Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Gyors PTR tapasztalatok: a hook így szerintem elég gyenge lett. Persze, nyílt terepen könnyen oda lehet húzni a másikat, de egyébként konkrétan semmi "súlya", a szó fizikai értelmében. Ha egy mozdulatsor közben kap el (pl ugrás), és épp kilépsz a mozdulatsor végére (leesel egy fal mögé, már meghookolva) akkor megszakad. Tehát egy fedezék mögül duplán felugró Genjit már nem fogsz magadhoz húzni. De egy Soldier pont akkor kezdett el sprintelni egy fedezék mögé (közel volt hozzá), amikor csattant a hook, sebződött, de "elszakadt". Sőt, ugráltam egy fedezék mögé Roadhoggal, az enemy Roadhog elkapott a levegőben, de az ugrás íve pont fedezék mögé vitt így megszakadt. Elég meglepő volt. Szerintem ez így meghátrálás, én sem szerettem a bullshit hookokat, de inkább a valósághoz közelebbi fizikát látnám megoldásnak. Persze azt leimplementálni bonyolultabb.
D.va change: sokkal többet sebez távolra, viszont látványosan könnyebb szétkapni. Egyértelműen nem OP már, kíváncsi leszek mi lesz így ezzel a két változtatással a triplatank metának. Egy biztos, Reaper már nem tökéletesen haszontalan.
Más apróságok: jópofa az emote wheel, új a killfeeden a kill ikon, pár narrátori szöveg megváltozott (KOTH mapoknál "Prepare for battle"...stb.), kicsit megváltozott a kommunikációs hud (c gomb by default).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - OFF topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TBT