Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz Edge #3101 üzenetére

boss-oknál mit érek max 5 life on hit-tel? effektíve semmit, és cserébe map-ozás közben sem tölt rendesen. így meg életben tart a boss-ig, ott meg úgyis flaskázok, ennyi. nem is igazán értem, még ha gránátonként is számolja, akkor is 25 life / shot ha mind betalál? ráadásul én a gas granade fire explosion-jét használom fő sebzésnek, az sokszor lehet hogy tök független a hit eseménytől. de nemtom hogy számolódik, őszintén szólva nem is próbáltam ki soha, annyira useless statnak tűnt az alacsony érték miatt. persze javítsatok ki ha tévedek.

szerk:
    amúgy 30-50 div körül láttam magas mana+life on kill suffix mellett +proj skill és 500+ phys dps xbow-okat, csak hát ugye még a mapozás elején vagyok, második citadel felé járok épp, nincs rá zseton. de az lenne a tuti, mana on kill-ből csak az egyik gyűrűmön van 20+, mondanom sem kell a leghasznosabb statok egyike. 145 mana körül van egy gas granade (-40% resource cost mellett!), szóval kell a visszatápolni folyamatosan, bossoknál meg ha nem elég magas a damage akkor flaskázni 1-2x.

Új hozzászólás Aktív témák