- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Igen, ezzel tisztában vagyok (filmes topikban sokszor volt téma ez). Amúgy azt írtam, hogy főleg (a későbbi hsz-edre reagálva), aminek az az oka, hogy általában ezek kinézet alapján kis- avagy tinilányok, de mondjuk akkor is furán néznék ha Tim egy Sophia Lorenes avatarral mutatkozna.
Egyébként meg Sinatra, nem Astaire, bár nincs jelentősége, napokon át tartó kutatás után találtam egy olyan képet ami kifejezte a nevemet és alkalmas volt avatarrá változtatásra, az teljesen véletlen, hogy éppen Sinatra volt a képen.
-
degu
senior tag
Ez sem rossz!
De az volt az igazi királyság,amikor az anyós /Isten nyugosztalja/ hagyta,hogy a 2 éves gyerek szétszedje az ébresztőórát,és éjjel,a szőnyegen szanaszét hagyott fogaskerekekbe beleléptem! A fogazott része meg csak-csak,de az acél tengelyek kissé megviselték a talpamat.Igaz,hogy fogóval szépen ki lehetett huzigálni. -
Viszlát
addikt
-
Csyppa
senior tag
Hah, pont ez előbb néztem ezt a videót.
-
FehérHolló
veterán
Első ökölszabály az ilyen üzleteknél, hogy a neten feltűntetett és a boltban lévő készlet köszönőviszonyban nincs egymással.
Lomex webshopjában ez kismillió helyen ki is van emelve.FTP kábelük van egyébként a kontháéknak, csatlakozót még nem kerestem náluk. A Lomex viszont valóban jobb választás a kettő közül.
-
fokukac
nagyúr
"...and after five days of suffering, the cobra died..!"
Ui. én is grat!
Uui. de én a síma magyar lottón is megelégednék egy kisebb nyereménnyel, nem kell nekem green card lottery...amúgy úgy hallottam, hogy aki már játszott valaha a green card lottery-n, azt akár vissza is fordíthatják a határon, ha épp' amerikába megy, merthogy azzal, hogy részt vett a lottón, kinyilvánította bevándorlási szándékát, tehát potenciális bevándorló.
ki van ez találva. -
fokukac
nagyúr
-
-
lujó55
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Ja.
Amúgy mittudomén...mozgalmas volt az egész nyár. Előbb foci egy hónapig, nem sokkal rá meg olimpia. Kicsit szerintem unalmasabb esték jönnek annak, aki szívesen követgette ezeket nyomon. Haverokkal, otthon, kocsmában, stb. Mint én is. Mert napközt meló, az eddig is, ezután is. De most úgy érzek egy kis ürességet, hogy reggel indulok 1 hétre Füredre. Most kéne felpörögnöm, de ilyenkor mindig azt érzem, hogy nem használtam ki az idei nyarat(ami sajnos minden évben igaz), és már lassan vége is...
Eh, érzelgős vén marha lettem. -
-
lujó55
addikt
no meg nektek ez úgyse fáj, mert moderátort meg nem ellenőrzi semmiféle fellebbviteli PH!-s bizottság, ugye? vagy tévedek? erre vonatkozó infót nem találtam.
pl. a bírókat is ellenőrzi az OIT.
De gondolom a moderátor az nagyobb rang, több felelősséggel, ezért abban a magasságban, ahonnan már a jóisten is látszik nem lehet kimozdítani senkit ha hülyeséget csinál.
szubjektív döntés, fellebbezésnek helye nincs. -
neduddki
nagyúr
-
-
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Chrome-ot nem akartam, Tim82 ügyfélszolgálati tapasztalatai meggyőztek, így meg nem sok maradt az Internet Exploreren kívül, ami már volt, Opera még nem. Legalábbis nem több, mint két napig. De most már eléggé biztos, hogy egyhamar nem térek vissza a tűzrókához, kicsit zavaró, hogy nagyon lassan indul be, valamint ma este elkezdte folyamatosan olvasni a merevlemezt is, ezzel ellehetetlenítve a számítógép használatát. Miért kérdezed?
-
tildy
nagyúr
Tudom, bar a kiirason es a korabbi szakmai kovetelmenyeken ez nem latszodik ( kozepfoku vegzettseg eleg). Viszont jol fizet!
Meg mindig jobbak az eselyek, mint anno bejutni Malev pilotanak
Egyebkent magam is meglepodtem, a HVG allaskereso oldalan mennyi allaslehetoseg van.
Nekem a leghosszabb munkanelkulim 4.5 honap volt odahaza, 2004-ben. Azota max 1-3 honap.Nem tudom otthon mit lehetne valtoztatni, az biztos, hogy muszaj a munka utan menni, ha amugy egyaltalan nincs.
-
-
A bögre - általában nagy űrtartalmú, nem átlátszó, és füle van, henger alakú, füle egyenesen, függőlegesen csapott, szája ritkán kihajló.
A pohár - leggyakrabban üvegből van, néhány esetben műanyagból, természetesen űrtartalma kisebb mint a bögréé, általában 2dl, amelyik nagyobb űrtartalmú annak nincs füle (azok a 3dl-es poharak).
-
kizárt dolognak tartom, hogy 1k/h-ért találjon tanárt, ha nincs ismerős..
én eddig két angoltanárnál vettem különórákat, az egyik magyar származású, ez 2k/h-volt, a másik pedig angliából költözött ide, neki 1k/h-t fizettem, de mindegyik kedvezményesen, ismerősök miatt. amúgy 4-5k/h-ért vállalnak tanítványokat.
béna tanárhoz pedig szerintem nem éri meg menni, annál sokkal jobb a nyelvtanfolyam is. egy jó tanár pedig ennyibe kerül sajnos
-
tildy
nagyúr
Nem tudom, milyen otthon ma a nyelvtanitas, de mikor kozepsuliban kezdtem az angolt... Hat...
Tegnap az angol(brit) tanarom kerdi, hogy Kelet-Europaban meg mindig old-fashion, regimodi modszerrel tanitanak? Azaz vocabulary+grammar. Mondom az uj dolgokat nem tudom, de mikor engem tanitottak akkor ez volt , amit o is mond.
Nem volt jo velemennyel rola.
Valamennyire igaza is van, odahaza majd elaludtunk ora vegere, nem voltak erdekesek, nem igazan kellett az agyunkat jaratni, magolni kellett. Itt szinte haza sem akarunk menni este 9-kor.Feherhollo: Esmein is igy tanult meg. Wow+filmek. Multkor ele toltam egy CPE (CAE folotti , kvazi legmagasabb szintu) vizsgasort, es nem hitte el, hogy hogy lehet ez a legmagasabb szintu, amikor kvazi kisujjbol megy ez is neki. Mielott felreertes lenne: mar a kijovetel elott is le tudta volna tennia CAE-t.
mawyx: ha angolul akarsz tanulni, gyere ki hozzank nyaron par hetre. Kaja van, szallas van.
-
Mawyx
őstag
Áhh, a magán órák mindig drágábbak. Angolból is kellett hozzá, hogy anno középsuliban tanultam már angolt csoportosan éveken keresztül, osztály szinten, azaz nem volt full ismeretlen, a számtech miatt szövegeket, doksikat olvastam és így íratkoztam be kifejezetten nyelvvizsga előkészítő tanfolyamra. Annak volt 3szintje, egyenként volt 55ezer Ft és vagy másfél év volt mire meglett az angol közép.
Most kinéztem egy új nyelvet, ebből egy alap szintet szeretnék, amit utána már lehet fejleszteni, de amíg abszolút semmi tudás sincs, addig nincs értelme szerintem a magán óráknak.
Meg arra is szükségem lenne, hogy emberek közé menjek...tanfolyamot szeretnék az biztos. De nem csak járogatni akarok valahova, mert ennyi erővel mehetnék kocsmába is, olcsóbb is lenne, tényleg szeretnék egy alapfokot beszélni.
De akkor ezt majd később, ha rámszakadt egy bank.
Mondjuk ha egy 30órás kb 30e Ft és tart 2hónapig, akkor 2hónap alatt összegyűlik a következőre megint 30k és működőképesnek tűnhet a dolog... -
Mawyx
őstag
Abszolút egy szót se tudok, szintfelmérőről nincs értelme beszélni. Szeretnék megtanulni egy nyelvet a nulláról és ezt szeretném most tudni, hogy ez így első körben mennyi óra és mennyi pénz kb. A cél a nulláról egy alapfokú komplex nyelvvizsga, szóban és írásban.
Írtam nekik egy emailt, de ha nem a szokásos kedves, alapos nőci válaszol, hanem múltkor is átdobta a levelemet egy fasznak, akkor azzal nem megyek semmire. Meg hát most van egy kis időm netezni, így nyomkodom a gépet és nézelődök...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest