- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
sztanozs #36213 üzenetére
Érdekes, kifejezetten úgy emlékszem, hogy sok helyen írták, hogy az NTFS gyorsabban leamortizálja a pendrive-okat, memóriakártyákat stb. (SSD-t természetesen nem.)
Amúgy nyilván csak licenszkérdés az exFAT támogatás is. (Droidos telefon, tablet nálam kezelt exFAT-ra formázott memkártyát.)
-
Tim82
félisten
válasz
sztanozs #34761 üzenetére
Lemaradtam, mit olvastál?
A témára visszatérve: én úgy tudom, hogy a 3 "nagy" okostelefon OS (Droid, iOS, WP) egyikében sincsen gyárilag blacklist funkció, csak 3rd party app-pal. (Lehet, hogy a Blackberry-knél van, de csak régi BB -> Curve 8900 van kéznél. No meg az is volt már egy ideje, hogy iOS-t/WP-t használtam.
)
-
Tim82
félisten
válasz
sztanozs #34172 üzenetére
Igazából mi is úgy tízen ülünk egy légtérben (és itt légtér alatt két szekrénysor által határolt részt értek), mert amúgy gyakorlatilag maga az egész emelet egy nagy, nyitott iroda. A rádió meg halk (lenne), csak épp pont a szomszéd asztalról szól, ráadásul felém fordítva. És ez sem ügyfélszolgálat, ott nem lehetne ezt.
-
Viszlát
addikt
válasz
sztanozs #34162 üzenetére
Na most meghallgattam (becsülettel végig, nem csak egy részt belőle), mondjuk ki, hogy ez valami borzasztó. Lapos, fantáziátlan, a mondanivaló (ha lenne) meg teljesen lényegtelen, a kutya nem fogja érteni úgy sem. Aztán látom, hogy 60ezren lájkolták a hírt az oldalon, ahol megtaláltam a videót. Ki érti ezt...
bandus: Panem et circenses. Lassan már csak cirkusz marad, nem mondhatják azt is le...
bobsys: ja jól van, azt hittem már valami komoly baj van.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
sztanozs #33928 üzenetére
Igen. Tehát akkor mi a kérdés?
Elmondtam, hogy a klímával még a normál lakossági tarifánál is megtakarítás érhető el.
Elhangzott a kérdés, hogy miért nem választunk H tarifát, ami ugye kb. 28 Ft, szemben a normál lakossági 40 körülivel. Én meg írtam, hogy én azt hiába választanám, (nem járnék jobban) mert nekünk annál is alacsonyabb, dolgozói tarifánk van. Ami több, mint a 9, de kevesebb, mint a cégünknél kialkudott 18 körüli ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest