- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #23389 üzenetére
szerintem ez csak új kocsira van így, illetve, ha külföldön visszaigényelted az áfá-t.
az eu-n belül nem fizethetsz kétszer áfá-t.
bár a regadó igazából egy bújtatott vám, formailag mégsem lehet belekötni, egyszerűen g.ci az állam, és kész.
Ui. Amerikában egy Honda Civic kb. 3 M Ft, nálunk meg 5,5 M Ft, mert nálunk még rájön a regadó, áfa, meg egy-két idióta adó is...
és ott 200 Ft a benzin, nálunk meg 460. -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #23389 üzenetére
Ehhez csak gratulálni tudok.
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #23378 üzenetére
Globális felmelegedés, 30 év alatt 13°C fok emelkedés
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #23376 üzenetére
neked se tetszik mi??
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #23374 üzenetére
az 58 milliós ár az áfát nem tartalmazza. ebből nekem a regadótöbblet még nem tesz ki áfát, de lehet nincs igazam. úgyis teljesen irreleváns az egész
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #23371 üzenetére
akkor muszáj leszek szlovák rendszámot tenni rá
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #23347 üzenetére
héa = visszaigényelhető áfa, amennyiben a gázolajat/benzint fizetős szolgáltatásnyújtás céljából vásárlod, és a szolgáltatásod után a fogyasztó áfát fizet. Egyéb esetben nem visszaigényelhető.
(Tényleg totális káosz ez az adórendszer.)
-
válasz
kételkedem #23345 üzenetére
van olyan ismerősöm aki buszgarázsnál tankol, emlékeim szerint ott kb féláron van az üzemanyag.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #23342 üzenetére
Múlt hét szerdán is emeltek 10 forintot a 95-ösön...
Az meg igenis számít, hogy az átlagember (köztük mondjuk te is) mennyit fogyaszt. 40%-os különbség az rengeteg.
A buszok/kamionok/vonatok valószínűleg nagyker áron is hozzájuthatnak, ha csak telephelyeken tankolnak. -
válasz
kételkedem #23338 üzenetére
és úgy áll a helyzet, hogy sajnos még egy jó darabig ilyen is lesz..:/
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #23333 üzenetére
Akkor mostantól lesz éjszakai műszak is a cégnél?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kételkedem #23273 üzenetére
tangában szánkózni??? wtf???
nem ittam eleget...
-
lujó55
addikt
válasz
Mennyi kaja kijönne belőle Pápuán. Ott aztán közel kerülhetne a természethez.
-
válasz
Ugye ez nem komoly!? Csak eljátssza! Ugye hogy igen?
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #23269 üzenetére
Extra akcióban, nagyon olcsó, de nincs garancia rá
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #23232 üzenetére
Fő hogy mindenki élvezze
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #23198 üzenetére
Minden válasznak örülünk!
Az endoszkóposra azt írták nagyobb eséllyel újul ki.
1hétig nem marad bent, abba betegszik bele -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #23177 üzenetére
Mellékes megjegyzés: a feketén foglalkoztatottak is álláskeresőnek regisztrálják magukat, hogy ne szálljon rájuk a hatóság.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #23112 üzenetére
Isten éltessen utólag is!
-
Mawyx
őstag
válasz
Boldog szülinapot!
(#23121) fokukac: gurul a kocsi? Hogy sikerült?
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #23119 üzenetére
sokboldog új évet! :-)
Winner: köszi szépen :
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Boldogat!
Este koccintok. Majd egy poharat kitöltök a nevedben, és jobb híján le is gurítom. -
tbs
addikt
válasz
-
Tim82
félisten
válasz
Boldogat neked.
-
shaft72
tag
válasz
kételkedem #22995 üzenetére
[link] Sziget ügyben nézz utána az öregnek. Jó befektetést csinált, 10 ezer fontból lett 34 millió euró
Voltam ezen a szigeten, haláli az öreg, nincs folyó víz se, csak ő és a teknősei, ja és kinéz ilyen 65-nek. Ez az élet!
-
Algieba
őstag
válasz
kételkedem #22987 üzenetére
Én se láttam még egymillió forintnál többet.
Milliárdos összeg túl NAGY. -
degu
senior tag
válasz
kételkedem #22982 üzenetére
Utoljara vettem lotto szelvenyt!
Eloszor ez akkor fordult elo velem,amikor 1 milla volt a nyeremeny! -
Algieba
őstag
válasz
kételkedem #22982 üzenetére
Tegnap megtárgyaltuk a húgommal, hogy mi nem örülnénk ilyen nagy összegű nyereménynek, mert ép ésszel kb. 200 millió forintot tudnánk hasznosan elkölteni.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #22956 üzenetére
Mióta visszabeszéltem a főnöknek mintha jobban tisztelne, bár lehet csak már megszoktam a stílusát.
Amikor múltkor mondta megfontolja, hogy ki fog rúgni, én összeszedtem a cuccom. Nem volt nehéz, mivel nincs szekrényem, eleve papírdobozból "élek" munkahelyen. Ahogy jött vissza később, meglátta a cuccokat, sarkonfordult és elment, egy szót se szólt. Biztos hátra ment anyázni, de hozzám nem szólt, nem akarta hogy lelépjek. -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #22945 üzenetére
ez a fószer... háááát, nooooormááááális....?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kételkedem #22945 üzenetére
Megtettük az első lépéseket, hogy itthon legyen az Európai Unió, sőt a globális gazdaság egyik leghatékonyabb adórendszere"
ennyi
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #22840 üzenetére
Ja. Részegen a hidegben, esőben locsolkodni járni...
-
Viszlát
addikt
válasz
kételkedem #22839 üzenetére
Az sms értesítőt vágom, nekem is van, azt hittem ez valami plusz, de akkor valamit félreérthettem.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #22784 üzenetére
de ha kikapcsolom, nem látom!
-
válasz
kételkedem #22754 üzenetére
Bizony, büntetni fog.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #22601 üzenetére
HI!
nedda vki a npt-re hajt, de felhivnam figyelemd, hogy kimaradt a viruso gratoize esete, amire ugye utaltam:- )
udv
neduddki
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kételkedem #22592 üzenetére
Az OK
(csak van aki ilyenkor kétóránként vesz be ennyit, gondoltam inkább szólok.) Szerezz be nedves törlőkendőt, vagy babakendőt ha jót akarsz magadnak...
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #22586 üzenetére
I!
ASzittem falusi gyerok vagy aki tuga rre a gyogymodot ehhh:- )))
udv
neduddki
p.s. de na botiancsolt leyen, hane igzi hazi keiteszagatto amiben megall a kanal
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Széntablettát felejtsd el. Azt csak ideiglenesen szabad, mondjuk egy pár óra hasofgásra használni, de annak ki kell jönnie, ami ki akar, mert különben bent csinál olyan szövődményeket, hogy akár műtét is lehet a vége...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Vagy egy ún. enterovírus, ami egy nap alatt átrohan az emberen. Fejfájás, láz nem volt?
Szerk.: Mr. Csizmás kérdésére adott válaszból már biztos az enterovírus.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
fosvahányós?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #22583 üzenetére
Alvásra nincs tippem - a lehetséges megoldást a melóhely nem biztos hogy tolerálná...
Viszont ilyen esetben fontos a folyadékpótlás - méghozzá hideg (kb. 10-15°C-os) folyadék (pl. ásványvíz) formájában. Egyrészt a szervezet kiszáradásának megelőzése érdekében, másrészt a hideg folyadék önmagában is hányáscsillapító hatású. Jobbulást!
-
frame>24
addikt
válasz
kételkedem #22357 üzenetére
Sziasztok.
Mivel még mindig szarul vagyok, szeretném megjegyezni, hogy akik a jelenkori óraátállításért felelősek, azokat a "Death by a thousand cuts" (凌遲) című büntetéssel sújtanám, mely módszer Kínából származik, és a korai középkortól egészen a 20. század elejéig gyakorolták.
Kösz, ennyi.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #22540 üzenetére
azért a gumi anyaga ridegedik és öregedik, nem biztos hogy szemmel észreveszed, mindenesetre nekem már sikerült olyan nem repedezett, tökéletes profilmélységű téligumit vásárolnom használtan, amivel utána úgy csúsztam bele az előttem állóba mint annak a rendje... pedig nem volt jég, csak kis havacska. nézni kell a DOT számot és az alapján max 2 éveset venni és nagyjából össz 4 évig használni. (szvsz)
más: rávettem magam a body combatra (karate-kickbox-muay-thai fittness) hát köszönöm szépen.
megyek dolgozni, vagy legalábbis elvánszorgok a munkahelyig... ott meg majd kiderül, elbírom-e a tálcát -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #22527 üzenetére
Abban egyet tudok érteni, hogy nem szaladgálhat az állat a pályán, de nem teljesen tartom effektív megoldásnak a pályán és közelében a hajtásvadászatot. Egy megfelelő lefedettségű sweep-et meg nem lehet 4 óra alatt megcsinálni. (Kivéve, ha tudod az alvóhelyet.)
Más: Egy átlagos minőségű téli gumit hány év után kell/érdemes lecserélni, ha nincs még meg benne a kilométer?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #22500 üzenetére
Vagy írnak belőle egy nagydoktorit...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #22448 üzenetére
tőlem??
-
gaborbol
őstag
válasz
kételkedem #22400 üzenetére
Koszi szepen!
bobsys: Johetsz bar mikor, en mar tegnap este kicsit raedzettem
Es ha vegre leteszem az utolso vizsgat akkor megvan az EA, es +1k.tildy: Az fontban mar igen szep penz
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #22400 üzenetére
Köszi
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #22359 üzenetére
Régen, tehát régen időkapcsolós volt. Aztán bejöttek nyugat felől az alkonykapcsolók, amik nagyon jók voltak, csakhogy hajlamosak voltak egy délutáni nyári vihar esetén bekapcsolni, majd mikor kiderült akkor ki, majd aztán estefelé megint be. Aztán egy ideig úgy működött, hogy < és > időértékek voltak hozzávezérelve, azaz idővezérelt volt, fényérzékeny pluszvezérléssel, vagyis ha 18:00-kor kapcsolna be, de 17:40-kor jön a vihar, és már kezd vaksötét lenni, akkor hagyta bekapcsolni, és már úgy is maradt, de ha 16:50-kor lett vaksötét, akkor még nem engedte, csak a tűrésen belül. És vissza ugyanígy. Ehhez hozzáigazították az átlagos sötétedés alapján az idővezérlést, majd miután ez már kezdett túl bonyolult lenni, ráadásul hibázott is, visszatértek az időkapcsolóra. Átlagosan 2-3 naponta tolja arrébb a kapcsolást 4-5 percekkel.
Legutóbbi ismereteim szerint így működik most. Egy ideig villogtam is vele, hogy elkértem fateromtól a kapcsolási táblát, és mindig tudtam mondani hogy "figyeljetek, most kapcsolják a lámpákat.." és tényleg. -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #22359 üzenetére
A GPS megoldotta, a kocsma előtt kiírta, hogy érkezés a célhoz
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #22357 üzenetére
A köztéri világítás alkonykapcsolós, annak tökmindegy hány óra van.
Nálunk biztosan nem. Időre megy, ahogy beállítják. Elég rosszul is csinálják, sokáig van hogy csak igen erős szürkületkor kapcsolják be, valamikor meg még nem kéne bekapcsolni de már megy.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #22355 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #22296 üzenetére
az Ítélőtáblán is bombáznak, szóval a Széchenyi utcán se nagyon lehet gyalog járkálni
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #22288 üzenetére
láttad a filmet? monthy python. nem lövöm le a poént, tanulságos. :-)
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #22288 üzenetére
Mindenki meg fog halni.
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
kételkedem #22279 üzenetére
múkodik az [link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kételkedem #22279 üzenetére
[L:http...nagykép url][IMG:http:...kiskép url][/IMG][/L]
vagy: link gomb, nagykép link be, ok, "link" szöveg kijelölése, kép gomb, kiskép url be, ok, pipa
-
szab.tam
nagyúr
válasz
kételkedem #22262 üzenetére
bakter....
pályafelvigyázó-segédtiszt.
(és akkor még a mávnál sem dolgoztam 1 percet sem. mi lenne, ha én lennék a badár sándor...)
angol neve bacter <bektör>, háza a <bektörhausz>
és nem összekeverendő a "bakker"-rel. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
kételkedem #22201 üzenetére
legális data phising
-
válasz
kételkedem #22201 üzenetére
Hát de hogyan értesítsenek, hogy nyertél-e vagy sem ?
-
válasz
kételkedem #22057 üzenetére
Nem csak neked. Ha romának/cigánynak vallom magam, terhes vagyok és még fogyatékos is, ráadásul akkor már ne hagyjuk ki azt se hogy hátrányos helyzetű, már is bekerültem egy éppen elégséges érettségivel valamelyik főiskolára. Más meg tanul, nyelvvizsgázik, és izgul a vizsgákon hogy odáig eljusson. Ezért én úgy vagyok vele hogy manapság egy jó szakma többet ér mint a legtöbb diploma, amivel szinte esélye sincs elhelyezkedni az épp pályakezdő munkavállalónak.
#22061 BlacKSouL: Ha ilyenekre képesek akkor mást is megtesznek...
-
degu
senior tag
válasz
M'er?
A jenkiknel,aki jeleskedik a buzibol-ban...az mar zsebeben erezheti a diplomat,valami jeles egyetemen!
/Na! Ezert olyan keves a del-brazil diplomas,mert nem tudnak baseball-ozni.../
-
venember83
nagyúr
válasz
Megszült gyerekek száma, ha nem tévedek.
-
válasz
kételkedem #22055 üzenetére
Itthon meg a romák/homoszexuálisak és gyereket nevelők kapnak pluszpontokat a felsőoktatásba való felvételizésnél. Ez is abszurd, itthon, kicsiben, csak lesz@rják.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #22042 üzenetére
hogyne lenne...
Gold Fassl...?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #22039 üzenetére
Jobban járt volna, ha kocsmába megy.
-
válasz
kételkedem #22020 üzenetére
A nyúlt velőben elhelyezkedő hányásközpont izgalma, aktiválódik, így egyszerűen orálisan kiürül a gyomor tartalmának egy része.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #22020 üzenetére
HI!
tul sok vot az eleste:- )
udv
neduddki
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #22004 üzenetére
S a tarajos sülök érdekeit senki nem védi?
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #22004 üzenetére
inkább tojjanak, az még érdekesebb.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #21919 üzenetére
Az $1.85, tobb mint itt. Nagyon draga es tudod mi a felelmetes?
Hat a medve -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #21952 üzenetére
na, annak ment csak föl az ára igazán....
DDD -
nike_
addikt
válasz
Sok sikert hozzá!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
képet!
-
lujó55
addikt
válasz
UP!
-
venember83
nagyúr
válasz
Like-olnám.
-
válasz
kételkedem #21924 üzenetére
hát igen... elég nagy érvágást kapott most az étkezés, étkeztetés magyarországon..
kezdve ezzel a nevetséges adóval. aztán ott van a cafetéria rendszer megnyirbálása, ennek a hülye erzsébet utalványak és szép kártyának a bevezetése. bár utóbbinál nagy előny, hogy végre a netpincéren lehet fizetni vele. de azért aki eddig hozzászokott a havi 18k-s utalványokhoz, annak valószínűleg nem lesz zökkenőmentes az átállás.
[link] erre kilátogattunk hétvégén, de nem sok mindent vásároltunk (szörpöt, lekvárt), mert elképesztő drágaság volt. persze minőségi termékek az biztos, de szerintem kevesen vannak az országban akik nyugodt szívvel adnak ki 1500 huf-ot 10 dkg szarvasgombás vajért..
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #21886 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #21815 üzenetére
Idojaras ugyileg mindenkepp.
(#21817) lujó55 :
Loptam a zineternetrol, gondolom oldalazva mennek. Amugy olyan 2-3 cm lehet -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #21778 üzenetére
Hát nemtom, most is fagypont körül lehet, mert az árnyékban elég fagyos a tócsák hangulata.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #21766 üzenetére
Elborzadó...
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #21675 üzenetére
pont ezt a képet akartam most beszúrni, de megelőztél, te!
most keresnem kellett másikat..!
-
asuspc96
senior tag
válasz
kételkedem #21579 üzenetére
igen az volt...
sokat köszönhet neki a világ
Igazából nincs semmi erre utaló se itt se a bme-n.... ott se ahol tevékenykedett....én valamilyen "szponzor" szintűre gondolok vagy verseny....
Bár lehet minden szónak van jelentősége...!
a 21. századi az csak 2000(2001) utáni versenyek jöhetnek szóba (vele kapcsolatos)...na ebből rengeteg van
Bár miért ne lehetne ez ?asuspc96
-
válasz
kételkedem #21579 üzenetére
Köszöni szépen. Igen, ettől félek, bár még bőven tanítható mindenre, remélem hogy nem nyálazza és rágja szét a kedvenc cipőimet.
#21580 venember83: Macsekkal haverkodna, macska pedig most talán mint ha érdeklődést mutatna iránta, de még azt a bizonyos 1m-es biztonsági távolságot megtartják. Bár nem meglepő 24 órája sincs nálunk, azóta persze a tenyésztő hívott hogy minden rendben van-e vele (ő is él-hal az állatokért, meg is értem, néha többre becsülöm a kutyust/macsekot mint néhány embert)? Sok örömünk lesz, főleg ha kicsit nagyobb lesz és lehet vele majd futni/sétálni, de így meg olyan kis aranyos és érdeklődő.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #21550 üzenetére
Az alkoholmentes sor az elso lepes a gumino fele
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #21550 üzenetére
Te aztán veszélyesen élsz.
-
Viszlát
addikt
válasz
kételkedem #21318 üzenetére
Nem, egymást botozták, gondoltam leállítom őket mielőbb nagyobb kárt okoznak egymásban...
lujó: lassan 12 éve vagyok napi kapcsolatban németekkel, három éve elég gyakran jártam erre, fél éve pedig tulajdonképpen itt élek, de ezek mindig is ilyenek voltak, a magyar álmodozás (meg a sváb rokonok) által megszépített elképzelés sose volt igaz.
nike: nem sokat...
-
hallari
tag
válasz
kételkedem #21252 üzenetére
Pedig egyértelműen leírták: VÁMMENTESEN nem lehet üzemanyagot behozni 1 hétnél gyakrabban. Vagyis Józsi bá kimehet ahányszor akar, de egy héten belül a 2. alkalommal levámolják a nála lévő összes üzemanyagot.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #21252 üzenetére
A háklis szomszédokkal megáldott tőzsdekukac változata jobban tetszett.
-
válasz
kételkedem #21240 üzenetére
Szegényke. Még be se járatták. De legalább nem sérült meg senki. Gondolom a buszvezető meg sietett haza + fáradt is lehetett már hogy nem vett észre, egy sárga, villogó mentőautót.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #21249 üzenetére
na gyerekek, mai jó hír:
hetente egyszer lehet ukrajnába menni tankolni...
[link]már csak az a kérdés, hogy a gyakorlatba ezt hogy ültetik át?
elképzelem, ahogy a kovács II. vámos tizedes lecseszi józsi bácsit a határon, hogy józsi bá' maga még csak 5 napja volt odaát, maga nem mehet át?
ui. ja most esett le, hogy külön kannában.
na mindegy. -
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #21244 üzenetére
Mivan ha nem ér utol?
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #21246 üzenetére
Most életem egyik legnagyobb dilemmáját oldottad meg. Örök hálám
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #21244 üzenetére
Ezt most nem mondod komolyan.
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #21240 üzenetére
Azt mondja már meg valaki, hogy miért van türörképbe ráírva az autókra hogy tűzoltóság vagy ambulance? (??)
-
szg88
őstag
válasz
kételkedem #21205 üzenetére
Nálunk ilyesmit egy hajléktalan (?) csinál. Előszeretettel irányítja az üres parkolóba az autósokat. A múltkor dugó volt, erre leállt forgalmat irányítani, nem volt idegesítő
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #21200 üzenetére
Az *objektiv felelosseg* tk. a tizedeles /amikor nem talaltak *felelost*akkor minden tizedik embert kivegzett a Hatalom/ -modernkori, *humanus* konvertalasa!
/Hiszen nem vagyunk barbarok/
-
bobsys
veterán
válasz
hihetetlen
-
lorcsi
veterán
válasz
a pénzbehajtás legújabb módja
és legkönnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest