- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
McKane #27437 üzenetére
Szerény véleményem szerint legelőször vagy le kellene marni a rozsdát, majd befesteni, vagy rögtön befesteni Hammerite-tal (azt a rozsdára kell rá).
Sziló nem hinném, hogy rendesen tapad hozzá, cserében az oldószere erősen savas és tovább fogja marni (rozsdásítani) a fémet, ha csak úgy simán beletolod. Mi anno körbeszilóztuk a csatornánk vaskeretét, 1-2 hét alatt le is jött róla, pedig jól le volt előtte takarítva. -
lujó55
addikt
válasz
McKane #25934 üzenetére
határozottan tudom, hogy igen
viszont nem ruházható át, erre figyelj! mi próbáltunk fizetni vele vonatjegyet és azzal kezdte a kisasszony az ablak mögött, hogy személyi igazolványt. egyből kiderült persze, hogy nem a mi nevünkre szólt, aztán felvilágosított, hogy nem szabályos, mégha családtagé akkor se. akinek a nevére szól annak jelen kell lenni a szolgáltatás igénybevételekor. -
-
fokukac
nagyúr
válasz
McKane #23049 üzenetére
hi!
nem tudok okosat mondani, nekem nincs ilyen.
Btw, Géza (GZA-531) hamarosan betölti a 13-at, de kaptam levelet a suzukitól, hogy menjek el hozzájuk, ingyen kicserélik az első lengéscsillapítókat, mert rájöttek, hogy veszélyes...
mutassatok még egy autómárkát, ahol törődnek veled, 13 év után!
ui. már tavaly is kaptam ilyet, nem igazán érdekelt... erre egy évre küldtek még egy másikat.
-
venember83
nagyúr
válasz
McKane #21644 üzenetére
Szerintem a Milyen autót vegyek topikban választ tudnak adni a kérdéseidre.
-
-
Winner_hun
félisten
-
lujó55
addikt
válasz
McKane #18589 üzenetére
Nincs egy beállító progi amit a mellékelt CD-n találsz?
Nekem a Creative cucc a gyári beállítóval lett belőve. Ad egy valamilyen szignált amit egy bizonyos elhelyezés esetén jól lehet hallani, de ha valamelyiket nem tudod a körben jól elhelyezni, akkor van egy késleltetési faktor ami még finomhangolást tesz lehetővé.
Amúgy szerintem a subwoofer akárhová elhelyezhető, mert a mély hang nem irányfüggő, gyakran a falról verődik vissza a dörömbölés, morajlás és az is tökéletes élményt eredményez. -
válasz
McKane #18589 üzenetére
Még annyit hozzáfűznék, hogy kb. középen üljél a hangszorókhoz képest
-
FehérHolló
veterán
válasz
McKane #18589 üzenetére
Öööö, ezt illene leírni a hangfal szett kézikönyvében, de nem tették meg.
Általánosságban ahhoz képest, ahol ülsz (előre nézve 0°):
Center 0°
Subwoofer 0°
Jobb-bal -30° és +30° (monitortól és tőled egyenlő távolságban az ideális°, füleddel azonos magasságban)
Jobb-bal térhangszóró (surround) -100°és +100° (kicsit magasabbra, mint a füled)Értelemszerűen mindegyik feléd néz.
-
FehérHolló
veterán
-
kételkedem
addikt
Én mint a nick nevemből is kikövetkeztethető, kicsit szkeptikus vagyok, olykor kételkedem a dolgokban. Ez egy szimpla átverés, kb a hajnövesztő szerekkel van egy súlycsoportban. Ha neked mint tárgy, vagy ékszer tetszik és megér annyit, amennyiért adják, akkor nyugodtan megveheted! Ha hiszel benne, akkor a hit és a placebo hatás miatt még használni is fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Óra topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos cigaretta 🔞
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- HP notebook topic
- Xbox Series X|S
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest