- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
bandus #24435 üzenetére
az egyik kis utcában volt ez a mediterán 'ételbár' (Nagysándor József - Hold utca sarka), már 1x néztem, de nem volt bizalmam, most meg úgy voltam vele h ha nem is lesz jó akkor sem vagyok nagyon éhes...
csirkemell, fűszeresparadicsom, vmilyen sajt, sali, meg még a fene tudja mi volt benne: -
asuspc96
senior tag
válasz
bandus #24413 üzenetére
Hidd el nekem se nagyon jött át csak azt mondtam, hogy "érdekes"...többre tartok egy orvosi diplomát, mint egy szabad napot amit erre szántak
Nem nekem fontos, hanem egyik barátomnak(ismerős) aztán mondom megnyugtatom a lelkét...Nike_
ugyanPohár
A humán papillomavírus (HPV vagy Human Papillomavirus)
Sorry...elírtam...asuspc96
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #24342 üzenetére
Az kell hogy legyen, mert semmilyen opciót nem láttam rá anno. 1.6; 1.8; LS ; ES. Elvileg mindegyikben van.
Kék kétféle van, sötét, illetve olyan érdekeskék. Az sem rossz, csak nekem szokatlan árnyalat.
De zöldben esküszöm sosem láttam még
A régiek közt volt, asszem 6gen környékéig, de 7-8-ban már nem láttam. Erre a zöldre gondolsz?
macsek: legfőképp hőcsökkentés, de ha már egyszer kerül rá valami, akkor valami kinézete is legyen. Nem baj ha nem átlátszatlan, sőt. Inkább csak olyan füstöset szeretnék. Ha lenne gyári színezés már nem gondolkodnék. De nincs a picsábais. A H szalon azt mondta hogy B-től megcsinálják, 50k -ért, és 15-25-35-ös fóliákkal. Azok kicsit soknak tűnnek nekem, de úgyis körbejárom ezerszer még a témát..
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #24328 üzenetére
Na, kedvcsinálónak teszek fel egy képet, és ehhez a kedvedért megszexeltetem a telefonom és a gépem egy kies tájon keresztül.
Juteszembe, szerintem az ország egyetlen bézs-bézs külső-belső színkombinációja az enyém. Eddig csak bordó-bézs változatokat láttam. Az se rossz, deee..
-
lujó55
addikt
válasz
bandus #24262 üzenetére
a rácsozatot egy bútorszövet-szalag tartja össze, hogy ne essen szét. ugye? szépen oszd el úgy, hogy inkább középen legyen, mert ha feltolod és valaki az ágy alsó részére lábbal feláll akkor benyomódhat a matrac. Amúgy nem értem: a miénk hosszabb volt, mint maga az ágy, így szépen egyenletesen ki lehetett osztani jó sűrűn
-
lujó55
addikt
válasz
bandus #23680 üzenetére
Nekem durván visszahúzódott az ínyem alul a bölcsességfogakról. Szabaddás került a fognyak, majd bepisiltem minden evésnél, fogmosásnál, ha csak hozzá értem. Fogorvos épített rá valami fehér porcelánnak mondott bevonatot. Aztán az első evésnél megettem azt is. Elmentem újra, azt mondja nem lehet vele enni.
4000Ft és ismételni kéne minden héten. Kérdeztem nincs-e valami végleges megoldás. Azt mondta kenegessem Aperisan balzsammal. Elmondom az se segített semmit. Aztán olvastam valahol, hogy ez higanymérgezés tünete.
Evés után sensodyne fogkrémmel mosom a fogam és nem fáj a szabadon álló fognyak. Este lefekvés előtt pedig parodontax, hátha segít visszahúzni a fogínyt. Mindenesetre nincs lyukas vagy szuvas fogam, csak ez a fogínyvérzés nem a legjobb. Pedig jó lenne egy chipset megenni... -
-
kételkedem
addikt
válasz
bandus #23346 üzenetére
Meg is van:
Gázolaj: 18 900 000 liter - 50 % (melyből kártyás vagy készpénzes tankolás: 2 700 000 liter - 50 %), benzin: 20 000 liter - 50 %.
becsült költség héa nélkül 4 424 000 000 HUFEszerint 234 Ft/l héa nélkül. Most már csak azt kellene megtudni, hogy mi és mennyi az a héá
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #23081 üzenetére
Azert egy otthonrol kijott infosnak realisabb itt a 30-45 , mint a 60-80. Most a korombeliekrol beszelek.
Kornyezetemben, akik kijuttek, es mernokok, egyet tudok , aki 60 felett kap, a tobbi ( es eleg sok infos ismerosom kinn van) mind alatta, a jellemzo a fent leirt sav.
80 folottirol egyaltalan nem tudok. Es nem is tul realis, hacsak nem mainstreamben jartas az ember.
Tulzottan optimista vagy. Nem lehetetlen elerni azt az osszeget, de nem az az altalanos.Nekem a teteje kb 50-nel van, jelenleg.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #23076 üzenetére
Kulfoldieknek szokasuk ez ala ajanlani, ha kezdo vagy, nulla referenciaval, akkor ez inkabb 20-25-rol indul.
30k , ahogy kukac mondja atlagfizu, a lakas visz el sokat, kb a felet a bernek, de minden mas , kaja, ruha, muszaki cikk olcsobb vagy ugyanannyi mint otthon. ( A szolgaltatasok mas teszta)
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #23072 üzenetére
Oke, biztos van tobb ilyen is, az en tapasztalataim kb 3 evesek, azota eleg sok viz lefolyt a Tiszan.
Viszont pl. ott van Mawyx is, o is infot vegzett, megsem talal megfelelo munkat, es joval a netto 200 alatt van. Nem azt mondom, hogy nem elerheto a palyakezdoknek a netto 200as fizu, azt mondom, siman el tudom kepzelni, hogy inkabb 150 korul van ATLAGban a palyakezdo fizu ( akar ezen a teruleten is) . Ha videken van a munka, akkor meg hatvanyozottan igaz ez.
kukuc: attol fugg milyen teren vagy , ha van kicsit szamitestechnikai vonala is annak, amit csinalsz kozgazdaszkent (jol emlekszem ugye) , akkor szerintem tart karokkal varnak.
30k-bol pedig egy ember habzsidozsiben, de ket ember is meg eleg jol megel. ( Ilyenkor szokott jonni emvy, hogy de nem , viszont sajat tapasztalatbol beszelek, szoval de).
-
válasz
bandus #23072 üzenetére
A mai magyar "átlagbér" az 140-150.000 nettó körül van, szóval a te 200.000 nettó fizetésed az kicsit sok így, igaz gondolom nem 1 "eldugott" helyen akarsz dolgozni, hanem Pest a cél, mert ott adnak ennyit kb. kezdőnek. A vidék meg le van nagy ívben szarva, ez a nagy harci helyzet, örülhetünk, hogy van hol dolgozni, nem hogy még ennyit keressünk. Én is váltanék szívesen, de az infó szakma nem dúskálkodik nagy munkaerőpiaccal, illetve teli a piac álláskeresővel.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #23065 üzenetére
Szerinted. Szerintem a mostani otthoni helyzetben nem. A realisabb inkabb a netto 150 kezdo.
Nem hinnem, hogy az en infos es villmernoki diplomam ne lenne keresett. ( de ez is milyen mar oyyhon, lenyegtelen mit tudsz, mutasd a papirt)Mint mar irtam, nekem ez volt a plafon, amit otthon elertem. ( ugy, hogy elotte mar min 4 evet info teren lehuztam) Most se nagyon lenne 230 nettonal tobb.
De egyszeruen ebben a gazdasagi helyzetben, ha gyors novekedest akarnak, akkor vagy profikat vesznek fel, 300 folotti berert, vagy minnel olcsobban alkalmaznak kezdot.
De szerintem nezz korul, probald ki magad
Nem akarom letorni a lelkesedesed, de sajnos joval pesszimistabb vagyok ebben a temaban.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bandus #22973 üzenetére
A blikk szerint 150 ezret fizet, aki jogsi nélkül vezet
Szóval inkább gondold meg mielőtt útnak indulsz jogsi nélkül. -
neduddki
nagyúr
válasz
bandus #22974 üzenetére
HI!
en nemtom, mert amikro fel evig muszaki nelkul bejartam mo-t /szo szerint: zeg, gyor, miskolc, ege, nyiregy, szeged/ a 405vel akkor egyszer sem allitotak meg, ehyebkent falun rajtam gyakorltatak a kezdoket, mert nala mindig minen megvolt:- )
udv
neduddki
mod: melelsleg szobatar felteszi 7es buszra a jogsit, 8ra mar ott is van, sot mogall a vajuk elott a hidlabanal is:- )
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bandus #22848 üzenetére
Böngéssz "ingyen elvihető" rovatokat. Én anno amikor a lakótárs kiköltözött az albiból, és vitte a mikróját, onnan szereztem ~3 napon belül kettő darabot (biztos ami biztos, hátha az egyik nem működik) még az iwiw-ről. Az egyik példány még húzta nálunk úgy 5 évig, tavaly cseréltük le, a másikat azonnal el is ajándékoztam egy rászorulónak.
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus #22622 üzenetére
Te most komolyan komolytalannak tartod, hogy meglatogatom a baratnomet, akinel nem voltam 2eve, ahan ertem
1honapja kertem szabadsagot, nem irtak ala maig, most mondta a fonok, hogy ha vegzek a meloval, kiadja a szabadsagot. A meloval vegeztem, igy felszalltam a gepre es itt vagyok, sry
.
-
degu
senior tag
válasz
bandus #22473 üzenetére
Mar miert ne lennenk kepesek utolerni a Nyugatot?
Miert kene *utolermi* miert kene *futni utanna*?
Egy idoben Mi voltunk a Kelet etalonja.
Mi voltunk a *legvidamabb barakk*,a kornyezo orszagok irigyeltek a mi *gulyasszocializmusunkat*/Igaz-meg volt az ara!/
Elsok voltunk a valtozasok megvalositasaban,pelda! - a rendszervaltaskor!
A diplomaciai huzasaink kivivtak az egesz vilag bamulatat.
Tehat az emberek kepesek voltak klassz dolgokat is csinalni
Csak valahol ez elveszett a kanyarban! Sajnos a hatalmi harcra tevodott at a hangsuly az orszag helyzetenek javitasarol.A megkezdett utrol...letertunk...
Es most mi vagyunk Europa elszegenyedett bohocai!
Vajjon miert? -
tildy
nagyúr
válasz
bandus #22454 üzenetére
Emlekeim szerint az , 1-es amde meg ferihegy 1-hez kepest is lepusztult terminalreszben voltak konnektorok a fal mellett, a ryanaires becsekkolokapuknal, oldalt. Nekem nem jott be amugy a madridi repter. Ja es persze nem ertette angolul se sparkling watert, se a carbonated watert, se a water with bubbles-t az elado a shopban. (tobb otletem mar nem volt szensavas vizre)
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus #22368 üzenetére
Dehogynem, dolgozik, de csak magára költ belőle. Mindig mondja ne költsek rá, de ennyivel elintézi, a kaját mégis befalja, ha már vettem és főztem és adok neki is, az az én bajom, hogy legközelebb mondjuk venne ő egy kis nyers húst, amit megfőzök (lehetne mondjuk olyan is, hogy főzünk, ne mindig csak én főzzek), áh, azt nem. Egy marha vagyok, kihasználnak cetlit lehetne a homlokomra ragasztani, de szerintem ilyen típus vagyok, ennyi idősen már senki nem változik meg alapvetően. Nem baj, evvan
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus #22366 üzenetére
Őt is érdekli, imádja, de ő nem fizet érte, holott inkább nekem jólesne ha ne adj Isten fizetné az enyém is, vagy legalább ha egy ezrest beleadna, de ilyenről álmodni se lehet, azt meg durvának tartom hogy én fizessem az övét, ezt már unom, így is túl sokba van már és nem látszik megtérülni a befektetésem
Mellesleg nélküle nem szabad mennem...
Örülök hogy jó volt(#22365) kételkedem: téged legalább hívnak és nem is akárhonnan, Moszkvából
Megkaptuk a januári fizetési papírt, sikerült megszerkeszteniük
Megnézem már be vagyok-e még egyáltalán jelentve
-
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus #22199 üzenetére
Nagy álmom egy meccs, de párom nem szán rá ennyit, sőt semennyit, ha meg elmennék nélküle abból meg őrült balhé lenne.
más: Fogadtak a kerületi rendelőben, nem kellett fizetni se, kaptam időpontot munkaidő utánra, írtak gyógyszert, de már az időponttól is jobban éreztem magam
(#22205) pohár: én most jöttem meg Valenciából a Las Fallas ünnepről, eszméletlen jó volt az ünneplő nagy tömeg, kisgyerekek, idős nénik, bácsik is, bár a petárdázás már második nap kikészített kicsit, durván tolták kora reggeltől. A parton meg úgy lesültem, hogy észre se vettem, jó kis napszúrást kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest