Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brumi1024

veterán

válasz saen #8621 üzenetére

Gyors PTR tapasztalatok: a hook így szerintem elég gyenge lett. Persze, nyílt terepen könnyen oda lehet húzni a másikat, de egyébként konkrétan semmi "súlya", a szó fizikai értelmében. Ha egy mozdulatsor közben kap el (pl ugrás), és épp kilépsz a mozdulatsor végére (leesel egy fal mögé, már meghookolva) akkor megszakad. Tehát egy fedezék mögül duplán felugró Genjit már nem fogsz magadhoz húzni. De egy Soldier pont akkor kezdett el sprintelni egy fedezék mögé (közel volt hozzá), amikor csattant a hook, sebződött, de "elszakadt". Sőt, ugráltam egy fedezék mögé Roadhoggal, az enemy Roadhog elkapott a levegőben, de az ugrás íve pont fedezék mögé vitt így megszakadt. Elég meglepő volt. Szerintem ez így meghátrálás, én sem szerettem a bullshit hookokat, de inkább a valósághoz közelebbi fizikát látnám megoldásnak. Persze azt leimplementálni bonyolultabb.

D.va change: sokkal többet sebez távolra, viszont látványosan könnyebb szétkapni. Egyértelműen nem OP már, kíváncsi leszek mi lesz így ezzel a két változtatással a triplatank metának. Egy biztos, Reaper már nem tökéletesen haszontalan.

Más apróságok: jópofa az emote wheel, új a killfeeden a kill ikon, pár narrátori szöveg megváltozott (KOTH mapoknál "Prepare for battle"...stb.), kicsit megváltozott a kommunikációs hud (c gomb by default).

Új hozzászólás Aktív témák