Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz boogie84 #3923 üzenetére

Hasonló tapasztalatom volt. Monkként már vagy 5-6 sárga crossbow esett, meg egy rakat egyéb sárga fegyver. Quarterstaff tudod mennyi? 0.

Mondom akkor trade, úgyis esett már 2 ex. Rakeresek, dps szerint sorba rakom (szint req. Beállítva) próbálom a gombot ami oda teleportal az eladó HO-jába: hibaüzenet: nem vagyok ugyan azon a quest szinten (vagy valami ilyesmi)

Végig próbáltam sokat, semmit nem tudok megvenni.

Egyébként nem volt olyan nagyon rossz a meglévő (persze messze elmarad attól ami trade-en van), mondom akkor megyek tovább act1-ben még. Nem kiemelkedő a sebzés, de azért tudtam haladni. Egészen act1 end bossig, ott egyszerűen édes kevés volt a dps, háromszor ment át a "ködös" fázisba, a végére elfogyott a poti charge.
    Hozzátenném, hogy tudom hogy kell növelni sebzést, a két ringen és kesztyűn ott a flat dmg.

Néztem a streamereket, úgy néz ki hogy elég jó lett a hollow palm, csak el kéne jutnom addig.
    YT-n írták, hogy nem is érdemes a staffal szenvedni, bow-val kell menni az elején.

Most két lehetőség van, vagy váltok deadeye-ra és kezdem elölről, vagy megpróbálom bow-al, de ahhoz kéne megint skill gem, stb.

Mellesleg ennyi idő alatt Last Epoch-ban túl vagy a kampány felén, skippek nélkül..

Új hozzászólás Aktív témák