható: rendre 196 és 255 mana cost (inspiration support mindkettőben), és mivel attack speed szándékosan gatya (1.06 és 0.8s), hozzá tudtam gyúrni a cooldown recoveryt (1.72 és 1.92s), így bár lassabban, de folyamatosan tudom dobálni 0.85 és 1.5s detonation time mellett (többi gránát kivárhatatlan idő után robban csak).
egyetlen kérdés, hogy mit tegyek mellé harmadik skillnek, próbáltam artillery ballista támogató tüzérséget, de az vicc volt sebzésben még a 0.2.0 buff ellenére is. gondoltam kéne valami jó debuff inkább, de abból meg csak a bloodhound's mark és vulnerability jöhetett szóba. egyelőre előbbinél maradtam, de minek, max valami nagyobb boss-nál kellhet később. vagy dobálok oil grenade-et hogy lassítsak, de mivel van 25% maim chance-em per attack öszesen 36% slow-val automatikusan, meg úgyis vagy vak vagy stun mindenki, ha nem épp electrolute/shock, az csak a manát enné feleslegesen.
szóval bal klikk + jobb klikk gemling grenadier nekem most a meta
-
Edge
veterán
ps5pro-n 2-3 sec, komolyan. i7-9750H-n ugyanaz mint nálad 30sec minimum... jó hát nem véletlen, van pár év a két vas között. De amúgy ps5-ön nagyon stabil a game, le a kalappal, sztem érezni, hogy lassan a konzolok felé kacsintgatnak már ggg-ék(tudom poe1 is volt/van konzolokon, de ez a poe2 vmi nagyon durván néz ki és smooth 4k-n, nem is tudom milyen vas kéne ehhez pc fronton).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest