- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
runner 125 #62750 üzenetére
Csak egy javaslat: én ezt úgy csinálom, hogy van egy listám, amit drive-ra tettem fel és bárhonnan elérek. Egész évben amit hallok és tapasztalok, ki mit szeretne, mi lenne jó neki, azt felírom. Akár egy közös ebéd, egy séta a barátokkal, és közben el-elszólja magát, pl. egy kirakat előtt, de jó, jó lenne egy ilyen.
Ha jön bárkinek bármilyen ünnepe, nem nagyon kell gondolkoznom, mert lista elő, körbe"szimatolok" van-e neki már olyan ami arra fel van írva, és irány beszerezni
Közvetlen családommal pedig van egy lista, amire felírjuk ki mire vágyik, aztán jöhet a meglepetés megkapjuk-e, vagy sem
Mint a gyerek, karácsony előtt is "írunk" a Jézuskának
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 11. PROHARDVER! tábor szervezését.
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni.Időpont: 2015. július 30 - augusztus 2.
Helyszín: Hajdúnánás, termál kempingPár dolog, amit egy ilyen táborról tudni kell:
- a tábor helyszíne Hajdúnánás, termál kemping.
- időpontja: 2015. július 30 - augusztus 2.
- kempingben próbálunk lenni, ahol sátorozási lehetőség van. Akinek nincs sátra, vagy hálózsákja, tudunk ingyen kölcsönadni.
- napi költség az kb 2000-2500 Ft volt tavaly, amibe a sátorhely és az esti sütés-főzés is benne van. Eddigi menü: grill kolbász, grillezett husik (csirke, marha, sertés, csípős kivitelben is) salátával, kenyérrel, paprikás krumpli kolbásszal és virslivel, gulyásleves, amibe megáll a kanál (utóbbi kettő bográcsban). Természetesen előre ezt meg tudjuk beszélni.
- a tábor szerdától – vasárnapig tart, de akinek nincs erre lehetősége, az persze jöhet pár napra is, hétvégére, vagy akár reggel jön, este megy.
- minden táborban résztvevő külön költségért rendelhet PROHARDVER! táboros pólót.Egy feliratos póló 1500 Ft volt. A darabszámtól függően kapjuk majd meg az ez évi árat, de idén is ezt az árat célozzuk meg.. Ilyen egy régebbi logó, ami lett a póló hátuljára nyomtatva.
Csak az kapja meg a pólót, aki el is jön a táborba!
Ha valaki előre elutalta a póló árát, azt természetesen tábor után visszautaljuk ha a megrendelt pólóját a táborban részvevők megveszik!
Minta nélküli pólók is rendelhetők, hasonló módon, csak jelezzétek, hogy nem kértek rá logót.A számlaszám, ahova a pólók árát (1500Ft/db) utalni:
Nagy Gábor
Erste Bank
11625009-11169501-25000005A közleménybe írjátok bele a nicket, színt, méretet és gyártót.
- a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat többen meg szoktuk nézni. Erről később adok tájékoztatást. Ezek plusz költséggel járnak (belépődíjak, stb). Természetesen van aki kirándul, és van aki a táborhelyen marad. Ezt mindenki magának dönti el.
- oda és visszautazásról mindig tájékoztatást adunk a topicban, mert van aki autóval jön és van szabad hely nála. Tervezett autók indulása, útvonala és szabad helye folyamatosan kialakul majd.
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a jelentkezéseket és javaslatokat!
Mivel sok LOKÁL topikba beírtam ezt a hozzászólást, amiket nem tudok követni, ezért egyéb kérdésekkel a táboros topicban, vagy privátban lehet bombázni!Kemping árak:
Felnőtt személyi díj: 1 400,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 250 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Diák, nyugdíjas személyi díj: 1 100,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 000 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (1-2 személyes): 1 000,- Ft/fő/éj+IFA vagy 900 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (3 vagy több személyes): 1 300,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 150 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Lakókocsi: 2 000,- Ft/éj vagy 1 800 Bocskai korona/ éj
IFA: 300,- Ft/fő/éjSZÉP kártyát elfogadnak!
PindurAnna
Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug
9. PROHARDVER! tábor: 2013. július 18-21, Szelidi-tó
10. PROHARDVER! tábor: 2014. július 31 - augusztus 3. Poroszló, Tisza-tó,[ Módosította: ngabor2 ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
concret_hp #57663 üzenetére
Nálam is ilyen volt, aztán kiderült, hogy a rooter nem bírta az eszközök számát, olyan sok minden ment wifiről. Tettünk a rooter mögé még egy rootert, beállítottuk, mi melyikről menjen és azóta jó
(#57646) Tothgera30 gratula
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #57608 üzenetére
Sok sikert
-
PindurAnna
Közösségépítő
Kedves leendő Prohardver táborozók!
Elindítottam a szavazást a tábor időpontjáról az alábbi topikban.
Kérek aki részt kíván venni, az szavazatát adja le!Köszönettel: PindurAnna - táborszervező
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
parandroid #54178 üzenetére
Te már tudsz valamit
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
concret_hp #54071 üzenetére
Fogalmam sincs
Most láttam facebookon kiírva
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #53677 üzenetére
Miért nem adsz lejjebb az elvárásodból?
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #53605 üzenetére
Kemény meló lehet az én szakállam megszámolni hány szál lehet
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #53601 üzenetére
Bozont már csak a scooby doo-ban van nálunk
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #53597 üzenetére
Szerinted hogy néz ki most ngabor2? Köze nincs ahhoz a szakállhoz, mint amikor megismertem
Anno gondoltam megviccelem..vágtam a szakállát és felsikítottam, hogy jaj belevágtam..sajnálom le kell vágni, mert így nem jó
Erre Gábor nem érdekel, nem vágjuk le, így megyek dolgozni, de nem vágjuk le
Na de évek alatt már kis ízléses körszakállra leimádkoztam(#53598) Integra Még hamar elfelejtetted
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
PindurAnna
Közösségépítő
Köszönöm szépen
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok. M3as bevezetőn megyek be Pestre, a végén a 3 sávból a középsőn kell mennem, ha a Hungáriára - Thököly felé szeretnék kiérni ugye?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Na ettől kifeküdtem:
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
fokukac #52243 üzenetére
Hópihékről jutbeszembe: A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti alkalmazásáról
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sikerekben, erőben és egészségben boldog új évet kívánok minden kedves fórumtársnak
-
PindurAnna
Közösségépítő
Bemegyünk Debrecenben egy laptopokat áruló üzletbe, mert venni szeretnénk egyet. Elmondom milyen követelményeim vannak, eladó meghallgat, majd ajánlj párat és hozzáteszi, hogy nyugodtan menjünk fel internetre és a prohardver oldalon minden tájékozódást és tesztet megtalálok az általa ajánlott laptopról. Erre hangosan elkezdtünk nevetni, eladó néz..mi olyan vicces -kérdi. Erre mondtuk, higy ismerjük, kettő moderátor meg én voltam
Majd kiderült hogy a boltosok is regisztrált tagok
Nem semmi, hogy a PH ilyen kulcsfontosságú
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
parandroid #34894 üzenetére
Nem az én témám ha megnézed, akkor láthatod, hogy a Békéscsaba topicban írták..aztán olvasd én mit írtam ott erre
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
PindurAnna
Közösségépítő
A nap kérdése: Egy ágyban fekszel egy bomba jó nővel és egy buzival. Te fekszel középen, mindhárman meztelenek vagytok.. Melyikőjük felé fordulsz?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
concret_hp #34601 üzenetére
Ahhoz már ész kellett volna meg szervezettség
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
concret_hp #34596 üzenetére
Nem lett volna hülyeség az az SMS, és még az sem olyan gáz, hogy istenkém nem tudták olyan jól targetálni... De baxus, azt írni amit írtak... "Ne hagyja el az autóját de szálljon át másik autóba?" (headbang)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
bandus #34440 üzenetére
Akkor ne legyek felháborodva ilyen árakat fizetve? Én egyszerű háziasszonyként csak vártam a rezsicsökkentést, de eddig minden számlám több
Nem szórom a pénzt, de ezek a növekedések felháborítóak annak tudatában, hogy mennyi pénzt visznek el a vezérkarban ilyen szolgáltatóknál
Köszönöm szépen a tájékoztató adatot mindenkinek
-
PindurAnna
Közösségépítő
Csak kisiparosságból..meg szeretném kérdezni hol mennyibe kerül a vízdíj!?
Debrecen belváros: Maga a víz..de ahhoz hozzájön a csatornadíj, na meg amit nem is írtam áthárított vízterhelési díj, meg az alapdíj vízre, meg alapdíj csatornára akkor már 244,9+194,7+6,5=446,1 Ft+27+ÁFA az ára az 1 m3-nek..+205,2 víz alapdíj+205,2 csatorna alapdíj/2hónap+ÁFA
De ha a számla végösszegét elosztom az elhasznált m3-bel akkor 835 Ft/m3 jön ki...
-
PindurAnna
Közösségépítő
Útban melóba ma reggel 7 részeggel találkoztam. Korán reggel már így ki vannak ütve
De nincs pénz a gyereknek iskolára, vagy külön foglalkozásra, játékra, meg el vannak maradva a rezsivel..de italra és természetesen cigarettára van
Hmm most jut eszembe..hát megjött múlt héten a családi pótlék..abból lehet a nagy dőzsölés..
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
fokukac #34241 üzenetére
Ha az vigasztal... szerintem kicsit minden nap nőnap meg pasi nap, meg gyereknap
De most jön a vigasz..mire hazajöttem a lécsőházba a fő összekötő lefolyócső az én és az alattam lévő födémben szétcsúszott.. Mert hol kell megtoldani a fő szennyvízcsövet? Persze hogy a kb 40 centi vastag födémben...
Még jó hogy alattam történt nem az én felső födémemnél..
Most ülök és várom a vízvezeték szerelőt..
De ami frankó, az az hogy illat az van rendesen -
PindurAnna
Közösségépítő
Anyaaa!Játszunk fekete-fehér-igen-nemet?
-Ilyen későn?
-Igeeeen!
-Vesztettél,mehetsz aludni -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
parandroid #33760 üzenetére
Na akkor engem se hagyjatok, mert sírva fakadok
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 9. PROHARDVER! tábor szervezését!
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni!
Ezért szeretném felmérni a lehetséges időpontokról a szavazást a
9. PROHARDVER! tábor előkészületek topicban!Helyileg Közép-Magyarországon, a Szelidi-tónál lesz megszervezve!
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a javaslatokat!
Egyéb kérdésekkel a topicban, vagy privátban lehet bombázni Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #33707 üzenetére
Csak nem tudom érdemes-e hirdetni a 9.PROHARVER! tábort olyan topicban, ahová régóta senki nem írt..
Nem baj..legalább felelevenítem a topicokat
Másolom ide is mindjárt -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #33700 üzenetére
ezt néztem köszönöm
Csak már belezavarodtam....vajon mit hagytam ki
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok! A következő városokon kívül milyen helyi topicok vannak még?
Ajka, Berettyóújfalu, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Esztergom, Gödöllő, Gyál, Gyöngyös, Győr, Hajdúböszörmény, Kaposvár, Kecskemét, Kiskőrös, Kisvárda, Nyíregyháza, Nyírbátor, Pápa, Pécs, Sárospatak, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszafüred, Vác, Veszprém
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #15655 üzenetére
Mekkora lett neked a legnagyobb?
-
PindurAnna
Közösségépítő
M reggelre meghalt a Lujza nevű tengerimalacunk
(((((((((((((((((((((((((((((((((((
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #15292 üzenetére
Épp ezen agyaltam..de kötelező...
Csak azt nem értem..népszámlálás névvel adják ki, akkor mi közük mivel járok dolgozni meg mennyi ideig? -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #12078 üzenetére
Nagyon ügyes vagy gratulálok..jöhetsz hozzám is egy hasonlóval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple MacBook
- War Thunder - MMO Combat Game
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest