- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Na igen, ha mehetne az XP, akkor nem ilyen korú gépekben gondolkoznék... De az öregnek a Win98 kell, sok őskövület progija miatt. Azokat próbáltam XP alatt használatba venni, de nem ment.
Tildy: Meg ez olyan reflexszerűen megy, mint a következő kérdésre adandó válasz:
Ha egy futóversenyen pár méterrel a cél előtt megelőzöd az utolsót, hányadikként érsz célba? -
venember83
nagyúr
Ez így azért nem igaz, ha a BIOS nem ismeri fel abszolút a hdd-ot, akkor az oprendszer se fog elindulni. Mondjuk a merevlemezgyártók rendelkeznek olyan letölthető programokkal, amik megtréfálják a BIOS-t és csak pár gigát fog látni a hdd-ból, nem a valós mennyiséget. Cserébe viszont a merevlemez csak abban az egy adott gépben fog működni.
-
Ez nagyon jó!
Akkor elvileg mehet bele egy 3 felé particionált 80GB-s is? Olyanokat még látok itt-ott újonnan is.
Tildy: Nincs olyan szerencsétek...
Nekünk muszáj adni, így lehet, hogy már próbavásárlás áldozatai is voltunk - csak nem tudunk róla. (A patika piac mellett van - elvileg nem lehetetlen a dolog.)
-
Pitbullos
aktív tag
Amint már leirtam fentebb én vettem át pár avatart de mivel hogy ekkora probléma lett belöle töröltem öket és másokat tettem fel.
Az nem ph ellenes forum hanem zártkörü klántag és baráti forum
Avatarok csak egy helyröl választhatok minden topiknak ugyanaz a választási lehetöseg.
Száljatok le Jane röl o nem tehet semmiröl ö csak bereggelt és kiválasztott egy avatart.a képek innen lettek leszedve [link]és ha ide lett volna irva hogy tilos letölteni akkor nem szedem le
-
rarri
senior tag
Igen, ez a másik nagyon fontos dolog, hogy azonosítanak az egyéni avataroddal, és az ember büszke is erre, mert úgy érzi hogy ez igazán ő . És az ember joggal elvárja hogy ezzel ne éljenek vissza. És a nevével, telefonszámával sem, ahogy tildynél teszi valaki.
tope : Igen, pontosan erről beszéltem. Mert ha valaki nem tudja hogy egy másik fórumon valakinek ez az egyéni avatarja, akkor nem is tudhatja, hogy etikátlan dolgot csinál. Ellenben ha tudja, akkor hiába van ott az az avatar, igenis ne azt válassza, mert az nem helyes. Aki pedig felrakta oda azokat az avatarokat, az sem volt etikus. Én ha új fórumot készítenék, akkor a saját igényem lenne, hogy kellő fantáziával olyan avatarokat tegyek fel, ami egyedivé teszi azt, és nem máshonnan másolnék.
-
Jane01
csendes tag
Én ezt értem,de miért nem lehet megérteni azt amit én mondok?
Nehéz?Vagy nem jól magyarázom?Vagy nem értem most mi van.Ha én regisztrálok egy fórumra akkor nem nézem meg hogy honnan és hogyan kerülnek fel avatarok.Kiválasztok egyet aszt csókolom.Nem nézem napokon keresztül a netet hogy használja-e valaki vagy nem,nem kérdezek végig minden szembejövő embert hogy tudják-e hogy esetleg ellopták vagy nem lopták.
Értem én hogy a tiétek,azt is hogy jogtalanul lett használva,de miért engem támadtok?Nem én töltöttem le innen,én az ott lévő avatarok között találtam.
Mondjátok már nekem meg hogy én miben vagyok hibás?Mert a szőke agyam tényleg nem érti.Megtudtam mi a helyzet vele,le is vettem.Akkor?
-
rarri
senior tag
Én azt nem értem, hogy ha Jane 01 itt van a fórumon tavaly nyár óta, akkor egyértelmű neki szerintem, hogy egy egyéni avatart használt fel, ami lehet hogy nem ütközik törvénybe, de hogy NEM ETIKUS az biztos. Én is úgy gondolom mint Piszti, hogy ez a szellemi tulajdona valakinek, hisz ez őróla szól, olyan mint egy fénykép, és az a minimum, hogy ezt tiszteletben tartja mindenki.
kételkedem : Én szeretnék maga a fény lenni....
zolinet :
-
Jane01
csendes tag
Azt hiszem én ilyen hangnemben sosem beszéltem veled.
1.ha kicsit visszaolvasnál akkor látnád hogy már Pitbullos is leírta,hogy mi hogy történt.
De a gyengébbek kedvéért leírom még egyszer:
1lépés:kicsi Jane megy a fórumra és beregisztrál.
2 lépés:kiválasztja a profil menüpontot/avatar szerkesztés.
3 a PITBULLOS által fórumra feltöltött kb.100 db avatar közül kicsi Jane kiválaszt egyet.
4 elmenti az adatlapján történt változtatásokat,és a hozzászólása mellett megjelenik a az avatar.
5 Másnapra Janet megvádolják hogy ellopta az avatart.Nem tudtam hogy innen való,sosem láttam,de ez most mellékes.
Ennyi történt.
Amúgy meg vannak odaát választható avatarok!!Már nincs annyi mint tegnap,és nem is ugyan azok.
Ha nem hiszed menj,regisztrálj és meglátod.És ha kérhetném akkor legyen kedves mindenki és szálljon le rólam.
Nem loptam el senkitől semmit.Nem bántottam senkit.Már az avatart is levettem.A másik dolog:kb ezért mentünk el,amit most te is csinálsz.Idejössz beírsz egy nagyon "kedves" hozzászólást,úgy hogy közben meg látható hogy halvány lila gőzöd sincs semmiről.Vagy van,de nem sikerült felfogni.
Nem mondom hogy mindenki ilyen,mert van olyan moderátor aki még tud normálisan beszélni.szerk:nem tudom milyen ph-ellenes fórumról beszélsz.Légyszíves világosíts fel.Köszönöm.
-
pohár
félisten
13 figyelmeztetés?
Nem is láttam annyit, max azokra amiket Race intézett a morgó tömeg feléNeki is múltja van?
Lassan kiderül hogy senki se tisztaLLkedM... én se tudom mi ütött beléd, biztos ma lettél ilyen
ngabor... valahogy elkerülte a figyelmemet a 13 felszólítás nagy része, de a második állításom az gyakorlatilag lehetséges, csak olyan szőrösszívűek vagytok
Aktív témák
- Eladó számítógép
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest