Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Pontosan ezért írtam amit. Ha nincs tárolt hibakód és ennyire random a nem beindulás azt ember legyen aki így megmondja neked. Főleg neten keresztül. Rángatásokra szokott még megindulni az ötletbörze. Tudok olyan G Z14XEP társat, aki cserélt 2 szondát, a trafót, 3 szett gyertyát és még mindig néha ránt a kocsi. Szervizben mentek vele 100km-t diaggal, nem volt gond, visszaadták.
Ezekkel öröm az élet
Volt laptop amit úgy hoztak be, hogy 2 hetente egyszer lefagy. Kiváltó ok nincs, teljesen random. 3 napig ment 0-24, nem bírtam kihozni semmit, ügyfél elment és széttettem a kezeimet. Gazdaságilag ezek a hibák a legocsmányabbak. Sok cucc elmehet, sok idő meg garantált.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Volt laptop amit úgy hoztak be, hogy 2 hetente egyszer lefagy. Kiváltó ok nincs, teljesen random. 3 napig ment 0-24, nem bírtam kihozni semmit, ügyfél elment és széttettem a kezeimet. Gazdaságilag ezek a hibák a legocsmányabbak. Sok cucc elmehet, sok idő meg garantált.