Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz -FreaK- #3184 üzenetére

jaa, hogy ő nem is gránátozik, akkor rossz már önmagában az item típus is. illetve nála akkor az attack speed és a mana költség igenis számít, bocsi benéztem :W

viszont szerintem akkor sem lehet csak így venni, hogy 15% növekmény +40% manáért. egyrészt ez a +15% mindig csak közelítő érték lesz, a végső effektív sebzést túl sok minden befolyásolja. illetve amit írtam, egy bizonyos szinten túl már nem tudsz alap sebzést növelni, mint ahogy a skill gem kimaxolása után már nem fogod tudni növeli máshogy a damage-ed, mint +proj skill stat-tal, viszonylag könnyen szerezhető mana árán.

persze attack speed/crit buildeknél picit más a szitu, de reálisan korlátos, hogy mennyi jó stat kerülhet egyszerre egy fegyverre. ugye egy xbow stat-jai közül a prefixek a leginkább meghatározók, így marad, hogy suffixként a build-hez legideálisabb stat kerüljön a crit módosító, az attack speed és a +proj skills lehetőségek közül.

egy szónak is száz a vége, inkább +2 proj skills kerüljön egy fegyverre, mint light radius/accuracy rating hibrid :))

Jacktor:
    nekem mákom volt, mert esett egy perf jeweler's orb, de az 5. slot önmagában tud dobni rajta egy jó nagyot, vagy azonos dmg mellett adni hozzá plusz utility-t, vagy majdnem felére lehúzni a mana költséget stb.

szerintem ilyen árak mellett megéri 4 socketes skill gem-eket vaal-ozni (6-7 ex egy greater orb, míg 400+ ex a div jelenlegi árfolyama), ha beadja a +1 socketet, akkor utána is tudod upolni, így próbálkozhatsz olyan uncut gem-mel amid csak van!

Új hozzászólás Aktív témák