- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Eastman #19618 üzenetére
Alá van írva, felőlem mehet a buli
Figyelem!
Megváltozott az feltöltött képekre vonatkozó szabályzat.
Uraknak:
- Akinek nincs fent kivasalt hajas képe, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!
- Akinek nincs fent képe egy topmodellről "a csajom" képaláírással, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!
- Akinek nincs fent képe Ferrariról, Lamborghiniről "a kocsim" képaláírással, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!
- Akinek nincs fent piálós képe, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!
- Akinek nincs fent félmeztelenül, vagy Rambo-atlétában feszítős, vagy gyúrós képe, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!Hölgyeknek:
- Akinek nincs fent olyan képe, amin legalább a fejénél kétszer nagyobb lencséjű napszemüveget visel, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!
- Akinek nincs fent olyan képe, amin csak a melle látszik egy térdig dekoltált felsőben, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!
- Akinek nincs fent olyan képe, amin szexin akar csücsöríteni, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!
- Aki szeretlek-et ír cejetlek/cejizlek helyett képaláírásként, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!
- Akinek nincs fent legalább egy röhejesre Photoshop-olt képe, AZ TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!
- Akinek nincs fent legalább egy hawaii vagy thaiföldi nyaraláson készült képe, az szégyellje magát és azonnal TÖRÖLJE A REGISZTRÁCIÓJÁT!(#19619) Eastman... max ha egyéni avatarként kéred, amúgy nem van
-
-
Algieba
őstag
válasz
Eastman #19532 üzenetére
Azért én maradok a gyümölcs dinnyéknél, és nem kívánok magamnak szilikon labdákat. Nem kell fölösleges teher.
Most pedig visszatérek a kertbe és befejezem az első ágyást. Csütörtökön már be is akarom vetni borsóval. Eddig felástam 3x3 métert. Már csak 3x1 méter van hátra belőle.Később visszatérek.
-
Algieba
őstag
válasz
Eastman #19511 üzenetére
Ilyen képek láttán mindig örülök, hogy csak egy fenekem van, és nem lóg még egy a mellkasomon...
Igaza volt Desmond Morrisnak, hogy a női mell a női hátsó mellfronti reklámja.Mert egyébként utódgondozás tekintetében semmi értelme a látványos dinnyéknek.
Most igen csak ideges lennék, ha kerti munka közben fölösleges súly terhelné a gerincemet.
Ha a férfiak annyira szeretik a nagy gömböket a mellkason, ma már nagyon fejlett a plasztikai sebészet, lehet csináltatni sajátot. -
-
-
mmdms
addikt
válasz
Eastman #10883 üzenetére
nem tartályos, panelpatkány vagyok, itt ameddig nyomod addig jön a víz. vagy nem.
és az egészben az az irónia, hogy a nevelőfaterom a vízműnél dolgozik, ő szokta ezeket javítani, ezért szóltam is neki hogy gebasz van, erre jön a válasz tőle hogy szabin van.
de az egészben csak az vígasztal hogy kurvajó faszi vagyok!
meg szerény is... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Eastman #10584 üzenetére
Én is függő voltam, leírtam már párszor.
Alvászavaraim voltak, reggel, 3 óra alvás után kimentem a wc-re és már az járt a fejemben, hogy milyen questek, cuccok kellenek ma.És felfogtam, hogy ez így nem jó. Nem jó, hogy pénteken ha hívnak valahova, nem megyek, mert wowozni KELL. Eladtam a francba a játékot.
Aztán egy barátommal újrakezdtük. De mértékkel játszunk, nem is kell több. Napi egy, másfél óra, ha nagyon nincs más dolgunk, akkor este 8-9 között ülünk le és játszunk fél 11ig, esetleg 11ig. És elég. Sőt, igazából én csak amiatt játszom, hogy a barátommal hülyüljünk közben. Kezdhetnék más karaktereket, nem érdekel. Még mindig nem vagyunk 80-as szintűek. Talán tavaszra azok leszünk.
Más 10-12 nap alatt megcsinálja ezt (nem tiszta játékidő), mi már több mint egy éve toljuk.
Mértékkel kell csinálni mindent.
-
Algieba
őstag
válasz
Eastman #9815 üzenetére
Elolvastam. Köszönöm. Felfogtam üzenetét.
A fiatalember indulatával sem volt gondom. Csak meglepett, hogy egyik írásom első hozzászólása egy személyemet kipécéző off.
Miért ott tört fel belőle az indulat?
Inkább meglepődtem mint megharagudtam.
De jó, hogy ki lett törölve az egész. Az a topik a kütyüké. -
Algieba
őstag
válasz
Eastman #8287 üzenetére
Oké, más rendszerben gondolkozunk. Nálam van egy olyan vonal, hogy ha energiát viszek valamibe, azt egy cél érdekében teszem, hogy valami jobbat kapjak végeredménynek.
Eme rendszerem szerint fájóan logikátlan, hogy két diploma, vagyis rengeteg tanulás után az ember takarításból éljen meg. Amikor használhatná az eszét továbbra is.
A logikus. Oké, professzionális takarítónő akarok lenni nyugaton. Elvégeznék itthon két tanfolyamot, egyik a takarítói, másik nyelvtanfolyam. A nyelvtudásomat minden létező segédlettel támogatnám, javítanám. Felkeresnék egy korrekt EU-s munkaközvetítő céget és keresnék munkát.
De. Az, hogy sok-sok tanulás után (megfutamodva) váltson az ember... Nos, igen, valahol minden tökéletesen érthető, és nincs semminek jelentősége, mert mindannyian egy molylepke gondolatai vagyunk...
Így jó, így kerek a válaszom?!?
-
Algieba
őstag
válasz
Eastman #1391 üzenetére
Van egy gyönyörű Nokia 8310-esem és egy Siemens tojásom (SL55). Hiába "csak" telefonok, de állandó lelkiismeret furdalásom van, amiért a polcon tartom őket és nem a kezemben.
De az okostelefonnak van egy nagy előnye, ami megvan a 8310-nek is a rádiója miatt, hogy a sokféle funkció eltereli a figyelmemet a mobil legfőbb feladatáról, a telefonálásról.Ha csak telefon lenne a zsebemben, örökké telefonálni szeretnék...
Az SL55 is képes elterelni a figyelmemet a telefonálási kényszerről a szépségével. Nekem ő a legszebb telefon. Tökéletes forma.
Aktív témák
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest