- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
rushty #55261 üzenetére
"A hvg.hu-nak egy név nélkül nyilatkozó rendőr, amellett, hogy a telefon miatti felhajtást aránytalanul nagynak tartja, azt a kérdést is felvetette, hogy az NNI Életvédelmi Osztálya végezte a nyomozást, ilyen elánnal és ekkora költséggel. Szerinte a kulcs az lehet, hogy kié volt a mobiltelefon, és mi volt rajta."
Az a szép az okostelefonokban, hogy az illetőnek egy rakás fényképe, dokumentuma, és általában a teljes levelezése, üzenetváltása elérhető róla. Micsoda aranybánya lenne ez a sajtónak egy vezető fideszes politikus esetében, és mekkorát bukhatna vajon a brancs egy ilyen szivárogtatással?
Ott a lehetőség egyébként az "ellenzék" előtt, hogy rászálljon a fideszes telefonokra (biztos lehet ehhez is "szakembereket" találni), az eddigiek, és jelen konkrét eset okozta pánik alapján lenne itt olyan watergate, hogy ihaj.
Szerk.: Esetleg az is elképzelhető persze, hogy semmi törvénytelen nem volt a készüléken, csak pucér szelfik valamelyik prominens politikusról, de abból is lenne ám móka és kacagás.
Szerk2.: Az mekkora öngól amúgy, hogy a teljes személyzetet elővették, és nem találtak egyezést. Innét kezdve előadhatják, hogy valami beszivárgott ballib kém volt az elkövető, de sokkal valószínűbb, hogy a vendégek között kellene keresgélni. Ez így viszont már nem kicsit ciki...
p
-
concret_hp
addikt
válasz
rushty #53931 üzenetére
nem tudom milyen mi lett volnára gondolsz, én arra utaltam, hogy volt egy kampány amikor azzal próbálták etetni a népet, hogy szarabbul élnek, miközben azért egész értelmes növekedés volt, most meg azzal, hogy jók vagyunk, miközben lóf@sz sincs. de azt mindig könnyebb elhinni, hogy minden rendben van, szóval végülis nem oylan meglepő.
-
concret_hp
addikt
válasz
rushty #53928 üzenetére
azért érdekes, hogy annak idején valamelyik oldal azzal kampányolt, hoyg szarabbul élünk... miközben akkor azért volt némi beruházás, meg növekedés meg ilyesmi. most jobban megy minden csak a számok nem ezt mutatják.
egyébként az ahogyan befolyásolják az embereket, egészen zseniális azt azért meg kell hagyni. -
tildy
nagyúr
válasz
rushty #51264 üzenetére
Lehet felreertheto volt, vagy rosszul fejeztem ki magam, hogy valoszinuleg azert gondolhatja a Hedviget ferfinevnek, mert hasonlit a Henrikhez, es a Jacint azert tunhet noinek, mert van Narcisz nevu noi nev.
Igy utolag visszaolvasva tenyleg olvashato ugy is,ahogy te olvastad. Nem igy ertettem. Magyarazat fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest