- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BlacKSouL
addikt
Ráadásul a felültöltősek dobja kívülről sem vízkövesedik, ellentétben az elöltöltősökével. Ez utóbbit tudjuk a kalgonreklámokból. A miénk meg felültöltős 28 éves Hajdú, de senki nem szólt neki, hogy a kalgonszerint már a fűtőszálával össze kellett volna nőnie. De nem nő, úgyhogy a fűtőszál fémtiszta, a dob meg kívülről krómtiszta csillivilli.
-
-
BlacKSouL
addikt
"..azt hittem villámlás, de furcsálltam, hogy az idő teljesen rendben van..Annak ellenére nagyon jól látszódott, hogy az ablakomat teljesen hó borítja.."
Az idő teljesen rendben van, szakad a hó, az ablakomat TELJESEN hó borítja, nem látok ki, de ennek ellenére nagyon jól látszódik a jelenség itt a McMurdo állomáson..
-
-
fokukac
nagyúr
ha igazán használva van, akkor 4-5 óra.
folyamatos böngészés, kijelzőhasználat, plusz a proci is meg van dolgoztatva.Ha viszont készenlétben átrakod 2G-re, akkor az csodát tesz, duplájára nő az akksi-idő.
Ha kikapcsolod az adatforgalmat, wifit, az további 10-20%-ot ad hozzá.Ja és igen, a location servicest le kell lőni mindig, na és a fészbúk-alkalmazást letiltani (mert az tényleg szépen meríti az akksit)
-
[link] rám ezek várnak ma beadandó íráshoz, bár valószínűleg egy elég is lesz, elég erősre sikeredtek. a dobozos is 6,7%, a wetmalle 9,5, míg az orval 6,2
csak ne legyen benne túl sok elgépelés
btw, visszatérve egy korábbi kérdésemhez. jelenelg még próbaidőn vagyok, ami alatt indoklás nélkül felmondhatok. de úgy gondolom, hogy a kollégák arra számítanak, hogy maradok. hogyan lehet ilyenkor elegánsan, harag nélkül elválni?
mert nagyon jó a társaság, és szeretem őket, de a korábban említett másik pozíció sokkal jobban illik a hosszú távú terveim közé. vagy csak túlspilázom a dolgot, és elég aegy au revoir?
-
-
ladybug
őstag
-
FehérHolló
veterán
Mindjárt jön neduddki, leírja a frankót, mert ért hozzá, csak nem tudod majd kihámozni belőle.
Másik megoldás, hogy beírsz a monitoros topicba, végighallgatod, hogy egyik crt-t ajánl, mert az milyenfasza; másik a plazmaágyút csak az Imperium Galactica 2-ből ismeri; a harmadikat meg lehurrogják, mert a pontos szakmai véleményét nem fogadja el a nyáj. Utána meg törölteted a hozzászólásod, hogy ne jelenleg meg jobb oldalt a topic. Ügy megoldódott.
Tényleg, hadd próbáljam már ki...BlacKSouL: Értelmesebbje szerencsére azt is leírja, hogy milyen használathoz melyik jobb. De egyértelműen p.na.
-
fokukac
nagyúr
Hát egy nagyúr nehogy már senior cuccal szórakozzon..!
Más.
Felraktam a windows 8-at... szép, gyors, 12 perc alatt felment, de.......de tényleg egy agyrém, ez a logika... pláne két monitoron. célozzam be a sarkot, és tartsam ott...
bazzeg, ott megy át az egér a másik monitorra!
ráklikkelek egy fájlra, és behozza, lejátssza, de a metrós felületen. elindult a videó, de nem voltak kezelő szervek, csak a csuszka. megnyomom az escape-et, bejön egy másik metrós program, hogy video library, nem jó így egyedül, adjak hozzá valamit. közben meg hallom, hogy megy a film. bazzeg, hol a film?? véletlenül nyomtam egy jobbklikket, és ott volt a jobb alsó saroknál, bélyeg-méretben.
hát agyrém. amúgy, ha a fjálkezelőben jobbklikkel nyitom meg (open with), akkor ott a media player, ami rendes windows-os ablakban jön be.
több, mint 20 éve vagyok számítógépbuzi, de a win 3.1 óta nem nagyon volt olyan dolog, amire magamtól ne jöttem volna rá, erre itt van ez a csoda.
Nem lenne amúgy rossz, de így most olyan tényleg, mintha két oprendszer futna egymás mellett, ha leírtanám belőle a metrót, egész jó is lehetne, de még akkor is vannak hibái. pl. életlenek a betűk, mindenhol, akár van cleartype, akár nincs.még kicsit nyomogatom, de delete mindjárt
-
Pisztillus
senior tag
-
Viszlát
addikt
Azt nem tudom mitől lehet, de ha újrateszed az usb drivereket, akkor az meg fogja oldani a problémát.
Más: műsorvezetői bakik, ezen nagyon kellett röhögnöm.
-
-
NoLF
veterán
jól tudod, nem hallgatok/nézek semmit, ami nem nekem való. Szerintem nem ismerem ezt sem, s ha buliban szól is zene ami nem érint meg, nem fogom megjegyezni. csak megfelelő emberek által ajánlott újabb zenéket szoktam bevenni.
s valamiért ezt a linket sem fogom most megnyitni
-
FehérHolló
veterán
Google első 5 találat. Elvileg a Step 1 után ha elindítod az installert (simán), az is elég. Ja, természetesen admin módban próbálkozz.
Step 1: Re-register the Windows installer service.
a) On the "Start" menu, Type Run in the search bar and hit enter.
b) In the "Open" box, type "msiexec /unreg", and then press ENTER.
c) On the "Start" menu, Type” Run” in the search bar and hit enter.
d) In the "Open" box, type "msiexec /regserver", and then press ENTERStep 2: Close all applications running in the background. Try installing it in clean boot.
“How to perform Clean Boot”: [link]
-
kételkedem
addikt
Tavaly július közepén voltunk nyaralni Poroszlón, a Tisza-tónál. Minden nap szakadt az eső és olyan hideg volt, hogy a nyaraló teraszára csak pufajkában lehetett kiülni.
Rendszeresen nézem az időképet, megdöbbentő, hogy egy hétre előre se tudják megmondani, milyen idő lesz! Egy hete sehol, semmilyen időjárás jelentésben vagy előrejelzésben nem szerepelt 35 fok! Mindenhol 20-25 fokot jósoltak.
-
-
-
lujó55
addikt
Ja, hát orvosnál voltam, csináltatott teljes vérképet és pisilni is kellett. Egyedül a hemoglobin, LDL, HDL koleszterin és a vizelet savasság volt megcsillagozva. Gondolom akkor a többi jó, de csak fejből emlékszem, a pontos értékeket nem tudom, szólni kéne az asszonynak, vegye elő a betegséges dossziét. Mindenesetre a doktornéni azt mondta, ha rendszeresen sportolnék, beállna a szervezetem és nem lenne ennyire hirtelen a vérnyomásemelkedésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest