- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac #60146 üzenetére
Tegnap én is ezzel b@szakodtam, egy használt Jiayu-t vett Dia, és az utólag feltett Miui-ból csináltam egy folyamatosan újrainduló telefont (közben az alakozásokat folyamatosan offolta, és Recovery is eltűnt), végül a gyári Multilang-es Minideal-es lett rátéve. Öröm van bódottá'
.
-
fokukac
nagyúr
-
-
-
Integra
titán
válasz
fokukac #60060 üzenetére
akkor miértnem azokat veszi?!
vegye meg a pár százezerrel olcsóbbat és máris boldog és azt sem basztatja feleslegesen, aki látványosan drágábban árulja az autóját - valszeg okkal.
szerintem még meglehetősen kultúráltan válaszolt emberünk
én is elhajtom a bohócokat szemrebbenés nélkül... -
gaborbol
őstag
válasz
fokukac #60060 üzenetére
Persze bunkon valaszolt, de amikor napi szinten kapja a szart a kereskedo a tisztelt vevoktol, neha naluk is elszakad a cerna.
Emailbe nem alkudozunk, el kell menni, meg kell nezni. Aztan ha tenyleg sokkal-sokkal jobb az auto mint amennyivel dragabb a nagyatlagnal akkor lehet orulni,hogy igaz tobbe kerult, de igy is jobban jarsz vele.
Ha jo,de vannak aprobb hibak akkor azt le kell alkudni belole, ha meg annyira durvan szar akkor el kell felejteni.Volt par cikk a totalcaron a hasznalt auto vasarlokrol az elado szemszogebol, szerintem benne van a haverod is
No offense
-
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #60044 üzenetére
Nincs biohazard, cask arra kerestem ra, amit irtam, hogy kutyahugy szag volt, de ez cask egy a sok kozul amit eddig bevettunk a listaba legfokebb az ara miatt. Annyival olcsobb, hogy kijonne a kulonbsegbol a teljes padlo (karpit es jarolap) csereje mindenhol meg egy alapos fertotlenites.
Itt ugy nez ki a process, hogy ajanlatot teszel, azt elfogadja a bank (megmondtak mennyit kernek erte ami ala nem mehetunk)/kiegyezel az eladoval ha es utanna van 10-15 napod, hogy mindnefele embereket kihivj akik megnezik a muszaki allapotat, ellenorzik, hogy minden a hivatalban levo alaprajzon megegyezik, van-e penesz, legkondi megfelelo allapotu-e stb. Ha pedig valami nem tetszik akkor szolsz es nem veszed meg -
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #60010 üzenetére
Tapasztalataim vegyesek: tényleg gyönyörű adottságok vannak, az árak elfogadhatóak. A helyiek sokszor jó fejek, de vendéglátásban azért van még hová fejlődni, a közlekedés olyan balkánias (nekem mondjuk nem volt zavaró, inkább mókás), a tengerpartok zsúfoltak. Szemét és bűz pedig sajnos sok helyen van, ami nem like...
Összességében nem rossz, de kell nekik még pár év, mire felnőnek mondjuk a horvátok szintjére.
joamilestoné: Nekem 8 körüli fogyasztásom volt. De hát a tele autó meg a szerpentinek...
BlacKSouL: Budva és a természet tényleg nagyon szép, nekem a 12km homokos tengerpart elég zsúfoltnak tűnt, szemét is sok volt, illetve jó nagy szél volt, ami folyamatosan kavarta a homokot. Jah, a cimbora pedig 30 centért olyan mosdóban volt, hogy papír helyett slaggal törölt.
Szóval az pont nem annyira, a többi program jó volt nagyon. A táj pedig a legötbb helyen tényleg szájtátós.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60010 üzenetére
Pedig egyáltalán nem vagyok kötekedős kedvemben, csak olyanokat kérdezel, amikre megtalálhatnád a választ, ha velem együtt lovagolnál sujtásos mentében dicső pej lovunkon, Guglin.
Azt írják több helyen is, hogy rendszámcsere csak akkor szükséges, ha mindkét tábla elveszett/ellopták.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60007 üzenetére
Akkor jó, hogy nem sikerült elolvasnod a linket, mert a "mennyibe fog fájni"-kérdésre pl. ott van a válasz (rendszám változás nélkül új rendszámtábla 12.500,- Ft), no meg arra is, hogy mi a teendő (felsorolják, hogy mit kell vinni bejelentéshez). Ráadásul a lakóhelyed szerint illetékes XIII. kerületi önkormányzat oldala a link, valószínűleg ugye ott intéznéd.
Szívesen máskor is.
-
pohár
félisten
válasz
fokukac #59950 üzenetére
Czeglédi Zoli ki is akadt rájuk kegyetlenül, nem is csodálom...
szarházi egy banda
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #59895 üzenetére
Jellemző, komolyan, családi okokból van egy nem túl jelentős, de azért kézzelfogható összeg, amit a hazalátogatáskor fel tudunk venni, de jelenleg ott tartunk, hogy napról napra kevesebbet ér.
Bezzeg amikor utalnom kellett haza sok pénzt, akkor éves csúcson izmozott az a nyomorult HUF.
p
-
lorcsi
veterán
válasz
fokukac #59892 üzenetére
a tavalyi nyaraláskor kicsit több eurót váltottunk (295 volt)..szerencsére idén már nem kellett ezzel foglalkozni..de szarul esett volna a mostani árfolyamon megint ezzel foglalkozni
kíváncsi vagyok nálunk mikor és menyniért lesz majd euró..és mennyit is fog majd az érni..
érdekes volt látni görögben, hogy 1euro= 1,5 liter víz...és ez még olcsó
-
pohár
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #59835 üzenetére
Itt mindig durva esők vannak.
Egyébként itt pont szombaton nem volt vészes, mert ismerős kertjében toltunk születésnapos-grillpartis délutánt-estét, és habár útközben a szélvédőn elcsattant pár gigantikus méretű esőcsepp, megúsztuk némi borulással a horizonton. Tegnap már viccesebb volt, a 2 órás megállás nélküli felhőszakadás. De majd feldobok képet, az se volt semmi látványnak. A villám meg az összes környező épületet végigjárta, már alig van egyenes antenna.
De a meleggel nincs is baj, az a gond, hogy a júliusi 30-31 fokos száraz meleghez képest a 25 fokos párás őserdő az sokkal rosszabb. Nekem legalábbis. 31 fokban a 40%-os relatív pára nagyon kellemes, a mostanában pár hete tapasztalható 26 fok, 72%-os párához képest. Amikor meg a 31 fokos aszfaltra rájön egy vékony esőréteg, akkor egyenesen szauna van az aszfalt fölött.
Elég szar, vagy úgy mondom inkább, hogy nyaralásgyilkos, szabadságölő nyár volt ez az idei.
Bár én azért még várok most egy néhánynapos száraz, sivatagi 34-35 fokot, amit ugyan beígértek mostanában, de nem volt 26-nál több. Ahol meg júliusban egy csepp eső nem volt, oda meg mehet felőlem a monszun. -
Integra
titán
válasz
fokukac #59835 üzenetére
a szombat esti ítéletidő azért rendesen lehűtőtt mindent, régen láttam ilyen esőt és vihart, meg jeget persze
felvonulásin 20 kmh max volt, amivel jönni tudtam egészen a dózsa györgy útig, vízszintesen esett, szakadtak le a fák, nem lehetett a lámpákat és a házakat sem látni, tiszta háborús övezet voltpont beértem a jégeső elől a garázsba..
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #59638 üzenetére
jajj, megtaláltam, sun goes down fesztivál volt a nevezett helyszínen.
megtaláltam az eseméyn fészbúk-oldalát, ahol a résztvevők azon panaszkodtak, hogy milyen felháborító, hogy nem volt elég a hangerő.Hát bazzeg, erre tényleg nehéz mit mondani. Én, aki 3 kilométerre lakom - és gondolom, még sokan mások is, elvégre azért van itt körben egy-két lakótelep - rendkívüli módon élveztük.
Ma pedig, mit ad Isten, mi van?
Napisten-köszöntő tuc-tuc fesztivál a Palatinusz-strandon, azt hallgatjuk már vagy 2 órája.[link]mondjuk az adatlap szerint csak este 10-ig lesz. Hát nem tudom, a korábbi években nem hagyták abba reggel 6-7 előtt...
Asdszem el kéne menekülni valahova, csak nem tudom, hogy hova.
IGazából dolgoznom kéne a hétvégén, nem strandolni... -
válasz
fokukac #59640 üzenetére
Nekem meg a kib@szott focimecsekkel. Tegnap előtt is megyek haza nappalról, erre út lezárva, kordon egyik oldalán DVTK drukkerek, másikon Spartacus fanok, közöttük rendőrök. Részeg "turista" inzultál, beszólogat, tömegből, hogy ne tudjam ki az (közben bringával voltam). Annyi rendőr kinnt van hogy 30 autóval biztos jöttek. Erre tegnap jövök estére, ugyan ez, csak DVTK-val. Nem tudom miért kell ezt a sportot ennyire majmolni!? Érdekes, ha bringázok, és elb@sz egy autós akkor kell 40-50 perc mire kiér a police...
ui.: Senkit nem szàndékozom megbántani a hsz.-el.
-
nike_
addikt
válasz
fokukac #59640 üzenetére
A te felháborodásod érthető, viszont mostanában nekem eléggé meggyűlt a bajom a háklis vénemberekkel/vénasszonyokkal.
Lementünk múltkor pár haverommal focizni este 8-kor(!) egy kiépített pályára (egy játszótér mellett van). Egyikünk véletlenül kirúgta a labdát a védőhálón kívülre (~5-6 m magas), és pattogott ugye tovább a panel mellett, de nem ment el a házig. Erre kinéz egy öregúr, és torkaszakadtából ordítva közli velünk, hogy most azonnal takarodjunk el ezzel a dübögéssel (LOL!), vagy kihívja ránk a rendőröket. Komolyan mondom ott kellett volna maradni, és megvárni a police-t... szerintem ők is kiröhögték volna a megfáradt, "enyhén spicces" úriembert.
Ez csak egy volt a sok történet közül, mennyi ilyet tudnék még mesélni... persze volt, amikor jogosan háborodtak fel, de azokat majd máskor
-
válasz
fokukac #59633 üzenetére
Az hat, csak a
"Nem értünk hozzá, nem csináljuk, de megmondjuk neked, hogy te hogyan csináld."
kiverte a biztositekot nalam -- ez egy 'tabor', ahova az megy, aki akar. Az, hogy ki mihez ert, tavolrol szerintem nehezen megallapithato (foleg ha egy _kicsit_ is tud valaki valamit a szinhazrol/balettrol/tancmuveszetrol az tudja, hogy a tudas legalabb fele nem motorikus, hanem elmeleti/lelki), es vegul eleg sok eloadason az eloado arrol beszel, hogy szerinte mit hogy kene. -
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac #59617 üzenetére
Boszorkányégetés, meg más vallásúak üldözése (mint jó keresztény szokások) lesznek?
Vagy csak a hozzá nem értők próbálnak másoknak elmagyarázni elméletben dolgokat? Ez a földön ülve beszéljünk a táncról számomra mindent elmond. Nem értünk hozzá, nem csináljuk, de megmondjuk neked, hogy te hogyan csináld. Akinek erre van szüksége, annak egészségére.
Integra: tegnap délután kaptam egy feladatot, aminek a határideje jövő hét kedd. Természetesen jövő héten szabin leszek, úgyhogy ma kellett megcsinálni. Természetesen itt se volt senki, aki tudott volna segíteni. Természetesen a továbbított levélben nem tegnapi dátum volt, mint feladás, tehát a főnököm már legalább egy hete tudta...
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #59617 üzenetére
Nem értem a problémádat, házaspároknak van közös sátor, aki meg nem házas, ott meg úgysem lehet szex, mert a képzeletbeli barátjuk szerintük ezt mondta. Pontosan mi a kérdés?
Erről egyébként az öreg bácsika jut eszembe, akitől boldog főiskolás korunkban a bort vettük, és a 'jó napot' és 'viszlát'on kívül csak annyit volt hajlandó kommunikálni, hogy 'fehér, vagy vörös?'. Amikor egy kolléga megpróbált vele beszélgetést kezdeményezni olyaténmód, miszerint 'Milyen aranyos kutya! Harap?', arra csak annyit morgott a bajsza alatt, hogy 'Nem kell odamenni.'
p
-
BlacKSouL
addikt
-
Integra
titán
válasz
fokukac #59586 üzenetére
arról én sem tudok mit mondani...
mondjuk most úgy megy a meló, hogy tud sokat töltőn lenni, nem életbevágóan fontos az akku, autóban is van szivargyújtós töltő navigációzhoz, de azért tud zavaró lenni..
jövő hónapban be is szerzek egy 64gb-os oneplus one-t, ha tudok. aztán majd meglátom, hogy mi lesz az új nexus telóval. -
Integra
titán
válasz
fokukac #59576 üzenetére
shit happens, jobbulást
billiárdnál jártam így, nem vettem észre a ventillátort az asztal felett, felraktam a dákót az asztal peremére (igen, itt most várom a megjegyzéseket) és a ventillátor bekapta a dákó elejét, ketté is tört a fejemen egy pillanat alatt a dákó, olyan gyorsan, hogy nem is értettem mi történt. vérzett is a halántékom, volt óriási púp meg minden, teljes program. a többiek meg igazi barátéként hevertek a földön és visítottak a röhögéstől
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #59576 üzenetére
Ó, nekem az egyik szemöldököm fölött van egy szerencsére alig látható heg a fejemen, amit úgy nyolc éve beütöttem egy falból kiálló vaskonzolba (amit ugyanúgy lefestettek frissen hófehérre, mint a falat, amiből kiállt, szóval qrvajó kamuflázs volt
). Akkor persze véreztem, mint a leszúrt disznó.
-
-
Integra
titán
válasz
fokukac #59552 üzenetére
ok, de sose kapj rosszabb céges gépet
nekem viszont zsebbe kell nyúlnom mindenért. na nem panaszkodom, csak teljesen másképp állok emiatt hozzá. főleg, hogy most turbo nast tervezek végre venni, tele lett a mindenem az itt-ott heverő régi merevlemezekkel és egyéb tárolókkal... egy ilyen vassal meg megoldom a család összes adattárolási/backup gondját, munkára és médiára is.kraft:
a kecske vigye el a mindenségit, én vagyok már csak totálkommanderen élő őskövület, hogy insert gombra van szükségem??!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest