Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
srácok van 330 goldom vagy mim poe1-ben az accomon. ezt fel tudom használni a 2-ben majd?
-
Djuree
félisten
ez? ez semmi. nézd meg a black desert koreai mmo-t...én azt toltam, 1-1 jobb item megszerzése akár 1000 óra is lehet. de úgy hogy csak azzal foglalkozol, ha más tevékenységet is csinálsz a játékban akkor több. na az a grind fest. durván jó játék, de ahhoz tényleg végtelen idő kell.

ja és ott simán el tudsz veszteni bármennyi progresst, pár perc alatt akár 1000 óra játékidő is mehet a levesbe...véglegesen. -
Djuree
félisten
srácok prime gamingen vannak poe2-őhöz ajándékok?
mintha az 1-hez anno havonta lett volna ez az. -
Djuree
félisten
lenne egy kérdésem.
ha kijön a rendes free verzió, vajon amit elérünk ebben az earlyben törölve lesz?
vagy maradnak a karik cuccok stb?
mert ha törlik el se kezdem addig... -
Djuree
félisten
Srácok kellene egy kis help.
Aki nyomja pc-n az early-t.
Ki szeretném próbálni megy-e a gépemen játszhatóan, nincs egy erős vasam de azért nem is szar.
Viszont addig nem fizetném be.
Lenne-e valaki aki megengedné, hogy belépjek az acc-jával és kipróbáljam egy 10 percet?
Semmit nem fogok belekutyulni, ellopni stb.
Ha megy akkor veszem is meg egyből, az 1 is nagy kedvenc volt.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest