- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
kételkedem #37031 üzenetére
És milyen érdekes, hogy ha kikéred a nemzetközileg is elfogadott kártyát, akkor olyan minőséget kapsz, mint egy bankkártya.
-
I_Am
veterán
válasz
venember83 #19736 üzenetére
Őket nem lehet.
-
I_Am
veterán
válasz
Pisztillus #19692 üzenetére
Hány indulóból?
-
I_Am
veterán
válasz
Pisztillus #19680 üzenetére
P3-mon már az XP is szépen fut. Csak kicsit meg kell buherálni és olyan sebességet el lehet vele bootkor érni, mint egy P4 northwood-dal.
-
I_Am
veterán
jaja nem millió...
De mivel sokaknak ez a 104 dollár hónapokra elég lenne, én lemondanék azok javára és igy még tovább és könnyebben élnének.
A franciák számítása már okés, de ők meg csigára költenék ebédelni, ezért a felét inkább adják nekem, ha én már lemondtam a 100-asomról.
-
I_Am
veterán
válasz
Pisztillus #19659 üzenetére
Akármekkorát lekezel, csak a rendszer ne legyen nagyobb partíción, mint 32 giga.
A többit az oprendszer kezeli.
-
I_Am
veterán
válasz
Pisztillus #19666 üzenetére
Akkor vegyen mindenki számlatömböt!
-
I_Am
veterán
válasz
Jane01 #16050 üzenetére
a szerk részt olvastad?
rarri: például az enyém, ami a könyökömön lévő tetoválásom. Ezért is nem szeretném meglátni, hogy más használja, mert azonosíthatják velem. A másik pedig az, amit tildy írt, hogy hírdetéseket adnak fel, meg stb.
Ha tovább folytatják, akkor el fog tényleg mérgesedni a helyzet, mert a gyerekes módszerek felnőtt módszerekkel lesznek megoldva, a törvényesség keretein belül. Ugyanis létezik már a netes csalásra és visszaélésre is jogorvoslat.
-
-
I_Am
veterán
13 figyelmeztetés és az előélete alapján elhamarkodott?
Ne menjünk bele vitába mert most alulmaradnál, ha elővenném a srác múltját. Jogos modba se menjünk, mert nem foglalkozok a témával többet.
Amúgy anno az előző nickjét is én banoltam és örülök, hogy ezt is én tehettem meg.
-
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz) #12452 üzenetére
Ha más nem, akkor majd én!
A viszont nem látásra kisbarátom!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest