- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #16047 üzenetére
az oké, hogy nem veszel edénykészletet 120 ezerért, nade kávézni se hívtad el a hölgyeményt..?
Jók amúgy ezek a lomis sztorik...
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #16050 üzenetére
Köszönöm (pohárnak is).
Fürdőszobaplafonról van szó, amit nem lehet rendesen glettelni, vagy csiszolni, sőt, a hengert sem szereti, az eredeti festék meg kék. Most épp szárad, de szörnyen néz ki egyelőre.
És még holnap-holnapután lesz egy előszoba és egy hálószoba is, szerencsére ott lehet glettelni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #16044 üzenetére
Vajon a savval (és a benne oldott nehézfémmel) mi lesz?
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #16044 üzenetére
láttad a hétfői showder klubbot?
nagyon hajaz rá
jó poén, alkalmazni kell -
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16021 üzenetére
Itt sokan, csak egyszer vesek el ruhát, főleg a posh réteg.... Semmi baja azoknak a ruháknak, én is odahaza vásárolok többnyire a Hádában.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #15993 üzenetére
6 éve költöztem ide, akkor az önkormányzat mindenkit azzal hitegetett, hogy a fenti hírben szereplő 3 milliárd forintot a környék felújítására (=cigánytelepek felszámolására) fogják költeni, és nyugodtan jöjjünk. Akkor még túl naív voltam.
Félek attól, hogy hamarosan Magyarországon is elszakad annyira a cérna, mint olaszban és görögben. Attól még jobban félek, hogy a Jobbik fogja követni a mostani rezsimet. (Csak nehogy megint igazam legyen 3-4 hónapon belül.)
Mondjuk az is nagyon komoly, hogy a "rossz adósok listáján" Magyarország a csődbe ment görögök mögött kullog jelenleg.BlacKSouL: Én mellettük élek sajnos (nagy titok), de még mindig nem látom komoly okát annak, hogy így kelljen élniük és így kelljen viszonyulniuk a társadalom többi csoportjához. A lustaság nem mentség.
De mondjuk jól összefoglaltad a gondolataim az életstílusukról, a fogalmazás meg külön jutalmat érdemel. -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #15984 üzenetére
nem mertem elindítani sem
-
válasz
kételkedem #15979 üzenetére
Már reggel néztem, egy szép kis E39-es volt. Sajnos így mennek el a szép autók, mert ahogy nézem, egész egybe volt a baleset előtt. Bár ezek az ukrán benzin-cigi csempész autók eléggé vadul mennek, tegnap este is jött előttem egy a sötétben 60km/h-val!
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #15932 üzenetére
2 db 13 közöt 31.. és állítólag van még egy 31 az utcában (3 sarokkal odébb)
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #15908 üzenetére
ez sokmindent megmagyaráz, hogy nézhetik ennyire hülyének az magyar embereket.
Egyszerűen a nagy áltag annyira sötét, hogy az valami elképesztő.Én ma a kgfb+ 30% baleseti adón vagyok kiakadva. Az mindegy, hogy okozol-e balesetet.
Elképesztő... -
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #15908 üzenetére
Látszik, hogy hatékony a néppropaganda
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #15885 üzenetére
Bull + IOS5 premier van, várható volt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #15885 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #15884 üzenetére
Nem kis teljesítmény hétköznap nappal 8 órás topik gyilkolást összehozni!
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #15866 üzenetére
De tuti volt már olyan és lesz is, hogy valaki úgy berúgott, hogy nem ment be dolgozni másnap és mondjuk nem volt már szabadsága, akkor vele mi lett?
Nem csak berúgásra értem, ha elkapja az embert egy hasgörcs, amivel nem megyünk orvoshoz vagy egyik reggelre elhányja az ember magát, a gyerek lebetegszik, jön a vízszerelő stb stb. Nem mondhatom, hogy házat építettem, ha egyszer nem, semmivel nem tudom igazolni a házépítést.A betegszabis linket elolvastam, köszi
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #15844 üzenetére
én is szívesebben temetkeznék pin@ba, mint másba...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #15844 üzenetére
Temetkezésról?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #15842 üzenetére
Rossz betűket helyettesítettél be a csillagok helyére.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #15840 üzenetére
Beszélhetnénk akár a ****ról is, az legalább viszonylag pártfüggetlen.
kieg.: és politikamentes.
-
válasz
kételkedem #15836 üzenetére
Hagy ne mondjam, hogy ez már idén se valósult meg nálam, jövőre meg jóval többet kéne emelni. (szóval szív az átlagember, k@pn@ be az a marha aki kitalálta ezt a baromságot)
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #15836 üzenetére
hahaha nah igen persze majd megemelik
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #15827 üzenetére
egyszóval upgrade helyett downgrade lesz jövőre
-
válasz
kételkedem #15825 üzenetére
Jövőre meg elfogja még jobban, mert a nettód kevesebb lesz
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #15820 üzenetére
csak ismételni tudom magam: katt
-
válasz
kételkedem #15794 üzenetére
Na akkor nekünk is több lesz
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #15791 üzenetére
Tudod, nincs áthárítva a multiadó.
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek! (Ezek után?
)
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #15791 üzenetére
igen
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #15686 üzenetére
hát igen, ha jól láttam az E fizetési csoportba tartoznék, mert nincs főiskolai/egyetemi végzettségem
már csak azt lenne jó tudni, hogy milyen illetékékeket kapnak még a köztisztviselők, mert láttam az erről szóló törvényt, de abból bármit is kihalászni, kb lehetetlenitt a bértábla, 89e
Kassadin... persze, a próbaidős dolgokat tudom hogy működnek, csak ez a határozatlan idejű szerződés tűnt nekem kacifántosnak
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #15670 üzenetére
Ennyire nem vagyok kepben, csak apamek tuzelnek faval es ott is ilyen 2000 Ft/mazsa remlett
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #15668 üzenetére
Nagyon jo ara van
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #15661 üzenetére
Aztán meg elterjedne a faluban, hogy te a kéményseprők gombját fogdosod...
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #15639 üzenetére
Es hol lehet ilyen vasuti talpfat szerezni? Na meg mennyiert? Osok lehet vennenek, idejuk van darabolni, kertben elfer
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #15646 üzenetére
Régen anyuék is morogtak a szomszéd nénire, hogy a szeméttelepről hazahordott minden vackot és elégetett, most meg mi is ott tartunk, hogy mindegy mi, ha el lehet tüzelni és meleget ad, akkor megy a kazánba.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #15650 üzenetére
S ha nincs rajtad olyan öltözék, amin lenne gomb?
-
válasz
kételkedem #15650 üzenetére
Az a kis 236-os elég gyenge lenne oda. Vasúti talpfa pedig nem kis dolog. Fater 450-esével vágtam, az is megszenvedett vele, de épp elnyisszantotta, csak mondjuk vizes volt a fa és elkoptatta a láncot, meg televerte törmelékkel. Esetleg ha tudsz kölcsönözni ott Várdában a Huskytól, de ha nem akkor Nyír1-en a Tóth kisgépet ajánlom, faterom mindent onnan vett ami kerti gép kategóriába tartozik. Én egy 60-70cc-est kihoznék, azok már nagyon bivaly gépek, de fél óra után húzni fogja a két kezed, nagyon.
#15652 FireKeeper: Persze, azért az eddig ismert és gyógyítható (pl.
Tripper gyógyítása sem olyan könnyen megy. Van akinél összejön az általános gyógymód és gyógyszerkúra, van akinél nem. Persze idővel nagyjából helyrehozzák as legtöbb beteget, de van akin kipróbálnak mindent. Ezért a 60-70% már most is jó lenne az AIDS esetében.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Az egyik hátránya az, hogy kátrányos mivolta okán kormol rendesen, így aztán gyakori vendég lesz majd a kéményseprő...
-
tbs
addikt
válasz
Ha nincs körfűrészed, csak láncos, akkor neki se állj darabolni vele...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Az ok, csak arra gondoltam hogy akinek kb korlátlan mennyiségű pénze van azért jobb az esélye...
Így vagy úgy, de kb viccnek találom hogy 2011 van és még mindig léteznek gyógyíthatatlan betegségek... Szerintem a rákra és az AIDS-re ha létezik vagy létezne gyógymód sosem fednék fel (főleg utóbbit eléggé úgy néz ki h. mesterségesen kifejlesztették). -
tbs
addikt
válasz
Impregnált/beeresztett fa talpfa..? Ha tüzelésre kell, nem irigylem a szomszédaidat...
szerk.: fRém, user error ha bejön...
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #15616 üzenetére
na megvagyok vele, két gerezdet nyomtam bele, összerottyantom aztán kész is
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #15614 üzenetére
olyat
olyan rendes félét, darált hús, sok fűszer, stbstb
úúúúú bazz jó hogy elkezdtem leírni, a fokhagymát majdnem kihagytam belőle
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #15598 üzenetére
Nem teljesen összeszedett cikk, a 95-ös benzin átlaga ára jelenleg már 400 fölött van például.
Kapcsolódóan: Az európai trenddel indokolni az euro árfolyam növekedését meg egyszerűen nevetséges. Az eurozóna mélyrepülésben van, a forint meg ehhez képest is gyengül. Ez azért nagyon gáz.
Mellesleg indexet és origot olyan 4 éve nem olvasok, és nem sajnálom.
-
syler
aktív tag
válasz
kételkedem #15593 üzenetére
Tehát létezik e ulrahangos látásjavítás avagy sem? Mert ugye amin felmérgeltem magam az fokukac hozzászólása volt, hogy csókolom fiú e vagy lány? Ő ugye viccesen akart rávilágítani, mekkora hülye vagyok, de azért annyira talán mégsem! Elárulom 10 dioptria alatt is lehet kérni ezt a műtétet. Hat ismerősöm műtette meg a szemét lézerrel, ebből 5 újra szemüveges már. Én ezért nem mertem bevállalni. Egy szó mint száz létezik ultrahangos látásjavítás!!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #15528 üzenetére
Hú, vajon az én adatlapom hogy nézhet ki?
Bár a Mikulás egyszer kitiltott... -
Pisztillus
senior tag
válasz
& Kassadin:
Ha az internetről nem is bannolnának ki, egy hétnaposra (vagy pár hetesre) biztos jó volna, bár ha megfűszerezném egy kis warezzel és/vagy HG/MOD szidással, akár a végleges is meglenne. Ha erre jár egy modi, remélem megmondja, hogy az általad és az általam felsorolt tételek mit érnek.
De ez szigorúan csak elmélkedés, eszem ágában sincs ilyet csinálni.
-
Tim82
félisten
válasz
Oké, de a fórumon nem fognak azért leminősíteni, mert az adatlapod nem tiszta.
Kedvenc példáim egyébként
Ulkeshakarom mondani Everman, moonman ésVladimirRakarom mondani rt06, akikkel modi-szemszögből mindig van valamilyen baj, mégis mindig visszaengedik őket, valószínűleg a fórum profiljába beleillő, megkérdőjelezhetetlen szakmai tudásuk miatt.[ Módosította: 7 ]
-
Kassadin
addikt
válasz
Kibannolnák az internetről.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #15519 üzenetére
Gondolj bele, holmi bundabeültetésről még nem is ejtettem szót.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #15515 üzenetére
Pontosítsunk: lány és ivartalanítva van.
Szóval tope-nak először egy nemváltoztató műtéten, majd egy ivartalanításon kell átesnie. Aztán már dorombolhat egész nap.
Cicero: igen.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #15499 üzenetére
Lány cica és ivartalanítva van. Néha elcsámborog valahova, de most nagyon bújós volt a napokban, örült a finom tápnak, kapott megint jófélét amit szeret. Be van rekedve, nem is hallom ha nyávog valahol.
-
Cicero
őstag
válasz
kételkedem #15499 üzenetére
miénket anno bezárták egy fészerbe véletlen, de hazajött, 2 kilóval könnyebben
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #15497 üzenetére
Kipihent? Direkt hazatelefonáltam, hogy nem akarok korán kelni, későn várjanak, hetek óta nem birom kialudni magam, alszok sokáig és a delessel megyek le. Persze fel kellett kelnem szombaton is 6-kor. A vonaton bealudtam, a kalauz meg felkeltett. Otthon elaludtam a fotelban, összenyomorodtam rendesen
Jó, nem baj, alszok vasárnap. Hajnali 8kor anyu elkezdett húst kloffolni, anynira nem voltam boldog
Reggel 5kor megint kelés. Rohadt meló, utálom, de legalább van.
Viszont jóllaktam, az igaz
Szombaton nem jött haza a cicám, raktam ki neki kaját, hozzá se nyúlt, azaz nem járt itthon és most sincs ittRemélem nincs valami baja
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #15461 üzenetére
durva h ez ma még mindig téma. azt hinné az ember h mindenkinek van.
Mennyibe fájt a kiépítése?
syler: nagyon keveset kerestek.
váltás
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #15458 üzenetére
Szép estét! Nem tudom, mit szokás ilyenkor mondani, maradjunk a gratulációnál!
---
Ha már 20 évről esett szó, épp a hosszútávú terveimen gondolkoztam, hosszú a lista, lesz mit megvalósítani...
-
aphra2
senior tag
válasz
kételkedem #15461 üzenetére
"Hetente jött a szippantó autó 8 ezerér"
Jah az más ,.. ezt az opciót nem vettem számításba
-
pohár
félisten
válasz
mi még nem, majd 2 év múlva... talán
-
aphra2
senior tag
válasz
Nem vagy nagy késésben , itt a kerületünkben (Bpest) is csak néhány éve lett csatorna, a vízdijat duplázhatod egyből majd ,... akkor is lesz pezsgő?
-
válasz
Aztán nem belepiszkítani
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #15430 üzenetére
úgy kezdtem h görög bukással kalkulálva aranyba is fektethet. egy esetleges görög összeomlás meglökné felfelé az arany árát.
Tavaris Pohár: egész nap utaztam mert változot AZ terv
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #15430 üzenetére
Hosszú távon persze, hogy jó. Kezdünk kifogyni a "könnyen kitermelhető" aranyból, az ipar meg zabálja/zabálná.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #15354 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #15354 üzenetére
Azt hiszem, kimegyek a C. Ádám térre a kedvesemmel és a Kindle-ömmel. Meglesz a csajozás és az olvasás is.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #15322 üzenetére
Bentleyben ülni jó, az viszonylag nyilvánvaló. De szervizeltetni, gumit venni rá, tankolni, hát azt annyira nem.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
lehetett céges kocsi is. esetleg lízingelt. óra-> remélem vmi ízléses ritka és régi automata tissot seastar volt!
hogy viselik a szakítós userek az egyedül létet? mindenki "jól" van?
-
kraftxld
félisten
válasz
Nem biztos, hogy a Bentley-s ürgének olyan jó, a pénz nem minden
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #15296 üzenetére
ami fel van dobva itt, mint téma - népszámlálási kérdőív
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #15214 üzenetére
áhá, ilyen név alatt még nem hallottam róluk
nézem a Professionön az állásokat, mindenhova C++,.NET, Java meg Delphi fejlesztőket keresnek, jó hogy egyikhez se értek
-
tildy
nagyúr
válasz
Pfff. Azert az alkoholnal keves komolyabb cucc van ( van par, de elegge ott vana top legkarosabb kabitoszer kozt, meg ha legalis is, ha most hoznanak szabalyozast,a legkemenyebb drogok koze sorolnak ) .
En probaltam ilyen designer drogot , konnyednek es jokedvunek ereztem magam. Rengeteget tancoltam, es elvoltam.
Egyebkent ha valaki akar, azt barhogy megfoghatnak, ott van az aranytrombita, a csattano maszlag ( ez pl eleg veszelyes) es a hajnalka mag is, a salviarol nem is beszelve , termeszetben megtalalhato novenyek. -
ClayMore
aktív tag
válasz
hatásában eltérőek léteznek. áruk magasabb mint a többi szintetikusnak, pont azért mert nem tudnak vele megfogni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #15207 üzenetére
Ezek ilyenek, hallod!
-
pohár
félisten
válasz
designer drog? az mi lenne?
nem üt ki hanem berendezi a lakásod, vagy mi?? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
ne kérdezz ilyet, én sem értem őket. már ezt az egész "üssükkimagunkat" dolgot csak a problémák ignorálásának és halogatásának látom.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
ez van sajnos.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #15135 üzenetére
S akkor ezért támogassa az ember a termelőt, aki átb@ssza?
-
aphra2
senior tag
válasz
kételkedem #15137 üzenetére
Tavaly mi is vettünk szilvalekvárt , állítólag főzve volt , de sztem olyan íze volt mint az aszalt szilvának, és tele volt apró magdarabokkal , nagyon egyenletes volt az állaga , és az a gyanúm , hogy finoman darált aszalt szilva volt jó drágán, mintha főzött let volna.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #15137 üzenetére
HI!
es utann meg jo ATisB!:- )))
udv
neduddki
-
válasz
kételkedem #15135 üzenetére
Ezzel pillanatok alatt elkészíthető a lekvár otthon is, nem kell órákig főzni (jó, nem lesz olyan az tény, de sárgabarack lekvárt így csináljuk évek óta és finom)
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #15029 üzenetére
oké, így már képben vagyunk
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #15025 üzenetére
aha, és a kedves?
-
válasz
kételkedem #15025 üzenetére
Felfedted a titkát
. Mindennek vége
.
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #15018 üzenetére
két nevet és világos lesz
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #15013 üzenetére
Csak azt nem tudom mi lesz ha rámkenik? Mondhatom, hogy kifizetem, de kérdés mire megyek vele, akkor ebből mindig gond lesz itt. Viszont nem értem még rá másik melóhelyet keresni és addig meg kellene ez a melóhely.
Ráadásul 2óra alatt nem tudok új képeket ráphotoshopolni, szombaton meg rendezvény, kell a szórólap... Persze amikor már hét elején mondtam ez húzós, legközelebb esetleg ha korábban szólnának...erre jött a főnöktől a szokásos "kedves" hangnem, hogy hadd ő döntse már el mennyi időt szánunk rá, többet nem. De mondom én tudnám mennyit időt akarok én rászánni, elvégre én csinálom... -
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #15005 üzenetére
Én vagy egy NAS-on gondolkodom vagy egy olyan mediaplayeren amiben van torrent kliens.
Kérdés hogy ezekkel milyen sebesség érhető el.(Ezt próbálom kideríteni) -
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #14999 üzenetére
Úgy látszik hogy igen.Csak én nem egy újabb PC-vel akarom megoldani a dolgot,mert nem férne el
Hanem valami kütyüvel ami tud torrentet kezelni.Bár nem tudom,hogy egy asus oplay mondjuk mennyire birná 80/25 netet. -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #14892 üzenetére
Dunaújvárostól 60km-nél távolabb.
tehát Paks, Fehérvár, Bp, stb nem jó sajnos. és mint mondtam nem lennék hálátlan, meg írhatunk akármilyen nyilatkozatot, h nyugodt legyen az illető h nem akarok igényt formálni semmilyen téren senem. -
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #14849 üzenetére
Azt olvastam. De nehogymár a tűzcsap előtt állt meg pont
De ha mégis, akkor mitől ferdült el annyira az eleje és miért nincs rajta sérülés?
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #14826 üzenetére
Miből van az az első lökhárító? Valami durva acélból vagy photoshopból? Elfelejtette körbefonni a tűzcsapot.
-
válasz
kételkedem #14826 üzenetére
És ezen mit kéne látni
-
aphra2
senior tag
válasz
kételkedem #14807 üzenetére
Tényleg , csak már nem emlékeztem hova írogatok
-
aphra2
senior tag
válasz
kételkedem #14805 üzenetére
Én meg ma nem is dolgoztam semmit (nincs meló)
azért itt esz a fene a PH-n egész nap
Jah, és ebben a topikban talán még nem is jártam , de lehet tévedek -
Cicero
őstag
válasz
kételkedem #14766 üzenetére
nekem mondod! reggel lementem pékségbe sóskifliért és zacskós kakaóért, de nem volt nálam csak egy 10.000-es. A csajszi komótosan kipakolta az apró visszajárót én meg indultam is a dolgomra. Ajtóban szólt vissza, hogy a többit meg sem várom?
Egész pékség rajtam röhögött.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #10999 üzenetére
Látod, végül nekem lett igazam.
Csak kellett hozzá negyed év. -
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #14460 üzenetére
Ma hívták apósom, hogy vissza kaphatja a tv árát, vagy kérhet új készüléket. Amit ő vett az javíthatatlan, kuka!
Most jött el az én időm! Csak azért is rábeszélem egy plazmára!
-
válasz
kételkedem #14685 üzenetére
Errefelé is vannak betörések, lopások, mondjuk ilyen mértékű még nem volt hogy másfél milkát elloptak volna.
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #14638 üzenetére
amikor kint voltam angliában 400 volt
-
Cicero
őstag
válasz
kételkedem #14647 üzenetére
thenksz ezt igazán megtalálhattam volna
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #14638 üzenetére
azóta sok víz lefolyt a gangeszen! a korábbi 360-as font árfolyamról álmodom minden este amikor nem andy vajnától kapok bakancsot
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #14610 üzenetére
-
válasz
kételkedem #14574 üzenetére
Láttam már olyat élőben, hogy a plafont javította a sógorom (mellesleg szobafestő, mázoló a szakmája
), és leszakadt (szerencsére csak 2 m2 volt az egész, mert folyosó szakasz).
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #14518 üzenetére
Nem lehet, hogy okosan újrahasznosítják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest