Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TasiA

senior tag

Látom megy az ülés téma! Én nem vagyok magas 170, de se a G Astra alap ülése, az maga a kínzópad, a H Astrájé 1 fokkal jobb. Aztán van mindkettőhöz a sport változat, ami érezhetően jobb. A G astra ülése még egy 20 éves a Vectrából étülve is nevetségesen sámli szerűnek tűnik, nagyon rövid az ülőlap, a támla kb mint egy felhajtott WC ülőke, 0 ergonómiával. Mielőtt nekem esik bárki is, Ezek az autók tulajdonban vannak a családon belül, nem hobbiból kötözködöm.
    Nézzük a sport verziókat. G Astra az ugyan az mint a B Vectra, lehet a sín más, de azon kívül semmi változtatás nincs. Érezhetően jobban formált, talán ebben egy kicsit tovább bírod fészkelődés nélkül. Szerintem hosszútávra ez is egy szarkupac. A deréktámaszt sehogy nem tudom belőni, mivel nem a derekamat, hanem a vesémet akarja megtámasztani, a szivacsozása meg atom kemény, a 3. órában már rendesen csuklik a tervező anyukája. A fejtámla az maga a siralomház. Sehogy nem tudod beállítani, de még alvásra se. Nálam tök 8 ki ül az autóban, mindenkinek ugyan az a véleménye az út felénél (~4. óra).

OPC ülés. B Zafira OPC 2 óra után szintén oda vagy, mert oldalt olyat nyom, hogy az meg azért nem az igazi, még a könyöklő is kihívás,(ami gyárilag nincs is) annyira körbe fog minden oldadlról, meg a combodat is nyomja egy idő után oldalt.

Kövezzetek meg, de ugyan ezt az utat, ha egy gömbölyű Passattban ülve teszem meg (15 éve), abból az ülésből nem úgy szállunk ki mint a mozgássérültek.

Nekem ilyen van : Sport

[link]

Az öreg 20 éves igáslovamnak 100x jobbak az ülései még így is, hogy szarrá vannak ülve és a deréktámaszok is eltörtek már, fixre kellett beállítani, tekergetni már nem szabad.

A Vectra

[A Vectra]

Új hozzászólás Aktív témák