- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
boss-oknál mit érek max 5 life on hit-tel? effektíve semmit, és cserébe map-ozás közben sem tölt rendesen. így meg életben tart a boss-ig, ott meg úgyis flaskázok, ennyi. nem is igazán értem, még ha gránátonként is számolja, akkor is 25 life / shot ha mind betalál? ráadásul én a gas granade fire explosion-jét használom fő sebzésnek, az sokszor lehet hogy tök független a hit eseménytől. de nemtom hogy számolódik, őszintén szólva nem is próbáltam ki soha, annyira useless statnak tűnt az alacsony érték miatt. persze javítsatok ki ha tévedek.
szerk:
amúgy 30-50 div körül láttam magas mana+life on kill suffix mellett +proj skill és 500+ phys dps xbow-okat, csak hát ugye még a mapozás elején vagyok, második citadel felé járok épp, nincs rá zseton. de az lenne a tuti, mana on kill-ből csak az egyik gyűrűmön van 20+, mondanom sem kell a leghasznosabb statok egyike. 145 mana körül van egy gas granade (-40% resource cost mellett!), szóval kell a visszatápolni folyamatosan, bossoknál meg ha nem elég magas a damage akkor flaskázni 1-2x.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest