- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Apollyon #17222 üzenetére
az a baj, hogy valami nem jó szerintem, sose érzem kipihentnek magam, nem érzem hogy kicsattannék az erőtől, egészségtől. Vettem pezsgőtablettát már. Szerintem a rendszertelen étkezés és nemalvástól van. Állandóan fázok is, pedig nem voltam ilyen fagyos. A cégnél egész nap átfagyok kabátban, nem érzem az ujjaimat, alig birok gépelni, olyan hideg van. Mire hazaérek kell egy óra, mire úgymond kiolvadok, addig csak vacogok a melegben is. Sok gyümölcs kellene, kell a vitamin meg főtt étel, vagy akármi étel, de rendszeres időben legyen.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Apollyon #15645 üzenetére
az elmúlt hetekben olvastam origón, hogy az AIDS-re csináltak már egy kísérleti kezelést, ami a tesztben résztvevő betegek 70-80%-ánál immunrendszer helyreállást ért el. a kutatók optimistán nyilatkoztak, hogy szerintük pár éven belül olyan egyszerű lesz az AIDS kezelése, mint a herpeszé.
-
kételkedem
addikt
válasz
Apollyon #15633 üzenetére
A betegség nem nézi, hogy mennyi pénzed van! Persze a módosabbak normális körülmények között élnek, jó minőségű táplálékot fogyasztanak és megtudják fizetni a minőségi orvosi ellátást, de a rákos sejteket ez egyáltalán nem érdekli!
Ha minden összejön, haverral közösen veszünk 24 tonna vasúti talpfát. Azt gondoltam, hogy nem könnyű egy talpfa, de azt nem hittem volna, hogy 1 darab 1 mázsa!
Hogy fogom levenni a teher kocsi platójáról, hogy fogom összerakni, hogy fogom összevágni?
-
Mawyx
őstag
válasz
Apollyon #13901 üzenetére
Én se értettem sose miért jó ez, szerintem sok energiájukat felemésztheti ez.
A legfinomabb gyrost eddig Athénban ettem, 1.80€ volt, a pálcikás husi meg 1€
Ehhez nyilván hozzájárult az is, hogy egész nap turistáskodtam, már olyan éhes voltam, hogy egy darab bútorlapot is megettem volna
-
Mawyx
őstag
válasz
Apollyon #12915 üzenetére
Nem tudok jobbat, ennek is örülök nagyon, végre én is droid lettem
vagy biorobot? Lehet keverem
A sok kavarás után megnéztem ügyfélkapun, hogy tuti-e a bejelentés. Érdekes, hogy amikor vendéghallgató voltam a Műegyetemen, akkor ők is lejelentettek
(#12916) tildy: a zsé mindig jóljön
-
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Apollyon #12074 üzenetére
tudom h infláció meg minden
pont ezt mondom, h ha összenézem a kül. élelmiszerek drágulásával a dinnye drágulását akkor látom, h most irreális az ár->lásd indexes cikk belinkelve h sipákolnak h nem eszünk eleget.
bár jobban átgondolva lehet h régebben irreálisan alacsonyan volt tartva az ára és a mostani a normális. ez is megeshet.
de egy a lényeg. nem fogy elég!->növelik a minőség biztosítást és a minőséggel kapcsolatos bizalmat->árérzékeny piacon ezt a vevő pont ....-ja
Nolf:
kis jóindulattal duplája körüli a benya árának növekedése reálértékendinnye 5 éve tudom h 19 ér volt kilója a legolcsóbban tescoban és auchanban.
most a legalját már majdnem elértük. ha csak a kenyér és benya növekedését nézem a max 50ft /kg of ár a reális.ha dinnyetermelő lennék. eladnám mindenem, és elmennék mérnöknek tanulni.
-
-
válasz
Apollyon #11959 üzenetére
Ez így van, nekem is gyerekkorom óta rossz a szemem (koraszülött vagyok) és szemüveget kell hordanom, 5 dioptriás minuszban (kb. 4-5 éve stabilan), tehát én is erősen gondolkodom a szemműtéten már lassan egy éve, csak még nem mertem belevágni. Sokan ajánlják, viszont a szemorvsom ellenzi, ugye mindennek van előnye és hátránya, de szerintem meg fogom csináltatni, mert az ébren töltött időm 95%-ban szemüveget kell hogy viseljek és ezt már nehezen viselem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest