- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
Borify Péter #31634 üzenetére
11.
-
Eastman
addikt
válasz
kételkedem #31273 üzenetére
Nem lesz nehéz megtalálni.
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #23849 üzenetére
Szép napot!
A Fiat-Opel fúzióról gondolom, hallottatok...
-
Eastman
addikt
Hahó! Wi-Fi baj van, segítsetek!
-
Eastman
addikt
Biker túl van a gerincműtéten. Három órán keresztül faragták. Jókívánságokat ide lehet írni: [link]
Szép napot!
Eastman
-
Eastman
addikt
Ki zárta be a névtelen totyikot?
...ja, és mér'?
-
Eastman
addikt
válasz
Winner_hun #19612 üzenetére
Nyitottál egy cím nélküli totyikot?
-
Eastman
addikt
1. Durva: kávé+kóla
2. Light: Hideg folyóvíz alá tartod rövid ideig a csuklód és egy kicsit pumpálsz az öklöddel. Áthűti a vénás vért és felfrissít.
3. Szigorúan 1 óra alvás nálam bejön. Utána friss és kreatív vagyok. Egy óra alatt inkább csak alfába mész le, nem jutsz el mély alvásig. De a vekkert ilyenkor fel kell húzni, mert ha nem vigyázol, reggel ébredsz!!!
4. ...ja-ja, séta. És egy pohár RétBull
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #19585 üzenetére
Akkor viszont mellé ment. Jóéjt Neked is!
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #19581 üzenetére
Nekik fix.
No, hogy jobb kedved legyen: [link]
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #19577 üzenetére
A rvasoktürelem hosszú távon jobb.
Algieba: ...úgy látszik az emancipáció a Marley dalszövegekbe is belopta Magát.
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #19564 üzenetére
...és? Élvezed?
-
Eastman
addikt
válasz
kételkedem #19533 üzenetére
Azokat én sem.
A természetes a szép. ...a természetesen lélegzetelállító. Természetesen.
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #19510 üzenetére
Vajon ezért a képért is?
-
Eastman
addikt
The Real Smilies
Szerk:
Masszíroztam múlt héten egy harminc körüli amerikai hölgyet. Gyönyörű arca, gyönyörű szemei, gyönyörű mosolya, gyönyörű ujjai, gyönyörű körmei a gyönyörű kezein, lábain, de egész egyszerűen szétfolyt a teste a kezeim között. Nem tudtam rendesen dolgozni az izmokon, mert nem is igazán találtam őket. Mintha egy nagy, félig leeresztett gumikacsát nyomkodtam volna. Szakmailag tragikus egy óra volt. 40 évesen ő is így fog járni mint a fenti tündérek.
-
Eastman
addikt
Goto #19466.
-
Eastman
addikt
Sziasztok ON TOPIC lakók!
Biker fórumtársnak ma úgy néz ki, hogy déltől bármikor gerincműtétje lesz. Gondoljatok rá kicsit és küldjetek egy kis erőt Neki!
Köszi!
Eastman
-
Eastman
addikt
I níd a litel help!
Le szeretném menteni ezt a hangjátékot de nem meheegy.
Segítsetek,
Segítsetehek,
Segítsetek,
Segítseteheek!Üdv: Eastman
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #15097 üzenetére
-
Eastman
addikt
Relax!
Szerintem az a legrosszabb a történetben, hogy a Nyugati teret Marx térnek nevezték.
-
Eastman
addikt
válasz
Kalandor #11441 üzenetére
Ez így még egyszerűbb. A rutinos 2-es villamosvezetőket át kell csoportosítani a 47-49-re. A 2-es vonal (ahol nincs annyi utas) pedig lehet a tanpálya a kezdőknek.
Én inkább a felújított Szabadság-hídnak örülök.Marx tér sztori: Lehet, hogy így volt. A budapesti legendáriumban az "A" verzió él.
Pisztillus: Nem hinném, hogy így lenne.
-
Eastman
addikt
Ha már "fordítvagondolkodikamagyar" akkor nem kell meglepődni minden egyes alkalommal. Egyébként pont ez a fordítva gondolkodás eredményezte a sok magyar találmányt és újítást a világban. Ez az alaphelyzet. Hiba történt. Mi a megoldás?
E-lő-re-kell-néz-ni!
Bocs, ez így most kiszaladt belőlem. Nem Nektek szól a hangnem, már régóta bennem van csak most és így buggyant ki.
-
Eastman
addikt
válasz
Pisztillus #11420 üzenetére
Kicsi rá az esély, hogy szétbontják a megállót és újrafektetik a sineket. Tény hogy nálunk minden kicsit fordítva működik.
...pl, hogy mi mindig visszafelé nézünk, meg visszafelé "csapkodunk a karikásostorral".
Van egy probléma. Nem kicsi. Hatalmas költség az újraépítése, a fél főváros várta már a híd megnyitását.Mi a megoldás? A villamosok majd megvárják egymást. A menetrendet kell összehangolni és a villamosvezetőknek jobban figyelni. A hátsó tükrökkel én az utasok biztonsága érdekében nem machinálnék.
Mondjuk, néha egyedül maradok ezzel a logikával.
Zolynet: Ez már '80-ban sem működött. Lásd Nyugati (Marx) téri felüljáró. Végre a megoldásokra kellene helyezni a hangsúlyt. Minden nagy beruházásnál történnek hibák. Abban a történetben ahol két ember szerepel (két emberen múlik az eredmény) az már kétesélyes. Legyen ez bármi.
-
Eastman
addikt
válasz
zolynet #11400 üzenetére
"Keszthelyi szerint ez nem egy ritka jelenség a világban. Számos városban fontosabbnak találták a műemlékvédelmi szempontokat, például Prága szűk belvárosi utcáin is megvárják egymást a villamosok."
Mi ezzel a baj?
A gépjárműforgalomban számtalan helyen (szűk híd, alagút) pl. kint van a szembejövő forgalom elsőbbsége tábla.
Az egyik villamos megvárja majd a másikat.
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #11308 üzenetére
...ez a legszebb gyémánt mind közül!
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
iwiw-en mi a pirulós szmájli?
-
Eastman
addikt
Nyugodalmas jó éjszakát minden kedves on-topic lakónak!
-
Eastman
addikt
válasz
(Kolombusz) #10583 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Vannak függőségekre hajlamosabb emberek ez tény, de kicsit összetettebb a kérdéskör. Cs.Orsolya a'szem jobban belemélyedt. [link]
-
Eastman
addikt
Ünnep volt Csepelen! [link]
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
válasz
Boxer001 #8309 üzenetére
Nem vagy lemaradva semmiról. Egyszer láttam egy 80 éves bácsit a Fókuszban.
...jó tudom, de nem ez a lényeg most. 70 valahány évesen kezdett ejtőernyőzni a Budaörsi Reptéren.
Korábban az egész életét végigmelózta. Evett, ivott, sz@rt. Ennyi. Azt mondta, hogy újászületett mióta csorog ki az adrenalin a fülén. Ez a példa lebeg előttem mindig.
Soha semmi sem késő! Többször vett 180 fokos fordulatot az életem. Kompromisszumok nélkül megvalósítom az álmaim. Csak egy verzió van: boldogság.
...szerintem.
A munka sohasem szégyen! Jelenleg kevés Mo-on a szakmunkás. A román gazdaság dübörög. Hazament mindenki. Fog még villanyszerelő, autószerelő annyit kérni a munkájáért amiből simán megél. És lesz aki kifizeti. Édesapám bádogos mester. Nincs az országban bádogos. Jelenleg annyi pénzt fizetnek ki nekik a megrendelők amennyit ők mondanak.
-
Eastman
addikt
válasz
Algieba #8294 üzenetére
Amíg nehéz és koszos munkákat végeztem, rosszul éreztem magam, mert azt hittem, hogy ez a vég. Ennyi volt. Aztán rájöttem, hogy mit akarok. Tanultam, tanultam, tanultam. Letettem egy kitünő bizonyítványt otthon a konyhaasztalra. Akkor a szüleim néztek egy nagyot. "Mégis csak lesz ebből a "gyerekből" valami?!"
Ezután, míg nem találtam az új szakmámban munkát, kamionokat pakoltam egy hatalmas és hideg raktárcsarnokban két hónapig. 24 órás műszakok, hatalmas targoncák között. Szó szerint szédelegtünk a fáradságtól. Nem kevés pénzért és mosolyogva! Mert tudtam már, hogy mit akarok és tudtam, hogy a kamionpakolás=anyagi túlélés, anyagi alapok. Az út első lépcsőfoka a céljaim felé. ...és nem a végállomás.
-
Eastman
addikt
Jó estét!
Elhunyt Horst Tappert.
Béke Poraira!
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest