- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reszemrol hobbi es tanulas celra, illetve havi 1-2 nagybevasarlas.
Reszletesebben:
Hobbi: Konkretan ugy vagyunk vele, hogy ha mar kikoltoztunk, hasznaljuk mar ki, es menjunk el havi 1-2 alkalommal valami programra/latnivalohoz/akarmi. Pl most hetvegen elugrottunk megnezni a mercedes benz world-ot, nagyon kiraly volt.
Tanulas: Lakotars megkerdezte, hogy megtanitom-e vezetni (ilyet angliaban lehet). Amikor visszakerdeztem, hogy aramot vagy haztartast szeretne-e vezetni, merthogy ugye autonk nincs, elkezdte nezegetni, aztan mikor meglattuk mennyibe kerul egy alapvetoen jo, de azert utnivalo/eldobos "nemsajnalod" auto, vettunk egyet.
Igy en is tanulom a hulye baloldali kozlekedest, illetve Ot is elkezdtem tanitani az alapokra, normal netrol szedett tananyag menten. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igy en is tanulom a hulye baloldali kozlekedest, illetve Ot is elkezdtem tanitani az alapokra, normal netrol szedett tananyag menten.