Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem csak nem álltok rá arra, hogy akciósan vásároljatok, tisztelet a kivételnek. Esm is vett "deszkás" kinézetű Nike-t eredetit (Deichmannban), 20ról 13ra leárazva. Én eredeti pumát (Hervis) 17ről 6ra leárazva. Bőrcsizmát 15ről 5re. Az egyik legkirályabb farmerja 4 ezer forint volt. Cherokee, de nekem is van cherokee gatyám, ami már vagy 3 éves.
Szóval lehet jó és rendes cipőt/ruhát is találni, csak szét kell nézni is ki kell fogni.
Cipő azért nem olcsó dolog, de én 10nél többet csak foghúzva adok ki rá(nem emlékszem, hogy lett volna rá példa). Ja és csak bőr jöhet szóba.Csapos :
De van az is. Bár ott is van lélektani határ.
Na jó, egy bőrkabátnál reális a 20as ár.
-
<NewL>
addikt
ááá ne is mond a pálinkát,itt van rajtam az összes 140 liter még
- ebből akartam venni a Runnert,hát nemhiszem ,hogy összejön...
azért adom el mert a menedzserkalkulátor 100x jobban bejött,na meg nyerek rajta egy keveset isés nem kell érintős gyász egy darabig se....
tildy : akkor jöhetsz ide havat lapátolni
az a legjobb ,hogy szinte az egész udvar le van betonozva,meg ahol járunk a kocsival. több mint 1 órába telt mire megcsináltam,de sebaj már ugyanolyan ez a tetü,nem hagyná abba.
nagy kérdés snorh : a böszörményi úton van a mcdrive?
az a böszörményi út?
ott fogok találkozni a sráccal,aki megveszi a winfostRexpecT : akkor azt úgy add fel ahogy snorh mondta
mit jelent az ,hogy ps ? guszta a cucc winner
-
Str8 sk8r
őstag
...jól teszed...az a "hajó" dolog elég csábító, csak egy kissé kapcsolatromboló...
...de amig megteheted addig menj...hidd el nem fogod megbánni, csak fizessék meg rendesen..."aztán' ha van pénz lessz nő is"(id:nyócker)...
...
...pohár: gondolod Ő is masszőrnek megy?
...
-
Str8 sk8r
őstag
...szokásos...barkácsolom az AMD X2-est...ugyan kész a gép, de a ház még mindíg alakul...azóta is várom hogy Nyugdíjas forumtárs végre hozza a hőérzékelőket, és a ledeket, de hiába...
...tervezgetem az új I7-es gépem ami lehet csak Q9650-es lessz...közben lassan alakulgat a 2db 800W-os hangsugárzó is, amit nagyobbra akartam, de csak erre futja egyenlőre...
...Ani jól van...gyerek még mindíg nincs...
...hogy-hogy munka nélkül?
...nemrég még számtech boltba voltál...válság?
...
-
Köszönöm
tildy: Igen, lehet, hogy megérni inkább levelezőre majd járni, csak fogalmam sincs, hogy hogy megy a dolog.. Előtte kell ezt jelezni, vagy közben? A havi dolog, azt munkára érted, vagy ösztöndíjra? Levelezőn van ösztöndíj?
pohár:
Valakinek muszály, fel kell húznom az átlagot, mert vannak érdekesek is... PIC programozásból pl, mindenki megkapta a 3-ast (szinte a semmire, de nagyon nem is érdekli őket ez) én meg majdnem 4-es lettem belőle, mondta a tanár, h sírni fogok még az ötösért, mondtam neki, h én ugyan nem fogok neki
Erre megadta 10 perc múlva, mert hogy ha a többiek megkapták a 3-ast, akkor én 7-es lennék
Íg egyedül én lettem ebből 5-ös. Jah, 8-an vagyunk az osztályban
(#7050) bolondember: Milyen lehet már az a kaja
(legalább fini?
)
-
És ráadásul emeltet fogok letenni, majd utána cél a BME VIK (villamos és informatikai kar)
A félévem most kb úgy néz ki, hogy 11 tantárgyam van, abból 10 ötös, ebből elég sok dicséretes (
) és csak egy 4-esem lesz. Sajnos azon nem túl sokat lehet javítani, bár két ötössel már lehet, hogy igen
(egy háromnegyedem van
)
pohár: alarm befigyel
-
Elektronikai-technikus
És nagyon szeretem ezt, meg foglalkozni vele
Viszont kiderült, hogy egy kicsit balfasz voltam, mert elnéztem a dátumot, nem ma volt a verseny, hanem egy hónap múlva. Február helyett, januárt véltem felismerni, amikor rápillantottam a papírra. Mindegy, megesik, legalább lesz még időm gyakorolni, de akár már most is szívesen nekiesnék a versenynek
-
pohár
félisten
Az asztalom tök üres, hogy lássam a szép hátterem
-
Racecam
nagyúr
Erről beszélek.
Talán olvasd el a linkelt cikket.mod: Szerbia, az nagyon gáz (illetve nem gáz) és még elég sokan vannak lényegesen rosszabb helyzetben nálunk a környékünkön, úgyhogy akkora balhé lesz ebből, mire nálunk kritikusra fordulna a helyzet (az sem biztos, hogy lenne ilyen az elkövetkező 100 napban), biztosan megoldódik valamilyen formában a "gázválság".
-
tiv83us
veterán
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest