- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Tothgera30 #17342 üzenetére
Nekem is gyarilag volt az, ha megnyugtat.
-
maross
nagyúr
válasz
Tothgera30 #17338 üzenetére
Proszald ki csak a masikkal, magaban. Nekem pl a kingston kit-em nem hajlando dualban menni. Es lehetnek egyeb furcsasagok is.
-
maross
nagyúr
Nekem eleg tenyerbemaszo ez a hozzaallas, mar ne haragudj. Ad aki tud, aki akar. A masik kommented meg nonszensz, "minek jon etterembe, ha nem ad jattot". Ugy allitod be mintha szabalyosan meglopnanak. Nezz korul, valsag van, epp az egyik legmelyebb godreben, honnan a francbol legyen charityre penz. Orulni kell ha adnak, es nem elkuldeni magadban a k* anyjaba, vagy meg jobb, utalni ra meg az etteremben, hogy kellemetlenul erezze magat. Senkinek nem lesz jobb. Talan valtoztass az elvarasaidon, a kor penzugyi helyzetenek megfeleloen, es akkor nem lepodsz meg/erzed szarul magad minden alkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest