- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Sipi16 #49729 üzenetére
én is bal lábbal keltem fel. meg jobbal is. meg a többi testrészemmel együtt. csak a hátam fáj. biztos megfázott tegnap, mikor pékinaskodtam. márpedig a háta az embernek az a része, amit elég macerás bekenni, vagy megmasszírozni.
asszem most már egyre komolyabban el kell gondolkodnom azon, amit kőmíves kelemen mondott: asszony kell a házba
-
Tim82
félisten
-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #49552 üzenetére
Mi a gond a mai reggellel? Nem vagy te lótulajdonos, hogy szomorkodj!
-
Bubu79
addikt
válasz
Sipi16 #49394 üzenetére
Nem - egyszerűen csak kitartó a tecsó gazdaságos tip típusú rettenettel, ami egyébként sem egy erőművész, de az itteni gyémánt keménységű beton fal még egy jobbfajta fúrókalapácson is csak röhög...
Szóval a menetrend a következő - fúró izzít, percekig nyenyerészik, majd kis szünet ( tecsó gazdaságos fúrófej csere ) és aztán újra nyenyere.
Egy készlet vídiás fúrófejjel akár két centit is lehet haladni a falban néhány óra alatt
-
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #49375 üzenetére
Itt őszi-téli-tavaszi-nyári szünet létezik. Sőt, ha télen hideg lesz, akkor rendkívüli fagyszünet is várható. Ennek a diákok és a tanárok is örülnek. Azok a szülők, akik dolgoznak, azok már kevésbé. Nem könnyű megoldani a kisebb gyerekek felügyeletét!
Nézegessetek nyári képeket!
Horvátország - Krk sziget és környéke:
[link] [link] [link] [link] [link] -
válasz
Sipi16 #48828 üzenetére
Mesélj
MOD: KÉPEETTT1010: Erre csak az mondom holnap is robogóval fogok közlekedni a munkahelyemre, meg addig amíg tehetem. (alternatív buszozás kb 3-4-szer annyi idő, főként a legjobb a dugóban való araszolás, mert ez akkor hatványozottan több, és lekésem a csatlakozó buszomat, és milyen jó a hidegben való álldogálás
)
-
tildy
nagyúr
válasz
Sipi16 #48748 üzenetére
E-e. VIP csak az lehet, aki a váltás pillanatában volt modi, vagy utána lesz modi, és "nyugdíjazzák".
Régi modik, akik egyéni okok miatt -pl. nem tudták volna ellátni megfelelően munka, tanulás vagy játék, vagy család mellett - a moderátori teendőket, és visszaadták a moderátori jogkört , azok elvileg jelen pillanatban nem lehetnek VIP-k. -
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #45412 üzenetére
A gumi nem érdekel, a téligumim 2 szezont futott. Csak a felni kell. Van téli és nyári gumim, de csak egy garnitúra felnim van, így ősszel és tavasszal 5k HUF megy a gumis zsebébe, mikor gumit váltok. Ha szerelt kerekeim lennének, akkor otthon magam lecserélném.
NoLF: ezeken a helyeken is nézelődök!
-
Bubu79
addikt
válasz
Sipi16 #44803 üzenetére
Pálinkásat!
Hát fogd rövidebb pórázra az ebet
Itt 16 fok van egyébiránt, lassan talán szánsájn is lesz, de azt nem várom meg - sürgős durmolhatnékom akad
Blackie: Az áldozatoknak szoktak örülni - a múltkor is járt felénk valami valami folklór kutató - afelől érdeklődött, hogy vannak-e még kannibálok a kerek erdőben. Megnyugtattam, hogy az előző héten ettük meg az utolsót, de szívesen áldoznék az ízek oltárán a csülkét bablevesbe főzve
Én örültem az áldozatnak - ő kevésbé
-
frame>24
addikt
válasz
Sipi16 #44681 üzenetére
Így is van! Pécsre meg mán megjöttek a sok szuperszőke skÁndináv szépségek. Tegnap-tegnapelőtt véletelnül az orvosin volt munkám, és hát, jaJJ! Hát ott mászkáltak fel-alá, 5000 lux fényeséggel. Hihetetlen. És tudod, mivan? Akikre mi itthon csorgatjuk a nyálunkat, azok odafenn Oslo-ban, meg Stockholmban kurvára átlgos kis senkiknek számítanak. Én ezt soha nem fogom megérteni!
Te nem örülsz annak, hogy ott vagy fenn a valkűrök szülőhazájában??? A helyedben én szerintem 1 óránál többet el sem tudnék tölteni az utcán, meghalnék a látványtól... -
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16 #44681 üzenetére
Az ősz elmaradt?
Ma reggelre elromlott a monitor, amit hétfőn vettem
Nem tudok őszintén örülni! Az vigasztal, hogy a vásárlást követő 3. napon belül adta meg magát, így elvileg egyszerűen kicseréli a kereskedő.
Szép napot mindenkinek!
@44678: különös módon az első hsz óta ugyan ez foglalkoztat
Szép volt LOKI!
-
-
-
NoLF
veterán
-
venember83
nagyúr
-
Tim82
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest