- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
Dany007 #21519 üzenetére
*várom, hogy elfogadják azt a bizonyos magyar termék törvényt.*
Ilyen torveny NEM lesz,vagy ha lesz valami,abban benne lesznek azok a kivetelek,kiskapuk amik semmisse teszik az egeszet!
Nehogyma ne mi legyunk az EU,meg a vilag sz*r termekeinek lerakohelye...
Illetve nem tudunk a dompingarukkal versenyezni
/Ezt mar elszurtuk! A sok karos,es *mergezett* elelmiszer miatt az atlageletkor legalabb 5 evvel,ha nem tizzel-csokkenni fog./ -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Dany007 #21508 üzenetére
Láttam egy kis tanulmányt amibe 15 (ha jól emlékszem, lehet kevesebb volt) terméket vetettek vizsgálat alá. Német Lidlbe és a Hungaríse Lidlbe is vettek 15 ugyan olyan terméket. Ezeket elkezdték összehasonlítani minőség alapján. A csudás magyar Lidl cuccok ócsár minőségűek voltak a bajorhoz képest.
Elgondolkodtató. Amúgy se jártam oda...max ha nem volt más bolt a környéken. Nem vagyok a multi híve. Én jobban szeretek mindent megvenni a maga helyén és menni 100 fele mint 100 dolgot megvenni egy külföldi nagy multinál. -
Viszlát
addikt
válasz
Dany007 #21505 üzenetére
Az ország felvevő-piac szerepe azért elég sok mindent megmagyaráz. Épp a minap láttam, hogy magyar csatornán, német feliratozású terméket reklámoz az Aldi. Már arra se fordítanak energiát, hogy legalább legyen rajta magyar is, nemhogy esetleg az lenne az alap.
Nem tudom, hogy yeti erre célzott-e, ebben alapvetően gazdaságpolitika van maximum, de akkor elnézést, ha megsértettem valamilyen alapelvet.
-
Viszlát
addikt
válasz
Dany007 #21493 üzenetére
Várpalotán éltem, nem kell bemutatni a szakaszt. Az indok, amiért nincs megcsinálva, az M8-as közel 10 éve húzódó építése (egyáltalán a megkezdése). Várpalota és Fehérvár között viszont meglepő módon normális utat csináltak, már jó pár éve meg van és nem süllyed, nem kátyúsodik.
A másik témára:
Egészen pontosan úgy néz ki a történet Németországban, hogy az alapvető dolgok nagy része olcsóbb, nem is kevéssel.
Két példa (német ár / magyar ár):
Tej 3.5% (normális, nem teszkógazdaságos minőség): 54 cent (~160 forint) / 250-300 forint között
Tojás (10 darabos nagy méretű): 99 cent (~300 forint) / 450-500 forint közöttDe sorolhatnám, mosópor, sör, bizonyos hústermékek, csokik, kutyakaja, ezek mind olcsóbbak mint nálunk, ezért innen viszem haza. Nem mellesleg minőségben is verik az otthoni legolcsóbbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Elektromos cigaretta 🔞
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AliExpress tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Pentax DSLR topic
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest