Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A PSG-5 az egy csatlakozós, a PSG-16 meg két csatlakozós.
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Csak a motorháztető felnyitásával látod, egyébként sehogy.
De nem kell ezektől félni, jó helyen 100 körül felújítják az adagolót. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Fogalmam nincs.

-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Bizony, jó a szó.

A fogyasztást majd kiderítem, főúton tudja azt a DTI amit kvázi pályán a CDTI. Illetve utóbbi nekem valahogy fürgébbnek, vidámabbnak érződik. Előbbi mumusa az adagoló.
Az Y20DTH pl két kivitelben készült: egyiken bontható az adagoló és javítható, a másikon nem illetve szerelték kettőstömegűvel és anélkül is.qdak - Köszi az infot. Mindenképp ránézünk majd mi van vele, aggaszt.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Mai is tanultam valamit. Köszönöm.
-
diablo1984
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Astra, vectra, omega....
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Bocsi keverem a VW dízlivel.

De akkor az jó, ugyan ez a motor van a G astránál is?
-
diablo1984
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Dti, de az is! Láncos motorok nem erőgèpek, de bírják, pechjükre az isuzu motor jobban fogyaszt ès èrzèsre nem lomhább így nem lettek legendák! De így is egy egyszerűbb konstrukciók, nem egy minden szarral teletömött modern dízel!
-
válasz
diablo1984
üzenetére
És ami a B veciben található 2.0 TDI? (101 pacis)
-
qdak
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére

sztem ez volt az utolso dieselem
Petyyyyy ilyent csinal a zafi is, bizonyos fordulaton nem annyit tolt
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Vesztor87
üzenetére
Hello!
A 105 lovas az a Z16XEP és a jóval ritkább Z16XE1 (nekem ez van és mindkettő Twinport még). A 116 lovas pedig a Z16XER (változó szelepelvezérlés).
Hát mit is mondjak róla. Nem egy erőbajnok és nem fog versenyt nyerni lámpától lámpáig de a kasznit tisztességgel elviszi (nekem ráadásul caravan van ami nehezebb is). Ahhoz elég hogy az ember dinamikusabban tudjon közlekedni vele (persze kinek mi a dinamikusabb
)
Ha 1.6 van kiszemelve akkor inkább a Z16XER-re vadássz szerintem, mert elég jó konstrukció lett. Bár mint minden motornál itt is vannak persze tipikusan előforduló hibák. De a Z16XEP is jó motor ettől függetlenül, csak régebbi konstrukció
-
válasz
Vesztor87
üzenetére
Szia. Ahogyan írtam is a másik topicban. Ez tekinthető alap motornak. Mert 1.4-el szenvedés.
Az 1.6- persze gyenge ha 3.0TDI-ből ül vissza.
1.6 tökéletes városban, főúton kényelmesen 6,6/100 fogyasztásban el van. Legalábbis nálam.
Pályára már nagyobb motorral szerelt változat kell 1.8 benzines vagy 1.7CDTI.De azt is számba kell venni hogy hányan használják, meg a nyáron a klíma is be játszik.
Szóval ki kell próbálni és magadnak eldönteni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Fr0z3n
üzenetére
Lámpa nem csinál ilyesmit és a km számláló+MID is csak akkor, ha nincs fent semilyen világítás.
Elég ha egy helyzetjelző fel van kapcsolva és már nincs a jelenség. Sőt, ha villany fel, majd le és utána próbálom, akkor sincs.Luck Dragon - Valóban, reggel úgy indultam mint a rajzszakkör - igaz 7 fok volt.
Ezen jót nevettem.
Legyen így. -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok! A H Astránál az 1,6-os blokk nagyon döglött? Olvastam hogy van 2 fajta, a 105 meg a 115-116 lovas, ezek között nagy a difi? Haver korábban cégesként hajtott 1,6-os 105 lovasat, ő csak szidta. Gázra félóra késéssel reagál, tohonya lusta dög és 9-10 litereket kajált, miközben az 1,3-8v Swiftje körbe röhögte dinamikában... Tc-n meg itt ott is olvastam hogy gyenge,de az ugye megint lehet attól hogy egy 3,0 tdi a6-ból ül át.... Egy 1200 kg-os autó 110-120 lóval ennyire ratyi lenne? Köszi 😉
-
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Nálam is üzemel a videó, anno amikor ez volt a G astránál vagy tán hasonló akkor vagy az akkumulátor kezdett el elfáradni,vagy annak a +- vége mert valamiért nem volt hajlandó érintkezni rendesen. Generátor gondolom nem játszik , mert reggel elindultál szépen. (Tipp)
Aztán mindjárt jön Mohabá a fél GM gyár autó villamossági tervrajzával, kisebb diagnosztikai felmérés alapján megmondja a tutit.

-
zolikaDB
veterán
Sracok!
Letezne, hogy H4-es izzon a tompitott kaka, de a tavolsagi oke? -
Petyyyyy
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Első play-re nyomás után nekem sem, de megint rá kell bökni egyet, úgy már megy - telefonon, böngészőben. Pls sikoltson majd más is "nézhető-e".
-
Petyyyyy
addikt
Ave nép!
Gyertek szakérteni.
Ma reggel készült az anyag, 6km megtétele után. Mivel egy árva multimilliométer sincs a fiókban, így nem tudok tőttést mérni. Az alant látható az összes "hibajelenség"Gázfröccs majd pedál elenged. videjó
Előzetes tippként lehet hogy túltöltés van. Csak jövőre lesz kéznél a szerelőm, addig amúgy sincs használva, de érdekelne, no.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Porlasztócsúcsot cserélje nagyobbra, kisebb van benne, mint az 1.9-ben.
Plusz 1.5-2dl 2T olajat néha adagoljon a naftához.
-
laccczka
tag
Opel Mokkánál (2018) mit kell elkövetni, hogy az első ablaktörlő lapátokat ki tudjam hajtani?
Valamelyik európai típusnál a gyújtáskapcsoló elfordítása után egyszer lenyomva az ablaktörlő kapcsolóját a lapát un, szervízmódban megáll...itt nem működik.
A manual persze meg sem említi.

-
diablo1984
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
mázli, az utcabeli szerelő idén vette egy 180 lovas de még adagolós ódi a6-ot, szív vele, mert az adagoló elektronikáját valami kinyírja és utána nem indul be a kocsi! Pedig elektromos szerelő, de még ő sem jött rá a dologra, de nem mer kimenni a városból vele, mert nehogy onnan kelljen menteni.....
De mondja, hogy tisztában van vele, hogy ez ilyen szar tipushibás, csak nem érti, miért nem tudja meggyógyítani(motorvezérlőket, immokat, ilyesmiket javít) ért is hozzá, de ez megfogta....mondta, hogy valami akármi megszorul a tekercsben és attól füstöl el az elektronika.... -
Fr0z3n
őstag
Sokkal egyszerűbb, vágsz egy darab vízálló vékony anyagot, és bedugod a szűrő mögé amíg lehet meg elől is lógjon túl illetve a szélén is. Azt csókolom
Nekem konkrétan egy nagyobb darab hőtükör fólia van oda téve. Nem ázik, nem párásodik. -
trassher
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én szóltam

-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
6 év alatt 1x sem volt vele gondom, azóta az új tulajnál sincs semmi baja.

-
trassher
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Mindjárt jön MunezXBK
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
qdak
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
PSG16 van a zafiban is, de orulok

-
w333
félisten
válasz
lsebestyen
üzenetére
+1 Vecta -nál nekem is ott volt a lefolyó ... ezt kell keresni !

(#79364) szabonagyur
Az is lehet tényleg hogy a szélvédő alatti műanyag (az ablaktörlőnél) nincs helyén a műanyag, azt érdemes levenni és a szélvédő körül van végig egy perem amibe belefekszik ez a műanyag, ha az tele van sárral akkor nem megy rendesen a helyére, ki kell takarítani majd a helyére nyomni !

-
szabonagyur
félisten
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igen ezzel a 2 peremmel lehet a gond. Van a pollenen ez a védő mintha elállna.
-
lsebestyen
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
És a középső lefolyó nem tömődött el? Motortérben pont középen van. Nekem azért ázott, mert a szélvédő alatt műanyag elem és a szélvédő közötti gumicsík elállt. FBS-sel végig mentem rajta, azóta nem ázik be. Ja meg emiatt tönkrement az ablaktörlőmotor is.
-
w333
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Locsolni kell vízzel és nézni kell hogy tényleg lefolyik a víz ?

Ott a pollenszűrő körül van egy fém perem az csak ott akkor tud befolyni ha sérült az a perem vagy nem folyik le két oldalt a víz és annyira megtelik hogy átbukik !
Szerk.
Az egy dolog hogy 2 oldalt tiszta a lefolyó, csak kérdés hogy kicsit lejjebb pl. az első sárvédő és küszöb között ki is folyik a víz normálisan ? mert ha el van tömődve akkor azt ki kell takarítani, elvileg ha a kerékjárati ívben a műanyag dobot kilazítod akkor már be tudsz nyúlni hogy kikotord a szemetet (biztos van) !

-
w333
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
2 oldalt a lefolyók ki vannak takarítva, mert ha ott nem folyik le a víz akkor az ablaktörlő lapát alatt addig gyűlik a víz míg átbukik a pollenszűrőhöz !

-
szabonagyur
félisten
Hali
F Astra... pollenszűrő ázik, mit lehet vele tenni?
-
Petyyyyy
addikt
Ugyan egy Eibach ültető szett után olvasgattam, de egy egészen részletes írást találtam a fóliáról. Ez is LLumar és nem a zöld ami nekem is van (75%), hanem a kékes ami már 78% fényáteresztő. Eredmények alant ->
A poszt -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
UI: igazad van tényleg az (Z22SE) is benne van a felsoroltak között.
Hiba:
A legkomolyabb gondot itt is a vezérmű okozza. Elkopik, vagy egyszerűen leszakad az egész feszítősín. Visszatérő probléma az örvénykeltő csappantyúk megszorulása a szívóágban és főleg a befecskendezőrendszer: a nyomásszabályzó szelep hibája gyakran egybeesik a szivattyúéval. Ráadásul magas fogyasztásával a motor meg sem szolgálja a karbantartása árát, ellentétben a korabeli 2.2DTI-vel, amelynél viszont a hírhedt VP44-es Bosch-adagolót használják, ráadásul nehezen javítható, PSG16-os változatában. -
-
Gergőke88
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez ugyanaz a 2.2 mint ami azokban van.
-
-
Gergőke88
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
2.2 egy szar motor.
Vagy az 1.8 vagy a turbo. -
odorgg
addikt
válasz
PÉTERelvtárs
üzenetére
Pioneer. Bár a pontos típust nem tudom, de nem hiszem hogy az a gond, mert mp3-al szépen szól, csak a rádót zavarja valami.
-
Imy
veterán
Ez minek a hangja lehet? Feszítő görgő? Vagy klima kompresszor? Habár mintha nem csapágy hang lenne, mert katakol. Lehet feszítő?
Jó karácsonyi ajándék. 
A kocsi egy 2012-es Astra J A17DTR
-
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Pedig -szerintem- ha ilyesmin töröd a fejed, akkor még most lehet érdemes belevágni, donort is lehet találni még elrakosgatni fontos dolgokat, alkatrészeket (lökhárítók, kasztnielemek, felnik, stb.), illetve a komplett autók ára is már csak felfelé fog bandukolni, késöbb még kevésbé lelkesen fizet majd ki az ember egy még nagyobb összeget.

-
PÉTERelvtárs
kezdő
válasz
lantoszoli93
üzenetére
Ha picit drágább belefér, akkor ezt ajánlanám inkább: [link] Csak gyárit le kell kötni, újat bekötni és mosolygás.
Ja, a sárga és piros vezetékeket lehet meg kell fordítani a memóriatartás miatt.
-
-
Szada85
aktív tag
válasz
PÉTERelvtárs
üzenetére
A Cossi fej strapabíróbb valóban, de egy KS700-as fejes is bírja, ha vigyáznak rá. Ha én néznék, valószínü az újabb Motronicos, DIS gyújtásos verziót vadásznám alapból, de egy játékszer elég.

@Luck Dragon:
Az utóbbi pár évben drasztikusan lecsökkent a GSi állomány száma, ami miatt persze drágulnak is derék módon.Amit feljebb írtam, be nem fejezett projekt Gsi-t 200 ezer Ft-ért árulja a srác (ami egyébként egy nem rossz ár érte szerintem ), egy foglalkozós darab is 3-400 ezer Ft HaHu-n, egy szebb állapotú pedig elszaladhat 6-800 ezer Ft-ig is akár.
A német piacon pedig 2000€-tól mennek a legolcsóbbak, egy normál állapotú inkább 3-4000€, a turbós/V6-os átépítések pedig 7-10000€ között. -
lantoszoli93
csendes tag
Sziasztok!
Testvérem kocsijában (Opel Astra F) szeretné kicserélni a rádióját. Sajnos a családban senki nem ért ehhez. A kocsiban még az eredeti rádió van, de USB-set szeretne. A következőket nézte ki:
Pioneer MVH-S100UBW
Pioneer MVH-S100UBG
Kenwood KMM-123Y
SENCOR SCT 4056MREzek jók az autójába? Valamint melyiket ajánlanátok?
Köszönöm előre is!
Üdv
-
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Így van, alapvetöen egy jó konstrukció, csak vagy egy tényleg megkímélt jó alapot kell találni, vagy rászánni a némi plusz kavicsot, és felújíttatni, utána ha vigyázol rá, akkor sokáig jó örömforrás tud lenni.
Nekem az NE-nél 320.000 km-nél jött el a generál ideje, már fordulaton váltáskor jött pici pamacs, így akkor már szét lett húzva a blokk is, minden el lett mosva, új csapágyak, új csavarok mindenhova, és akkor kerültek be az egyebek is.

-
farkas-j
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Tudom, hogy most olcsóbb. Tavaly tavasszal amikor vettem, még jóval drágább volt. Nekem már visszahozta az árát.
Én meg az Ali-ban bízok jobban. Ha bármi gondom volt, mindig visszakaptam a pénzemet. Ráadásul az általad linkelt eladónál jó az értékelés. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
farkas-j
üzenetére
Ali - 11 dollár őőő ... he?!

ebay-ben jobban bízok, még ott is 15 dolcsi

b+, kettőt kérek
-
qdak
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
hello, kozbe meglett:
zafira olajtekno olyan kiraly h ha kicsit leerne, egybol leszabja az olaj homerseklet jelado kabeljet,
ami meg is tortent (esetleg a kutyuk, de ilyen egyenest nem tudnak harapni) vszinu osszeret v letestelt vhova, ez vitt 1 biztit, amit mar 24.e este nem vettem erdekes, h ez ilyen regi nek tuno bizti volt, nem atlatszo muanyag boritassal, igy nem vettem eszre, innentol vitt mindent, op-com szorta a hibakat!
tegnap meglestem megegyszer,
46 os bizti, F46 (15A) Enginemanagement2002^
vicc h op-com irta is, h nem kommunikal az "Enginemanagement"
mar csak vissza kell forrasztanom a csatit, meg az EGR/AGR-t kell elintezni (ha vki tud ra privibe progit ne kimeljen
)koszi

-
zazahoho
őstag
A hibakód 0303 volt,
3.Henger gyújtáskimaradás B-025
Folyamatossan villog check engine -
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A 16 szelepes mindig is sokkal kényesebb volt a megfelelö használatra/karbantartásra, amit a sokadik tulajos ´bézbózsapkás telepi gyerekek alatt nem igen kapott meg sajnos, ezért ha tényleg jó motort akarsz, akkor garantált a generállal való indítás.
Egyébként nem véletlenül híres a C20XE, penge kis motor, és elég brutál potenciál van benne - elég csak pl. az SBD Motorsport oldalát megnézni, egészen 300 szívó lóeröig kínálnak csomagokat hozzá.

Csak valami defektem folytán én a 8 szelepes reszelésbe buzulódtam bele, sokkal ritkább - ergo a sportértéke is komolyabb - egy épített C20NE, meg a meglepetés faktor is priceless, amikor kiderül, hogy egy 8 szelepes motor tud ilyet is.

Messze még a vége, egyelöre egy elég lightos összeállítás van most, de apránként készülnek bele a nyalánkságok majd. -
zazahoho
őstag
Hali.
Olyan gondban vagyunk, hogy van egy H astra Z16XE, csak három henger megy.
Nyilván 24-én este jött elő a hiba ráadásul a jobb hátsó fék befog.
Ma sikerült venni 4 db új gyertyát, picit jobb lett a gép de továbbra is három henger megy csak. Ismerősi körben mindenki trafó cserét mond. Mi a véleményetek, kipufogó elég benzin szagú.
dec 21-én vizsgáztatták le, és a fékkel is kell kezdeni valamit. Tudtok észak Pesten ajánlani valakit aki 27-én meg tudná nézni a féket? Valakinek eladó trafósora? -
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Yep, ez lenne az.
Szigorúan ´nyóccelep, nyomokban nem gyári komponensekkel.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Willie
üzenetére
Szia.
A képek alapján esztétikailag szépnek tünik, extrák is vannak benne ( navi, tolatókamera, 4 villanyablak ), mivel magyar autó - alaposan kihangsúlyozva -, ezért a müszaki hátteréröl szerintem a legbiztosabban tényleg az a szervíz tudna nyilatkozni, ahol szervízelték, esetleg állapotfelmérést is lehet ott csináltatni, plusz elvileg km állás, minden lekérdezhetö az ügyfélkapunk is, az sokat segíthet.
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok! 1,8-as manuális váltós H Astrája van valakinek? Ha igen, akkor meg tudná mondani mennyit forog 100/130-nál? Fl utáni modellnél változott valamit az áttétel?
-
-
firstman3333
tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Lamdaszonda hiba rejtőzködött valóban,de a check lámpa nem világít. Két lehetőség maradt,vagy gyújtótrafó vagy pedig valami miatt nincs kompresszió. A gyújtásról csak annyit hogy párosával kapják a jelet a hengerek,azonban pont két olyan hengerről van szó amik nincsenek párban a trafót illetőleg.Mondjuk itt meg előjön hogy gyűrű vagy szeleptörés/ragadás sem szokott egyszerre két hengert érinteni... Sajnos szóba jöhet még olyasmi is szerintem hogy a két henger között jött létre valami fasza kis kapcsolat mondjuk egy repedés formájában... Most még tanácstalan vagyok,injektor sort cseréltem és szerintem a trafó lesz a következő.

-
Tikakukac
titán
Aki hátra rakna ajtóérzékelőt: ClassicII-ben is megvan a kábel ledugva az alsó panelhez egy gégecsőben, random bontott kapcsoló megteszi, elöl is be van kötve, plug and play a dolog. Annyi, hogy nem külön szálas, ergo első és hátsó sor is együtt működik, de ez mondjuk nálunk éppen előny, nem hátrány.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
firstman3333
üzenetére
Mindent leellenőriztél,minden oké,mégse megy csak 2 henger.Amit nem ellenőriztél,az,hogy a nem működő 2 henger jó időben kapja e a szikrát.Szerintem a gyújtótrafó szaraxik.Az általad leírtakból nagyon valószínű

(Azért érdekes,hogy 2 henger nem megy,hibakód meg nincs, /égéskimaradás x, y,hengerben/,a lambdaszonda csendben van,nem érzékeli az elégetlen üzemanyagot.)

-
motoflug
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
G astra Cabrio. Akkor marad a bontott

-
odorgg
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nemtudom én sem. Majd ünnepek után még próbálkozom.
Boldog karácsonyt mindenkinek!

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
odorgg
üzenetére
Nem értek hozzá,
ezért a hozzáértőktől megkérdezném: mi van olyankor, ha a gyújtáskapcsoló biztijéről lekötöm a rádiót? (mivel ő cicózik )Mi változik meg, mivel a rádió még másik 2 biztire is rá van kötve.19 – rádió, carphone, infotainment.
21 – gyújtáskapcsoló, rádió, riasztó.
34 – CD cserélő, rádió, információs kijelző, carphone, infotainment.Boldog karácsonyt minden kedves fórumtársnak,családjuknak.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mi a véleményetek erről az autóról? [link]
Előre is köszönöm, boldog karácsonyt kívánok Nektek!

Üdv.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Letörtek a műanyag burkolóelemek az ablaktörlő lapátok tövéről. Érdemes ilyet újan venni, ha igen hol és mennyiért vagy jó a bontott?

-
Sukta 95
aktív tag
abban az esetben is, ha csak a gumit cserélem, felniszettből pedig csak egy van egyelőre?
sorry, teljesen noob vagyok az ilyesmihez. 
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
farkas-j
üzenetére
Egy 2016-os, J astrában vajon lehet a fedélzetiről betanítani a szenzort, vagy külső eszköz kell hozzá? (egy szett felnim lesz csak egyelőre, azon fogom cserélgetni a téli-nyári gumit, legalábbis tavaszig biztosan) Most vásároljuk az autót, nyári gumival, azért kérdezem.

-
farkas-j
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Én Kínából rendeltem egy betanítót tavaly. 8200Ft-ból megvolt. Az Opel márkaszervizben elkértek csak az összerendelésért alkalmanként 2000Ft-ot, plusz a város végére kiutazni plusz az időm. Ez egy évben kétszer el kell játszani. Gondoltam ha a kereket már én cserélem akkor az összerendelést is megtudom oldani.
Boldog Ünnepeket Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Gumi és felni topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó karácsonyi ajándék.

ezért a hozzáértőktől megkérdezném: mi van olyankor, ha a gyújtáskapcsoló biztijéről lekötöm a rádiót? (mivel ő cicózik )Mi változik meg, mivel a rádió még másik 2 biztire is rá van kötve.