Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Akkor csak a onedrive volt a ludas.
Megérte a munkát de közben kiderült hogy a szélvédő alatti tömítő csík nagyon ramaty állapotban van. Alig tudtam visszarakni és két oldalt el is áll. Majd 20K lenne a csere, de majd idővel.
A légzsák és övfeszítő azóta világít hogy az anyósülést előretoltam aztán vissza. Szét volt csúszva a kábel de csak indítás után láttam hogy világít és eltárolta a hibát.TasiA: 5-ösben van. Sajnos a g astra fokozatai nagyon bután rövidek. Az ötödiket megcsinálhatták volna hosszabbra.
F_Zolee: Elég sok típusba belemegy. Amiről én tudok az g-h-j astra, b vectra, b omega.
zolikaDB: Ahogy nézem igen. Ugye Debrecenből a 4-esen tudtok jönni egészen Nyíregyházáig. Hajdúhadház - Téglás - Újfehértó - Nyíregyháza. Itt van egy jó kis térkép is az útdíjas utakhoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megérte a munkát de közben kiderült hogy a szélvédő alatti tömítő csík nagyon ramaty állapotban van. Alig tudtam visszarakni és két oldalt el is áll. Majd 20K lenne a csere, de majd idővel.