- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Ó, ha ilyen egyszerűek lennének a dolgok az életben, akkor nem lenne szükség hálivúdi mesékre.
Számomra az ideális nem azt jelenti, hogy minden a legnagyobb rendben és semmi de semmi probléma nincsen, nem szokásom álmodozni. Nem részletezném a helyzetemet, de úgy gondolom, hogy olyan körülmény, ami miatt komolyan át kell gondolni, hogy belekezdek-e bármibe is. Kint élek.
A távolságból fakadó kihívásokra meg elég nagy könnyelműség szerintem azt mondani, hogy áá, az nem számít. Tulajdonképpen az egyik félnek fel kell adnia a teljes életét, nincs más megoldás. Biztos van akinek ez baromi könnyen megy, de azért ez nem apróság egyáltalán. Főleg ha én tudom magamról, hogy nem tudom megtenni, egyszerűen nincs perspektíva otthon, szóval muszáj a másiknak. Biztos hülye vagyok, de nekem ez véresen komoly dolognak számít, mert van felelősségem nekem is abban, hogy a döntés meghozásával tulajdonképpen ebbe a helyzetbe kényszerítem a másikat.
Plusz távolról sem annyira előrehaladott a történet, mint azt esetleg gondoljátok. Meló kapcsán ismerkedtünk meg és bár körülbelül a harmadik perctől egyértelmű volt, hogy itt "valami van", semmi sem történt közöttünk, mivel ő párkapcsolatban volt. Szigorú vagyok ebben a kérdésben, úgyhogy fel sem vetettem a kérdést, bár hülye nem vagyok és nyilvánvaló volt, hogy őt is foglalkoztatja a dolog, ráadásul minden találkozással egyre "kínosabbá" vált a helyzet. Végül a visszautazásom előtt ő rukkolt elő a "kérdéssel", én pedig komoly nehézségek árán igaz, de elhárítottam azzal, hogy a helyzet nem olyan a barátja miatt, hogy ilyesmi egyáltalán szóba jöhetne. Azóta annak a kapcsolatnak véget vetett és most az én térfelemen pattog a labda...
-
parandroid
félisten
Gondolom arra irányul a kérdés, hogy dobj-e el mindent, ami a kezedben van, hagyj ott csapot-papot, és mindent, amit felépítettél, és kezdj mindent újra valahol máshol, valaki más mellett, akit alig ismersz, de tökéletesnek tűnik. Nem egyszerű kérdés, és azért ez nem úgy megy, hogy 50%, hogy összejön-e, vagy nem, és kész.
p
-
Viszlát
addikt
Neem, egy nagyon is konkrét dolog kapcsán foglalkoztat a dolog. A tökéletes nő belül + tökéletes nő kívül - kilenc év - 2500 km - messze nem ideális a helyzetem még legalább 2 de inkább 3 évig = igen/nem az egyenlet nagyjából. Nehezíti a józan döntést, hogy valamilyen megfoghatatlan oknál fogva odáig van értem.
Egy haverom mondta egyébként azt, hogy ne izguljak amiatt, hogy 33 évesen nincs még feleség, csak várni kell pár évet és belépek abba a korba, amiért a frissen végzett, feszes seggű egyetemista lányok odáig vannak.
-
Viszlát
addikt
Mindenképpen érdemes elsajátítani a szelektív olvasást, igaz, egy-egy szóval kapcsolatban nehezebb, de én sok bosszúságtól kímélem meg magam azzal, hogy kis gyakorlás révén egyszerűen már mintha ott se lenne az illető idiótasága. Minek ide fizetős PH fiók?
Remélem egyszer találok valakit, aki értékeli, hogy gondoskodni szeretnék róla és hogy eléteszem a meleg ételt és nem ver meg és nem csal meg.
Rengeteg ilyen ember rohangál a világon, a probléma általában az, hogy ez csak néhány a sok-sok egyéb szempont mellett. Egyébként hány éves vagy?
(#39520) bandus: klasszikus nyaralós anomália.
Egyszer én is hasonlóképp jártam, azóta mindig kipakolom a teljes bőröndöt megérkezéskor, szépen elrendezek mindent, így tuti kikerül a teljes tartalma és nem kapok idegrohamot, mert mégis ott volt.
-
Tim82
félisten
-
BlacKSouL
addikt
De legalább megtudtál mindent a külföldön használatos összes bank és hitelkártyáról, valamint az előnyeikről, hátrányaikról, a velük járó nehézségekről, és sok minden másról...
Most, most nem jó itthon. Most máshol jobb volt.Sose legyen rosszabb üzleti utam. Ja, hogy a tegnapiakhoz még jött pár apróság, hogy eltévedtünk a szlovén alpokban...fergeteges kalandtúra öltönyben, terepjárókat tologatni 45°-os lejtőkön, bakhátakon, vízmosásban, murvás és földúton....
De főtt a jókedv.
-
DeFranco
nagyúr
Most figyelj röhögni fogsz:
a nadrágot híztam ki, oly szinten, hogy befőttesgumival és/vagy övvel kell rögzíteni a szatiszfakcióhoz, feltéve, hogy nem akarok rövid úton megfulladni. a sliccen így is látszik némi rendellenesség, de az egész úgy-ahogy elmegy, HA veszek fel hozzá mellényt (takar)
szükség esetén ideiglenesen elmegy ősztől-tavaszig, de nyáron mellényben az már nagyon HC, nem venné be senki
az a gond, hogy mindig elhiszem, hogy na most akkor lefogyok, és ezért nem veszek soha öltönyt... most meg itt van, hogy nem is tudok
-
-
Tim82
félisten
Na ez az, Windows esetén én is ilyen paráktól tartok.
Mondjuk ha gép, akkor arra kelleni fog TeamViewer...
Amúgy pont amit EQMontoya írt, az is találó. Milyen jók ez a nagy fullhádé monitorok, lehet felvenni a DPI-t 200%-ra.
DeFranco: köszi, ez kifejezetten jó tipp (a céladás), valami ilyesmiben gondolkodom én is. Egyelőre az is kérdéses, hogy milyen beviteli eszközt preferálnak.
Mondjuk szerintem lenyúlom apám notiját és teszek rá neki egy Win 7-et (Thinkpad T43, azon bőven eldöcög).
-
Viszlát
addikt
Fogalmam sincs mi a különbség, én csak elhittem, hogy az enyémbe szintetikus kell, mert hozzáértők mondták és a könyvében is benne van. Alapból én is azt gondolnám, hogy nem oszt nem szoroz, de mivel nem egy semmi értéke sincsen tragacsról van szó, nem szerettem volna elintézni ennyivel.
-
Viszlát
addikt
Amikor felköltöztem Pestre anno, egy hét után feladtam az autót, Oktogon - Petőfi híd távlatban is minimum 1 óra volt az út oda, de hazafele sem úsztam meg 40 perc alatt. Aztán leesett, hogy 5 perc séta a villamosmegálló a lakástól és a cég előtt tesz le, úgyhogy én is Combino-val jártam, 10-12 perc alatt ott volt, akármikor mentem, úgyhogy ráértem 8:40-kor elindulni reggel a 8 óra helyett.
Közben elfelejtettem miért is kezdtem el ezt mesélni...
-
Viszlát
addikt
Uuu, én abba bele is pusztultam volna. Ráadásul az autóban körülbelül 30 órával indulás előtt adta meg magát a generátor és mivel telekocsiban mentünk, nem tudtam halasztani az indulást, úgyhogy légkondi nélkül hajtottunk le, brutáááális volt. Hajnal kettőre értem Platja d'Aro-ba 26 óra vezetés után, de 4-ig a tengerben hűtöttem magam, a légkondi nem volt elég a szobában.
-
Tim82
félisten
Holnapután reggel 6-kor indul a gépünk Londonba, fél 6-kor már zárják a kapukat, szóval ahhoz képest legalább másfél órával korábban kell a reptérre érkeznünk. Ezzel a járattal meg kész agyrém a kijutás. Szerintem taxi lesz... (A WizzAir reptéri transzferhez meg ki kellene menni a Deák térhez, mert legutóbb is az volt a míting point, ahol hajlandó volt utasokat felvenni.)
-
fokukac
nagyúr
Én leszarom a honlapot. ha már egyszer reggeltem valahova, akkor az ne szűnjön meg, amíg nem ment csődbe a cég... nem? Ha már internet, akkor tartsák meg az accountokat.
Először 2005-ben reggeltem, ez 2007-ben már nem működött. 2007-ben tehát újra reggeltem, utaztam is velük, majd 2009-ben vettem jegyet, akkor még működött, most meg megint nem működik.
De még jelszó-emlékeztetőt se küld ki, azt mondja hiba. -
V.Stryker
nagyúr
Itt most a lakásszövetkezetessel beszéltem, akik megbízták a vállalkozót. Érdekes, épp ma lesz nálunk felmosás.
A végén egyébként a telefonbeszélgetés egy 5 perces üvöltözésbe torkollott. Közölték,hogy a rendes lakók ha sáros lábbal mennek be, azt is feltörlik maguk után, csak az olyan kötekedőkkel van baj, mint én. Én közöltem, hogy nem a seggéből rángatott ki, beszéljen más hangnemben. A végén kiderült, hogy a lakók szara után nem ők takarítanak, az nincs benne. Mondom, akkor mi van benne? A szálló por? Igen, pontosan az. Nem pedig az, hogy a kerékpárral, vagy cipővel a szar behordjuk. Húzhatnék zacskót a lábamra és a sarat a lakásomba verjem le a cipőmről a szart. De így, ebben a stílusban.... hát eszem faszom megáll.
Igazából az a gond ezzel, hogy hajtják be a pénzt ezerrel, ha szólsz valamit, akkor ez a stílus. Ha mondassz neki valami olyat, akkor azonnal beperel. És közben elcsalja az összes választást tizenéve. Ja, ezt se lehet mondani, mert ezért is perel. Tudjátok, jön a választás,ott vagyunk háromszázan,mindenki ellene szavaz. Erre jön a haverja,hogy őt 400-an bízták meg,hogy a nevükbe szavazzon, itt a papír róla...és hát ő mellette szavaz. Bumm...el is van intézve.
Felügyeleti szervük nincs, csak a polgári bíróság.
MIközben tizen-száz milliókkal gazdálkodnak, mint kiskirályok.
-
BlacKSouL
addikt
Azok a multilevelesek tudnak a legjobban felháborodni azon, hogy a kedves ismerősök nem akarnak a saját érdekükben multilevelesek lenni, akik a leginkább át tudják venni a magát semmiképpen nem multileveles vállalkozásnak mutató multileveles vállalkozás marketingfilozófiáját, miután rájöttek, hogy bizony a mai világban csak erőteljes marketingmunkával lehet multilevelesnek lenni.
Eleddig a következő rendkívül kevés munkát igénylő, rendkívül hasznos, és 1 hónap után már százezreket hozó szervezetekbe nem szálltam be, és estem el sokmilliárd forinttól: 20 évre lekötött biztosítási konstrukció, aloevera, forevörliving, cepteredény, lájonessz, meg még volt egy ami nem nagyon jut eszembe.
Soksokéve nem látott ismerőst aki benne van régóta, megkérdezve a válasz sosem az, hogy ááá, egész nap otthon számolom a pénzem, hanem kitérő válaszok jönnek, meg hogy miért akarok én ilyen titkos dolgokat tudni mikor nem vagyok benne, meg kiderül hogy amőgy van bejelentett állásuk, kapnak fizetést, abból élnek, és kb. ennyi.
Az mlm szerveződések már eleve azzal indítanak, hogy EZ nem mlm, mert pontosan jól tudják, hogy itt nálunk milyen híre van az mlm-nek.
Úgyhogy kérlek benneteket, hogy küldjetek nekem 1000 Ft-ot, legalább 6-an, de inkább 10-en, és mindenki szóljon az ismerőseinek, hogy küldjenek nektek 1000 Ft-ot, abból ti küldjetek nekem 100 Ft-ot, és aztán ők is jól szóljanak az ismerőseiknek, hogy küldjenek nekik .... És ez most nem mlm, nem átverés, hiszen egyre több és több pénzetek lesz, mindenki ezt csinálja. Nem kell csinálni semmit, küldjétek, küldjétek... -
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Adódik a kérdés: ha egy nő terhesen vándorol ki, akkor is kell-e huzakodni a gyámüggyel?
Amúgy egyetértek, én sem akarok itthon gyereket. Nem épp ideálisak a körülmények hozzá.
*
Ja igen, amúgy FehérHollónak szeretettel (mert én nem utálom őt).
-
parandroid
félisten
-
vision expresszben a keretekre most 30, 50 és 70% kevezmények vannak, kerettől függően. a legolcsóbb pár lencse 20k, amire 20% kedvezmény van, azaz itt így kezdődik, hogy 16k+keret, aminek olyan tizes lehet az alja. érdemes lehet bemenni az alleeba és körbenézni, elég nagy a választék is.
én tök véletlenül találtam egy másik jó boltot is a westendben, ott talán több jó keret van a számomra, a ve-ből mindössze egy tetszett úgy igazán
itt kevesebb akció van, de szerencsére nekem ez nem kerül pénzbe, vagy legalábbis csak minimálisat kell ráfizetni.
-
tixem
addikt
Muter vision express-ben vett egyet 18-ért. Igaz a lencséje nem a legjobb. Fateré 20 volt az már egész jó. Szóval igen kijön 20-ból. Nekem már 10 éve van 4 szemem
eddig a vision express a legjobb és legolcsóbb, ott nézz szét, nagy a választék és ingyen van a vizsgálat is ha ott vásárolsz. És rendesen megcsinálják nem ilyen hipp-hopp olvass el 5 számot azt csókolom.
Nem tudom most él e az akció, VE-ben volt olyan hogy 14k egy komplett szemüveg.
-
-
parandroid
félisten
Az elvileg csúsztatott műszakos beosztás - valaki reggeltől kora délutánig van, a másik meg déltől késő délutánig, középen lehet átfedés, hétvégét meg beosztják, hogy kijöjjön a het 40 óra átlagban. Az ilyen általában megegyezés kérdése, függetlenül a munkaszerződésben leírtaktól, és mint olyan, alkalmat ad a visszaélésekre az erősebb jogérvényesítési képességgel ellátott oldal számára. Hasonló viták általában az 'el lehet menni, ha nem tetszik, majd lesz más, aki vállalja' elv mentén szoktak abszurdisztánban lezárulni.
p
-
BlacKSouL
addikt
Kétféle cég van. Aki szakembert keres, és aki nem.
Az elsőt arról lehet felismerni, hogy beleírja a hirdetésbe a kifejezett szaktudást, szakmai gyakorlatot. A második csak adott szintű képzettséget, bármilyen munkatapasztalatot keres.
Utóbbi tipikus japán, akik kertészből vagy szakácsból gond nélkül csinálnak projektmenedzsert, vagy temrelési helyettest. Előbbi meg mondjuk egy Audi Hungária.
Tudnod kell, megpróbálod-e az első típust kiblöffölve, vagy maradsz az általánosabb igényűnél. Elsőben is lehet nyerni. Sőt. -
Nekem még nincs itt az ideje. Most kapott új lapot, erre lehet már is bemondta az unalmast. De elhiszem, nagy szopás az egész, ha gond van vele, de ha nincs akkor minden happy.
#27704 venember83: Bármiféle tuning nélkül elviselhető hangjuk van. Hidd el, ha nem lenne hangja, az első autós csavarna fel vele a fára. Az elektromos szírszarokkal is ez a gond hogy nincs hangja és kilépnek/kikanyarodnak eléd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest