- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
Tothgera30 #21126 üzenetére
Akad azért. Én nem panaszkodom, teljesen elégedett vagyok a mostani üzemmel ahol dolgozok.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #21073 üzenetére
Nem. Kell, mágneses tartónak. A sörkollektorhoz amúgy is a jobb termikus tulajdonságokkal rendelkező alu dobozok kellenek...
Winner: köszi, megnézem, oszt ha télleg vazs, akkor jelentkezhetsz a karton egy részéért (doboz kell vissza - nem összegyűrve).
-
degu
senior tag
válasz
Tothgera30 #21047 üzenetére
En is most ertem haza,1 1/2 oraja zotykolodok a heven,30 percet vartam a csatlakozo buszra,100km-t utaztam oda-vissza,viszont ott virit elottem az asztalon a kolbaszos bableves...
Szep az elet! -
válasz
Tothgera30 #21047 üzenetére
wow, hogy lett meg?
grat hozzá!
-
válasz
Tothgera30 #21032 üzenetére
Használtam/telepítettem már Seven Ultimate-t 512MB-os laposra (Fusi Li 1705 emlékeim szerint), úgy hogy ebből még integrált vidikari is levett, és felment rá, még használható is volt, pedig az csak DDR2-es volt.
-
válasz
Tothgera30 #21019 üzenetére
akkor ez lesz, lassan meghirdetem a laposomat, az árából meg veszek 1 ilyet (egyébként 1 boltos le akar beszélni róla, merthogy milyen lassú ha frissít a Windows..., de nem érdekel
)
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #21026 üzenetére
Ilyenre gondoltam. Fülespohár és üvegbögre kifejezésre is dob ilyesmiket a Google, és nem tudom eldönteni.
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #21022 üzenetére
És akkor mit mondasz azon edényekre, amik 2dl-esek, üvegből vannak, hengeresek, fülük van?
-
válasz
Tothgera30 #21015 üzenetére
Hello
Ha jól láttam neked volt ASUS 1015BX netbookod, értelmes választás netre, filmnézésre (akár HDMI-n keresztül, a saját képernyőn persze elég kicsi) ?
-
asuspc96
senior tag
válasz
Tothgera30 #21008 üzenetére
Jobb felvetés ?
-
válasz
Tothgera30 #20886 üzenetére
Meghallgattam már a Eurovision-ra menő dalt, végülis nem rossz, de ...
-
föccer
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20886 üzenetére
Nálam éppen The Gathering szól. Ez az albumjuk nem lett a legjobb, de azért hallgatható.
neduddki: Miről maradtam már megint le? Mi ez a rekord?
üdv, föccer
-
Algieba
őstag
válasz
Tothgera30 #20695 üzenetére
Itt télen sosincs +20C melegebb. Ha már ennyi van, mindenki elégedett, és csak 3 réteg ruha van a felsőtestemen. Én nagyon fázós vagyok.
Szerk.: Nincs hőszigetelés a házon, pedig kellene, és felújítás is, mert a nyílászárók még azok, amik eredetileg kerültek beépítésre.
-
válasz
Detto... ki is vagyok akadva, ha barátnőméknél vagyunk... ott 20-21 fok van kb, bár alig fűtenek, mert nagyon jó a szigetelés.. nálam otthon általában 27-28 fok van, ha akarom ha nem, sajna a távfűtés ilyen... bár asszem ilyenkor ez a jobbik eset.
-
kraftxld
félisten
válasz
Itt nálunk télen ritkán szokott több lenni 18 foknál a házban, simán ki lehet bírni gond nélkül.
-
válasz
Tothgera30 #20621 üzenetére
ennyire befürödtél a géppel?
-
föccer
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20623 üzenetére
Azért más, ha tanúként idéznek, vagy mint gyanúsítottat. Az benne van az idézésben, hogy miként (tanúként vagy gyanúsítottként) idéznek-e.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20621 üzenetére
Jah, hogy mikorra jot az illető tudomására? Passz. Gondolom attól is függ, hogy mennyire vannak elhavazva és mikor állnak neki érdemben foglalkozni vele. Szerintem néhány hét. És nem beviszik, hanem beidézik. Ha igazolatlan módon távol marad, akkor mennek ki érte.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20619 üzenetére
Nem megy az sehová. Miért menne? Nincs annak lába.
Mit értesz az alatt, hogy kiér a rendőrségi feljelentés? Azt nem szokták kipostázni. MAx a rendőrök érnek ki valahová, de ez megint msá lapra tartozik...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20489 üzenetére
Rendszergazdaként az oké, oké, next, next, next, finish ellen semmi nem véd. Értsd: a megfelelő magatartással a fertőzések >95% kivédhető. Honnan, mit töltesz le és telepítesz, milyen oldalakat látogatsz, ott milyen vezérlőket és pluginokat engedélyezel.
Én MSE-t használok, amióta megjelent, előtte nod32 próba, illetve avast ingyenes verzióját használtam és még egyetlen egy férget nem kaptam be.
üdv, föccer
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #20489 üzenetére
mióta az eszemet tudom, csak NOD-ot/Smart Security-t használok, semmi baj nem volt vele eddig, vírusom se volt még
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #20446 üzenetére
Nálunk dettó a leírtak. Szín: fehér. Évjárat: '89. VAZ-2105 1300s.
Nekünk 87 000 km volt benne, és 18 évesen adtuk el 5 éve.
Ha nem volt sokáig leállítva, akkor elsőre mindig beröffent, és rögtön le is állt 2 másodpercen belül. Utána pöccre indult és már úgy is maradt. De mindehhez kellett egy bizonyos szívató/gázpedál állás.
Egyébiránt csúcstechnika: az F1-es autókat is csak 6-8%-os gázpedálállásnál lehet beindítani
NK-76-12 --> BUT-069
Az első gyári akksi úgy 10 évig bírta, akkor volt egy -22 fok körüli Karácsony, akkor hiába vittük be lakásba melegre, visszatéve már nem indult. Gyertyapucolás miegymás se segített. Behúzni se lehetett, pedig Transitra kötöttük. Új akksi fasza volt. Míg a feszszabályzó el nem szállt. Akkor kapott vagy 20V-ot egy darabig. Kinyírta. A 3. akksival adtuk el. De 18 évet átvészelt koccanás nélkül 2 garnitúra gumival. 12 évig az eredeti orosz nyári, majd utána egy Uniroyal. Esőben 120-al kanyarban mintha sínen húzták volna az úton.
Sajnos a karosszéria jó része már cserélve/javítva volt, és egyre újabb rozsdafoltok jelentek meg (főleg első lökhárító alatt)
Én is nagyon sajnáltam, de a kor eljárt felette...Ha a mostani kocsik 18 évig bírnák... -
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #20381 üzenetére
Nem írtál durván, mindenki vágja, hogy én vagyok hulladék, de ez van.
Exemtől így tanultam ha bekapcsol a venti, akkor teljesen fel van melegedve, de hogy teljesen fel van-e igaziból vagy nincs az nem érdekel, a lényeg, hogy addig szoktam melegíteni és ezt mi így hívtuk, aztán így jegyeztem meg, az elnevezés megmaradt, holott valójában fogalmam sincs ez mt jelent, hogy hány fok vagy ez teljesen van-e igaziból vagy csak fele mint a teljesen valójában, nem tudom. -
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #20378 üzenetére
Mindegy, ezután inább csak az időjárásról írok meg a szar munkáról nyekergek.
Akksit töltöttem meg az ac-ból ki szokott párologni valamiért a benzin vagy nem tudom, de pumpálni kell, nehezebben indul ha nincs hajtva, ritkán indítom be. Addig járattam, amíg be nem kapcsolt a ventilátor és egy mutató be nem állt oda, ahol üzemi hőmérsékleten szokott állni, hogy ez hány fok arról fogalmam sincs. Exem erre tanított, hogy így csináljam és be is vált. Ha nem indítom be, nem indul 1 hét múlva. Ha csak két percet járatom, akkor szintén nem indul be, mert nem megy bele amennyit az indítózás kivett belőle, tapasztalatból tudom, hogy járatni kell x ideig, amíg az a mutató oda nem áll.
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #20374 üzenetére
Megvan már pár éve, tudom mit szeret a kocsi, lehet nem jól írom meg nem kell vele egyetérteni, de azt tudom, hogy mikor indul be és mikor nem. Azt csináltam vele, hogy beinduljon 1 hét múlva is, ennyi.
(#20372) tope: Nem pipikélte össze
-
degu
senior tag
válasz
Tothgera30 #20335 üzenetére
En is kimentem a hidegbe...es b*sztam eltolni a havat.
Vagy elolvad...vagy nem... -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #20335 üzenetére
Én ezt csinálom egész nap...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20312 üzenetére
Itt BP-en alig esett pár cm,és már éppen hogy kicsit szállingózik.Ennyit a nagy hyperól
-
szg88
őstag
válasz
Tothgera30 #20312 üzenetére
extrémbe?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20296 üzenetére
HI!
-6fok es elkedett esni a ho, ellenben szel az tenyelg van boseggel
udv
neduddki
-
válasz
Tothgera30 #20293 üzenetére
-11 és esik a hó, meg van is már vagy 10cm
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #20251 üzenetére
A MÁV-Start oldalán csak néhány perces késést írnak!
Illetve azt, hogy: "Tájékoztatjuk önöket, hogy 2012. február 4-én, szombaton a rendkívüli időjárás miatt csak a [hópihe] jellel megkülöböztetett vonatok közlekednek. " -
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20189 üzenetére
Áá, max leesik sztem egy 10 cm hó.
Még korizni is hideg van. -
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20151 üzenetére
ja, de lehet, hogy egyszerűen nem bírja a kettőt egyszerre, húzni is a vonatot, meg fűteni is?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #20115 üzenetére
Emlékszel még a régebbi nyilvános beszédünkre?
Ha tényleg ez volt az akkori ismereteid alapján a legjobb (=legolcsóbb) megoldás, akkor ne bánkódj! Nem tudtad volna jobban csinálni.bandus: Én kindle-lel kapcsolatban esetleg tudok értelmes információt szolgáltatni, a többihez nem értek.
Szerk3.: Mi a bús péktalicskának írok ide, amikor nem akarok? Tán a tudatmódosító szerek teszik.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #20113 üzenetére
hajrá.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20108 üzenetére
elutaltad a pénzt a messzi távolba, egy ismeretlennek?
édes istenem...Ui. amúgy a kérdésedre válaszolva: akinek egyszer volt számlája, annak az adatait bármikor le tudja nyomozni a rendőrség.
Már, ha valósak voltak egyáltalán az adatai... -
válasz
Tothgera30 #20108 üzenetére
remélem minden rendben lesz vele végül!
ebook olvasókkal kapcsolatosan van topik itt a ph-n?
-
válasz
Tothgera30 #20106 üzenetére
ugye nem a laptoppal van gáz
-
válasz
Tothgera30 #20039 üzenetére
Hát az nem kicsit kerül csak többe, mint amenyim nincs rá. Amit linkeltem annál az ár ami igen jónak mondható, netezésre kellene, PH, egyéb oldalakra, ahol pl. van flash
-
válasz
Tothgera30 #20026 üzenetére
hm, na például ennyire nem mélyedtem bele... amit te néztél abból én 190k-ért vettem volna 8 gb rammal a laptop.hu-ról. de nem tudtam ilyen turbo módról meg anyámkínjáról
mostmár úgyis mindegy, elégedett vagyok nagyon a géppel, bár az előző toshibámhoz képest kicsit hangos. viszont a billentyűzete isteni
szerk: viszont az normális, hogy serceg a laptop töltője? eddig még nem hallottam ilyesmit az előző gépemnél sem..
-
válasz
Tothgera30 #20001 üzenetére
ugyanez, csak i3-as procival, annyira nem bíztam az amd-ben... bár én így 210k-ért vettem az iponból, annyit valszeg nem ért az egész
bár sok tesztben jelentősen jobb az i3, szóval a szimulációk miatt (pl matlab) talán jobban jövök majd ki ezzel.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20001 üzenetére
basszus, én voltam a 20000. hozzászóló?
ó, ha ezt tudom, írok valami szebbet, viccesebbet! -
válasz
Tothgera30 #19997 üzenetére
én is két hete vettem magamnak egy probookot, eddig nagyon bevált, jó választás
honnan rendelted?
-
válasz
Tothgera30 #19997 üzenetére
Na ja, ha drága a javítása, akkor eladom alkatrésznek (2x2 GB RAM, ebből az egyik vadi új, 250-es vinyó ...), és veszek 1 kisebb asztali gépet, mert monitort tudok szerválni, bill, egér van, WIFI-s vevő van, úgyis csak netre volt használva, meg esetenként filmnézésre.
-
Apika
addikt
válasz
Tothgera30 #19985 üzenetére
Nekem el sem indult a PH egy darabig...
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
nem,de nemis kartam, e enenkelelnere megfenyegetete a gephaz:- )
udv
neduddki
-
dredbiro
senior tag
válasz
én sem,de most működik
-
Winner_hun
félisten
válasz
Azt nem tapasztaltam hogy te nem tudsz belépni...
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #19897 üzenetére
Azon vagyok, hogy legyen jobb, de eleve nem egyszerű munkát találni, nekem meg nem is "csak egy" munka kell, hanem ahol ennél jobb körülmények között dolgozhatnék
Már küldtem önéletrajzot, de ez is nagyon nehezen jött össze és a főnöktől is mindig hallom, hogy xart se érünk... Ki kell tartani...(#19898) bandus: néha én is nagyon ideges vagyok, de nem mondhatok fel amíg nincs másik.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #19897 üzenetére
Boltban nem is lehet már kapni, ha jól emlékszem!
-
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #19865 üzenetére
[link] ?
-
válasz
Tothgera30 #19865 üzenetére
"Az első három helyezett a PH!-s avatarjára egy DG azaz DESKTOP GURU "érmet" kap; arany, ezüst illetve bronz színben, helyezésének megfelelően. Eme emblémát két hónapig büszkén "viselheti", a nagy Logout világ csodálatára."
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #19766 üzenetére
Ha ő ajánlotta fel anélkül, hogy tudta volna a te ütemterved, akkor valamennyire megbízható.
Egyébként én nem sajnálnám egy nap szabim, vagy nagyon a körmére néznék. Ha valóban át akar vágni, akkor utána a rendőrség meg fogja találni valamennyi időn belül,de nem biztos, hogy ez neked megéri (időben, idegeskedésben, ügyvédben, satöbbi). Valamennyire próbáld meg pénzben kifejezni az utóbbiakat, aztán ha még mindig nincs jobb (=olcsóbb) alternatívád, akkor utalj előre. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #19754 üzenetére
Egy ekkora összegnél aránylag kevés pénzbe kerül a személyes találkozó+átvét.
zolynet: Rettenetesen piszkos a fantáziám, de az ott egy álló banán? o_O
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #19754 üzenetére
Számlaszám alapján a rendőrség le tudja nyomozni. Kamu adatokat meg meg tud adni. Személyi igazolványt nem biztos hogy fog mutatni.. ne utalj előre ha félsz
-
Hunork
veterán
válasz
Tothgera30 #19486 üzenetére
Oksa!
És nem is várok addig, remélem lesz egy kis hó, és akkor csinálok Solymáron pár képet, az is jó lesz!
-
Hunork
veterán
válasz
Tothgera30 #19483 üzenetére
Nekem még megvan!
Ha majd elmegy minden áram, lemerül minden elem, én akkor is tudok fényképezni!
Amúgy a nyárra tervezem, hogy szépen kitakarítom, és egy tekercset ellövök vele. Már csak a kíváncsiság kedvéért. És a két géppel, a másik egy Fuji, ugyanazt lefotózom. Lézernyomival meg majd kinyomtatom őket, és elemzem. (a magam módján, sörrel a kezemben...)
-
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #19379 üzenetére
nem is tudom milyen az kb. ébr+1 óráig hullaság van...
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #19324 üzenetére
Sajnos a kis állomásnál mindkét átjáróban történik évente legalább 1 baleset. Légvonalban pár száz méterre lakom, ha hosszan dudálnak a vonatok, mindig össze ugrik a gyomrom!
szerk: egy nőt gázolt a vonat, szerencsére nem halt meg!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #19216 üzenetére
Túl sok narancsot/grapefruitot ettél.
Persze az a legrosszabb, amikor keserűen indul, aztán savanyú, vagy fordítva. Ezek ilyenek. -
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #19220 üzenetére
a friss levegőt, a napsütést, a tenger simogató hullámait, egy szép lány őszinte ölelését?
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #19216 üzenetére
nem szeretem az édességeket
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #19214 üzenetére
lazítottam én már életemben eleget, koma...
valószínű most nyal vissza a fagyi. sebaj, ezzel is elbírok -
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #19139 üzenetére
Es nem szamit bele a kezipoggyasz sulyhataraba. Ha lemerik a kezipoggyaszt es tulsulyod van nyugodtan vedd ki a laptopot
-
tildy
nagyúr
válasz
Csak utasterben "ajanljak". Egyebkent sem javasolnam csomagterben.
-
válasz
Ott viszed magaddal ahol akarod..
en a kezipoggyaszt javaslom, annak fenyeben, hogy dobaljak a csomagokat a repteren. Annyi h csekkolas utan a laptopot kulon ki kell venni a taskabol, esetleg szet is nyitjak, de amugy ennyi.
-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30 #18972 üzenetére
Indítjuk az órát, emeljük a búrát...!
-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30 #18970 üzenetére
Nekem nagyon nem
Kész kínszenvedés, alig várom, hogy vége legyen.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #18714 üzenetére
inkontinencia?
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #18697 üzenetére
Én meló után járok postára, tegnap is voltam, de azért nem szeretek járni, mert az mindig azt jelenti, hogy csekket kell befizetni
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18599 üzenetére
Nem, de ha lenne egy Tetszik gomb a hozzászólás mellett, rákattintottam volna.
Dylen: Nem árt, mert az agyamból már kiment jó ideje. Ilyen korban már mondjuk korántsem csoda.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18560 üzenetére
Jó ötlet
Szerintem ez mindkettőnknek jót tenne. Szétnézek a környékünkön.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #18519 üzenetére
tavaly ilyenkor nagy hó volt biza még pesten is
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #18519 üzenetére
Menni kell dolgozni, ennek örülök is meg nem is
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #18473 üzenetére
-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30 #18473 üzenetére
akkor kié? keressük a mai nap tulajdonosát!
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Tothgera30 #18225 üzenetére
Ők nem feloszlottak? Csak mert ezt a számot nem ismerem tőlük. Most vagy nagyon új, vagy nagyon régi, azért...
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #18208 üzenetére
na, nekem meg a CM690-embe egy 965-ös chipsetű Giga lap nyekereg, na erre varrj gombot
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #18205 üzenetére
mer egész nap a géped belsejét nézegeted? áááááá
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #18200 üzenetére
Én doq-ot, discoveryt, néha cool-t (Miami helyszínelők) nézek csak, meccs időben meg sport1-et vagy ahol adják a spanyol meccseket.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Tothgera30 #18195 üzenetére
Na igen, de az már egy másik kérdés, hogy (...) most éppen hogyan hívjuk...
És Pohárral is egyetértek, de igazodom ahhoz a szabályhoz, hogy akinek nem tetszik, ne nézze. Nem nézem.És ez mind igaz a teljes VV és BB sorozatra is.
Mawyx: Hát ha értelmes műsor nincs, akkor úgy jár a TV, mintha azt az X-et nyomtam volna meg.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Tothgera30 #18169 üzenetére
Akkor ezek szerint mégis az előző lap szállt el... Ne törődj vele, hogy milyen ronda a giga lap, azt beraktad a házba, és nem fogod nézegetni.
Használd egészséggel!
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #17917 üzenetére
Tényleg..? Durva. Szoktak így rontani madulaműtétet..?
Bobsys: lazán belefér ebbe egy rágóízületgyuszi. Pihentesd a cuccot. Ha nem változik -> doki. Pisztillust privátold meg, hátha van jó ötlete - neki legalább profilba vág a dolog.
Szerk.: Kukuc, a mamid..? Akkor nesajnáld. Ne kalapácsolj - engedd ki a gázt.
-
válasz
Tothgera30 #17751 üzenetére
...mondom én, hogy alaplap.....
Ne mond már, hogy nincs az ismeretségi körödben valaki akinek beszuszakolhatnád a deszkájába a DDR3-as memóidat! Ha azok nem halottak akkor hidd el, hogy alaplap!! -
Pisztillus
senior tag
válasz
Tothgera30 #17751 üzenetére
Akkor ezek szerint a lapod már nem garis. Ha tudod, másik gépben nézd meg a RAM-ot és a procit, mert ha azok jók, akkor - kizárásos alapon - a lap dőlt ki... A legalább egy órás alaplapi elem nélküli léthez mit szólt?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Tothgera30 #17663 üzenetére
Ahogy mefistofeles kollégával taglaltuk, a procinak semmi baja, a lap viszont annál inkább gyanús. Azt lehet még vele csinálni, hogy elem ki, CMOS reset, és így hagyni egy órán keresztül, és csak utána vissza bele az elemet. Ha így sem tér magához, akkor meg gariba vissza, ha garanciális még.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Tothgera30 #17628 üzenetére
Valószínű, hogy az alaplapnak semmi baja. A Phenom (meg úgy általában az AMD) procikban lévő memóriavezérlő viszont válogatós. Anno belefutottam én is egy ilyenbe: az a 965BE a Geil RAM-okkal nem tudott mit kezdeni egy Giga 785-ös lapban. Aztán kapott helyette 2db Kingmax-ot. és azóta is gond nélkül megy. (A két Geil meg nálam teszi ugyanezt egy i3 530-as proci társaságában, Asrock H55M lapban.)
A régi memóriákat nézd meg tuning nélkül is (ha még nem tetted meg). -
Mawyx
őstag
válasz
Igen nekem a laptop a fő, az asztali csak azért kell, mert sok dolgom még régi winyón van meg az asztali géphez van egy kicsit nagyobb monitor.
Kajak ugyanígy jártam a rackkel, beraktam, semmi, vissza a régit, semmi, holott előtte működött. Kétlem, hogy akár nálam, akár nálad most ment totál gallya valami. Parkolópályára kell tenni, ha legközelebb bekapcs, akkor működni fog.
Gondolom már mindent megpróbáltál, fölösleges leírni, hogy próbáld 1 memóval, utána másik slotba tenni...
Új laptopot én is szeretenék, de képtelenség rá összegyűjteni annyit: Ez megdobogtatja a szívem -
válasz
A te értelmezésedben mi az a memória összeférhetetlenség? Ha jól értettem beraktad a régen jól szuperáló memót/kat is (úgy értem csak azokat) és úgy sem müxik.
-
válasz
Tothgera30 #17624 üzenetére
Hát a memó valszeg nem rontott el semmit, szóval nagy eséllyel, alaplap kuka.........
Alaplapi slotokat és memó csatlakozó felületeket megtisztítottad? Nekem volt haverom hasonló hibával, mondtam neki vegye ki a memót és tisztítsa meg az érintkező felületeket. Megtette és két perc múlva tarááám műxik minden!
-
válasz
Tothgera30 #17624 üzenetére
Kell neked olyan gép, PH-hoz elég lenne 1 sima P4-es is
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #17459 üzenetére
DX11-t kellett és ebben a kategóriában 5670 volt a legjobb választás
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #17442 üzenetére
Nekem meg betoljt az asztali gépem, pedig csak egy racket akartam kicserélni benne, mert túl hangos volt, este nézni akartam a meccset nagy képernyőn. Gondolhattam volna, hogy egy ilyen alapvető fontosságú dolog, mint egy műanyag doboz, cseréje komoly gondokat okozhat. Kicseréltem, no signal, visszacseréltem, no signal, rack nélkül, no signal, oldalra fordítva, megmozgatva, széthúzva, újra bedugva mindent, fejenállva, no signal. Anyád pics, hajítom a kukába
Eddig legalább működött, csak a rack ventije zúgott nagyon, most már nem működik a gép, gratulálok magamnak, miért nem mentem inkább vasutasnak?!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #17442 üzenetére
Nem játékra van arra ott a konzol
Most küzdök a képernyő beállítással.
Indulásnál és leállításnál elkezd villogni a kép,mint mikor alacsony frissítés van belőve,ennek az okát nem tudom. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #17342 üzenetére
Remélem, a Knight Industries gyártotta eredeti kittről beszélünk.
Ha mégsem, akkor az alaplap memóriakompatibilitási listáját én megnézném a helyedben mielőtt új modulokat szerzel.
-
maross
nagyúr
válasz
Tothgera30 #17342 üzenetére
Nekem is gyarilag volt az, ha megnyugtat.
-
maross
nagyúr
válasz
Tothgera30 #17338 üzenetére
Proszald ki csak a masikkal, magaban. Nekem pl a kingston kit-em nem hajlando dualban menni. Es lehetnek egyeb furcsasagok is.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #17334 üzenetére
nem, csak viccelt
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #17252 üzenetére
Igazán ismerhetnéd a népi bölcsességet:
- A hőtágulás elve alapján télen összemennek a kerekek, így sokkal többet kell fordulniuk adott szakaszon, ezért késnek a vonatok.
- Nyáron pedig (ugyancsak a hőtágulás miatt) hosszabbak lesznek a sínek, így a vonatnak hosszabb utat kell bejárnia, ezért késik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest