Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29558 üzenetére
Utannaneztem nem fog ideerni, Key Westnel elkanyarodik, aztat mondjak (nem lesz direct hit, csak kozel lesz), majd jon ide masik kicsit kesobb
De amugy is, van itt hurricane shutter, no para, 1 het hidegelelem be van tarolva ismerosoknel, valamint a pancelban van 1 shotgun, 1 felautomata gepkarabely vagy mi, meg 2 pisztoly ha esetleg valami Katrina fele jonne ami volt Louisanaban 2005-ben es a rosszarcu emberek megprobalnanak fosztogatni
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #29510 üzenetére
én pl. most gyilkkoltam meg a billentyűzetemet.
véletlenül lelöktem, és letört a sarkából 3 centi.
A Genius minőségi műanyaggal dolgozik...De sebaj, úgyis útáltam, hangos volt, kényelmetlen, a funkcionális médiás gombjai meg sose működtek, mert rossz volt hozzá a driver.
fellendítem a kínai gazdaságot..!
asszem, ma már próbálok nem nyúlni semmihez, amúgy is annyira destruktív voltam ma...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #29497 üzenetére
Elém egy ignisszel vagy vagonerrel vagy mi a lófsszal kanyarodtak ki, de úgy, hogy 90-es helyen 85-el mentem, főúton, jobbról, mellékútról, vasúton keresztül balra nagy ívbe meg kijött elém ez a szürke szerencsétlenség. Lassan, alapjáraton, megfontoltan, senkitől nem siettetve, kicsit megtorpanva, hogy elhiggyem tényleg megáll még, de nem, miután megtorpant, ugyanolyan lassan, alapjáraton, 3 km/h-val kicsorgott elém keresztbe. Satufék, meg duda 10 másodpercig nyomvatartása és kikerülő manőver után 10-el elcsorogtam mögötte, és miután két ablakon keresztülordítva elküldtem a sarkon dolgozó nem trafikos nőnemű szülőjébe őt magát erősen homoszexuálisnak kikiáltva, láttam az arcán az értetlenséget, a felsőbbrendűséget, a meglepődést, sőt, talán magát a felháborodását, hogy meg mertem őt zavarni abban, hogy az utakon saját úri kedve szerint akadályozza a forgalmat. Ha nem anyámmal vagyok talán kézifék és utánamegyek megkérdezni hogy öngyilkos vagy gyilkos akart-e lenni, de féltem hogy a barátságos hátbaveregetésből kihagytam volna a barátságot. Ha nem én vagyok ott, hanem egy kevésbé rutinos, akkor simán beleszállhatott volna, és akkor is meredt volna a búbánatos aszott majom fejével, hogy dehát ő nem látta hogy ott jön valaki 90-el fényes nappal.
A végén megkérdeztem volna az interjúztatótól, hogy a nagyképű egoista szemléletmódot otthonról hozta magával, vagy a cég kényszerítette rá a kisebbségi komplexusa miatt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #29497 üzenetére
Pénteken engem is ki akartak csinálni. Kanyarban előz, amikor meglát engem/minket szemben, visszahúzódni nincs kedve, a (kavicsos + földes) padka szerencsére széles volt, mert az árok viszont elég mély. Másik meg engem előz záróvonalnál 140-nel (én 110 körül voltam), jönnek szemből, satuzik és megcsúszik.
Ilyenek ezek a négynapos hétvégék, amikor mindenki útra kel.Péntek este viszont nagyon jó volt otthon a szülőknél. Olyan mélyen aludtam, amilyenre fél éve nem volt példa.
Melóról meg annyit, hogy ahol már az elején nem látnak szívesen, nem érdemes erőlködni, hogy bekerülj.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #29432 üzenetére
Valoban
Gondolj csak bele, Hyundaiok , htc-k, csak informatikusok, magic!
Valoban. Jo ez igy. Igaz, en a siras ( ala sotetlelek) helyett inkabb mentem oda , ami megfelel nekem. Legalabbis idojarasilag. Legalabbis tobbnyire
Ha mar a vilagot megvaltoztatni nem tudom
Amugy mondtam en , hogy nyaralni jovunk
Koszi mindenkinek
-
-
Pisztillus
senior tag
válasz
fokukac #29366 üzenetére
"Mint azt a BKV fődiszpécserétől megtudtuk, rejtélyes körülmények között a vágányok közé került egy férfi, de szerencsére idejében észrevették, a metró nem gázolta el. A férfin vannak sérülések, a mentők vizsgálják."
Szerencsére nem.
Kassadin: Az a négyes metróban volt, ott tartottak gyakorlatot.
-
BlacKSouL
addikt
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29177 üzenetére
Property cuccoknal alap az ujjlenyomat. Szabadsag erzet meg nemtudom. Ausztraliaban mar vettek ujjlenyomtatot meg teljes tenyernyomatot a PRhoz. USAkoknal eloszor a kovetsegen. Aztan minden egyes belepesnel az orszagba, plussz fenykep.
De egy sima jogositvany csinalashoz is kell mindenfele migration papir, zoldkartya biz basz es utanna meg atfuttatjak az adataidat a bevandorlasiak adatbazisan is.
Ezekhez kepest egy background check amit megcsinal a ceg es neked semmi dolgod vele nem nagy cucc. Az adatokat amiket kernek a lakcimeiden kivul tartalmazza az oneletrajzod. Mas vilag az teny, de megszokhato (az egeszsegugyi ellatorendszert meg mindig tanulmanyozom)szerk: ertem en amit mondasz, de ez van. Peldaul bankszamla nyitashoz elvileg nem kell a Social Security Number, a bank kerheti, de nem kotelezhetnek, hogy megmond (a torveny szerint) oszt megse nyitnak neked szamlat ha nem mondod meg.
(#29179) bandus: gondolom csak azert, mert nincs munkavallalasi vizuma
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29170 üzenetére
background check (7 evre visszamenoleg) es a drug teszt mindenhol van. Kormanyzatis meloknak/illetve cege valogatja ha nem kernek secret clearencet akkor minimum teljes az egesz edddigi eletedre kiterjedo background check es drug teszt + bizonyos munkakoroknel - pl ingatlan ugynok - ujjlenyomat
BTW a background check semmi extra, 7 evre visszamenoleg az osszes eddigi lakcimed, munkaltatoid + ha valtoztattal nevet akkor a nevvaltoztatas datuma illetve az elozo neved. Aztan majd a ceg lefuttatja ott ahol akarja. Pont tegnap toltottem ki egyet -
Lortech
addikt
válasz
fokukac #29113 üzenetére
Én még emlékeztem is erre a hozzászólásra, beszélgetésre.
Bezzeg néha megkeresnek privátban egy-egy régi hardveres, szakmai hozzászólásom kapcsán, hátha tudok segíteni, de sokszor még arra sem emlékszem, hogy valahova volt olyan, hogy én hozzászóltam az adott témához, nem hogy válaszolni tudnék most.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #29077 üzenetére
Hulyek azok
Btw en is hulyen alltam az elejen, mert nem tudsz csak ugy tankolni. Vagy bemesz a pulthoz lerakod a lovet mondod a kutszamot, tankolsz majd visszamesz az aproert. Vagy hitelkartya elo, lehuz, pin kod, tankolas. Viszont nem fogad el a kut csak usa hitelkartyat. -
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #28981 üzenetére
Én hétfőn kimentem egy ügyfélhez, halott notebook, sírórívó emberke, hogy itt a világvége, nem kapcsolbe jajmilesz, ugye még le tudom kaparni az adatokat a vinyóról ha új gépet vesz stb.
Gyors körbenézés után visszadugtam a kirugott mikegér tápkábelt a dokkoló tápegységébe ami az asztal alatt volt, s lőn világosság, működik a gép. Ügyfél boldog, én húztam tovább a dologmra.
A gyár ezért kiszámlázza a km díjat, egy teljes órát + áfát, ami így összesen bruttó 30K HUF-nak megfelelő helyi valuta lesz.Igaz ilyen egyszerű meló egy évben kb egyszer van
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28962 üzenetére
Mé'? 14 megvolt.
Még egynek jönnie kell. Mondjuk most is fél órája szakad, és úgy villámlik, hogy a szoba olykor fényképstúdiónak néz ki.
Ne maz az érdekes, hogy esik, meg hogy 100% a relatív pára, hanem hogy nem egyfolytában esik, hanem óránként egyszer. De MINDEN órában. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28939 üzenetére
Hajjaj, ismerős érzés
Ez a tipikus másnap effektus, csak nem a piától való mámor után, hanem ... Jellemző ilyenkor, nyaralásból, gyerektáborból, hazajövetel után, illetve pl. Újév napján este, ha a szilveszter este elég jól sikerült.
Pocsék, igazi masszív depresszió. Pedig pont fordítva kéne lennie. -
válasz
fokukac #28854 üzenetére
Hát hogy jobb-e arra nem veszek mérget, a strapabíróságra sem igazán. De nekem fontos hogy a telefonom normális használat mellett (napi 1-2 óra beszélgetés, sms, gps, 2-3 óra zenelejátszás) is bírja 5-6 napig. Azért kevés telefon van ami ugyan ezt tudja, mindezt úgy, hogy ha leejtem nem törik sz@rrá. De ha mondasz egyet akkor megköszönném, és még az érintős kijelzőtől sem riadnék vissza.
iPhone inkább csak divatcikk, mint telefon, olyan mint cipőkben a magas/hosszú szárú Converse tornacsuka (gondolom tudja mindenki miről beszélek), az nekem jó szándékkal 3 hónapig bírja, tehát átlagosan egy nyárra veszek egyet, és abba motorozom/autózok/bringázok..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28782 üzenetére
Ajánlom Cavtat nevű kisvárost a "Dubrovniki" reptér "alatt", a felső falu részén (a főúttól kb 1-2 km-re a tenger felé) van egy kis kápolna egy kis fenyvesligetben, azzal szemben van egy fasza kis családias apartman hatalmas kivilugassal.
Kicsit feljebb Dubrovniktól északra szintén a parton Gradac nevű igazán festői kis falu, apartmanházakkal, meg a hozzá tartozó kétépületes hotellel.
Trogirban az óvárosi rész északi felén, a nagy gyalogoshíddal majdnem szemben egy kis kapualjban is olcsó és kedves hely található.
Északabbra még nem voltam, csak már Isztrián.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #28778 üzenetére
További tapasztalataim Budva környékéről (Perast, Kotor környéke valamivel civilizáltabbnak tűnik) : Az emberek tesséklássék módon kommunikálnak veled, kín nekik a túrista (Te) jelenléte, nem igényli a pénzedet, pláne nem esik jól neki megdolgozni érte, legszívesebben sziesztázna meg kummantana, de mintha muszáj lenne ott lennie ahol. Nulla mosoly, nulla kedves megjegyzés, semmi önálló ötlet, gondolat. Gyönyörű vidék, fantasztikus tájak vannak, rendkívül jó célpont lehetne, de a balkáni jelző hatványozottan érvényes. Gyémánt egy kis sz..ral egyenletesen a felszínén. Ulcinj meg, nem véletlenül határ menti város. Albánia rányomja a bélyeget erősen.
Egyébként igen, a leírás tökéletesen megfelel a 2007-es állapotokra is. Látom sokat nem változtak 5 év alatt. -
válasz
fokukac #28608 üzenetére
Nem érteni kell, amúgy sem lehet, zakkant vagyok
. Azért kezdtem mert mint ha megnézed, egy korábbi képemen nagyon lassú volt a net, most meg aránylag helyreállt, ezt akartam csak posztolni
. Erre írta lujó, hogy úgy is lealáznak, tehát most én nem értem hogy mi a problémád
. Ismerem azt hogy nem a méret a lényeg, szerencsére számomra ilyen problémák nem állnak fent, kivéve hogy néha nagyon belassul a net, és egy tetves google alig tölt be
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #28558 üzenetére
na a tököm tele van mostmár.
megjött a villanyszámla, és ezek a b.zik két havi számlát küldtek egyszerre, kiszámlázták október 5-ig a még el sem fogyasztott áramomat, hogy kevesebb levelet kelljen küldeniük. örömmel tájékoztattak erről amúgy, hogy mekkora újítást vezettek be ezzel... azt is megírták, hogy legközelebb a kéthavi számlázási ciklus után tudom bejelenteni, hogy ugyan mégis mennyit fogyasztottam, és mennyi legyen a havi rész-számlám.persze, most volt a fordulónapom augusztusban, és ment ugye a légkondi, tehát ők eleve egy 30 kw-tal magasabb fogyasztást számláztak ki előre, mint amit fogyasztani fogok... imádom ezt az országot.
Hogy itt mindenki a pénzemre pályázik, már előre is?? -
parandroid
félisten
válasz
fokukac #28586 üzenetére
Direkt nem akartam nylon húrost, de ha nagyon kemény lesz neki, áthúrozzuk. Ajánlottak hozzá nylon készletet az üzletben. Viszont klasszikus gitárra meg nem lehet fém húrokat tenni, ez meg így. Egyébként meg hadd szokja a fém húrt, majd jól megbütykösödik az ujjbegye, aztán nem lesz gond. Eleve az lesz az ajándék használati utasítása, hogy ez az ajándék most felelősséggel is jár. Annyira akart gitárt, most akkor tessék rajta naponta gyakorolni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest