- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
válasz
torma1981 #10199 üzenetére
Hosszabitottam a meglévő otthoni szerződésem újabb 2 évre! Így engedték 12 hónapra! Nem tudom hogy van ez de így is 2 ár volt egy 480 és 460. Erre mondom sz olcsóbbat kérem
! Kiváncsi vagyok ,hogy mennyi lesz a vége! 2 évre nem tudtam venni ! Van még raktáron( nem tudom mennyi) !!
-
Madwe
nagyúr
válasz
torma1981 #10072 üzenetére
Mellesleg ha 5 éve megvette volna 1milláért, nemcsak h 5 évig nézhette volna, hanem most ő is el tudta volna adni használtan 500kért
Jó ok nyilván 5 éve nem lehetett tudni h plazmák kihalnak s ritkaságszámba mennek, ami miatt magas értéken lehet használtan kereskedni velük
-
daneel_hu
addikt
válasz
torma1981 #9661 üzenetére
Aki LCD-t bámult az OLED előtt, azt nem nagyon fogja ezután sem izgatni.
Aki viszont plazmáról jön, biztosan be fogja kapcsolni ezt a funkciót szerintem.Ha emiatt felmegy közel 1000 sorosra a mozgóképfelbontás, akkor már megérte.
A videóból az nem derül ki, mekkora a fényerőveszteség símán lehet, hogy a kamera azonnal kompenzált.De legalább beletették, foglalkoztak vele.
Ha még jó is lesz... -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
torma1981 #9617 üzenetére
Én is nagyon megszoktam. Őszintén szólva el is felejtettem, hogy a plazma milyen volt, de nem is akarnám állandóan összeméri vele. Ez van, ezt kell szeretni és én szeretem is..
Más... általában írom, nem kifejezetten Neked. Tudjuk létező dolog a near black és a vertical banding, csak mindenki hallgat róla..
Nálam, 4 hónap múltán sokat javult, de nem tűnt el teljesen. Viszont vettem egy Dune 4k-s médialejátszót, amivel ezek az "anomáliák" egészen elhanyagolható mértékűre csökkentek.
(Bizonyos filmek bizonyos részeinél véltem először felfedezni, aztán időnként ezekkel ellenőriztem "hogy is állunk".) Egy idő után már nem történt változás... az anomáliák (nevezzük így) megmaradtak, de szerencsére nem látványosan zavaró módon. Nos, a Dune jóvoltából az ominózus jelenetek nagy részénél teljesen eltűnt minden zavaró körülmény, egyetlen rövidke részletnél marad meg pár nagyon halvány sáv. Szóval, miután a saját szememmel tapasztaltam meg (ismét), hogy mennyit számít a forrás így javaslom, ne csak a beépített lejátszót erőltessétek, mert egy "jobb" fajta külső lejátszó, még további javulást hozhat, nem csak az ominózus "anomáliák" eltüntetésére vonatkozóan, hanem az általános képminőséget illetően is. Aki teheti próbálja ki. Én megtettem. A belső lejátszót laptop/Kodi szerveren futtatva néztem "a" bizonyos filmeket, utána a Dune jött. Nem kellett sokat tépelődnöm, melyik a jobb, pedig ez csak egy FHD kijelző. Azóta nem használom a belső lejátszót...Ne kövezzetek halálra, ha kérhetném...
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
torma1981 #9426 üzenetére
Nem a drága kábelek mellett/ellen írtam a korábbiakat, csak azért, hogy ne terjedjen a hülyeség ....
.... az meg, hogy ki mit vesz saját döntés, amit egyénileg befolyásol a márkahűség/pénztárca/igény/hossz/stb .... ebbe meg kár is belemenni ....
(.... egy "éles tűt" viszont szivesen megnéznék, mert eddig csak hegyeset láttam....
)
-
powerup2
addikt
válasz
torma1981 #9421 üzenetére
Hát ha pl a samsung drasztikusan csökkentené az lcd tv-k árát akkor biztos lenne valami lépés. Jövőre biztos cserélem majd 65" a tv-m és nem akarok egy milliót rááldozni szóval jó lenne valami kis változás. Meg ez a hdmi szabvány is sok neves gyártó 1.4 kábeleket gyárt sehol 2.0 ez igy mi pl audioquest jó kebelei 1.4
-
Partz
senior tag
válasz
torma1981 #9407 üzenetére
Tavaly ilyenkor 720 volt az 55C6V, tavasszal amikor bejött a 7-es széria 550-ért vettem. Ott a grafikon, érdemes megnézni az árak alakulását.
-
chris0000
őstag
válasz
torma1981 #4229 üzenetére
hi.
pont ma voltam én is itt,pont ezt mondták nekem is,h nehogy OLED-et vegyek,mert organikus pont belőtték 5évre a gart ami nem véletlen,mert majd szépen bomlanak lefele,mivel szerves anyag.nehogy azt gondoljam,h örökké tart,de még 5 évig se...nah az f@sza gondoltam,most mi az igazság.
Samsung QLED-et most 10év garral adnának 400ért 470ről és 49"-os.tipusra nem emlékszem sjanos,rohanásba voltam... -
Strezi
őstag
válasz
torma1981 #8368 üzenetére
Nézd én nem foglak egyből minősíteni mert neked meg tetszett
Nekem nem tetszett. Semmi szükségem plusz két óra nyomasztó hangulatra a boldog, problémamentes mindennapjaim mellé. Megpróbáltam megnézni, nem jött be. Ennyi.
De, csak hogy tovább offoljunk, pl. lehetett volna más cselekményszálat kiválasztani két, húsz percig meg sem szólaló főhős(? eddig bírtam) bemutatása helyett ...
-
janos666
nagyúr
válasz
torma1981 #8069 üzenetére
Nem akartam vele feleslegesen vitatkozni, de a leírtakból fogadni mernék, hogy hozzá van szokva egy agyon vegykezelt képhez, és ebből próbálja kicsikarni ugyan azt, ami nyilván nem fog sikerülni, mert az ilyen izé-mizé kép
javítórontó funkciók nagyon nem szabványosak. -
petya2012
őstag
-
Joshi
titán
válasz
torma1981 #6718 üzenetére
Túlárazott? Akkor az LG is.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
torma1981 #6063 üzenetére
Na uraim, megrendeltem... Listaáron, lehúzós szolgáltatások nélkül 539K (Amúgy 511 lett volna Magentával... így nincs ingyenhitel....de nem is baj, nem akarok hitellel szórakozni, így lehet siettetik kicsit a folyamatot, nem kell background checkelni )
Azt írták péntekre várható, de akkor ezek szerint 2 vagy több hét. Hát vagy kihozzák, vagy sem.
Szurkoljatok(Kicsit bűntudatom van azért... Kijött volna belőle egy 65-ös LCD is 100-assal olcsóbban. Igazából LCD-sként simán elviselhető volt az IPS "feketéje" is, meg a white banding. Persze tudtam, hogy zavaró, de ha a filmet néztem soha nem jutott eszembe...
Most már fog
)
-
janos666
nagyúr
válasz
torma1981 #5835 üzenetére
Játéknál, ha relatívan túl nagy a felbontás a távolsághoz és képátlóhoz képest, azt én úgy hívom "optikai SSAA". Majdnem olyan, mint mikor nagyobb felbontásban renderel a játék a kijelzőétől, csak több szempontból is jobb: ha nem is látod a nagyobb felbontás teljes részletességét, valamivel azért mégis több jön át, illetve jobb, ha "a szemedben olvad össze a recer", mint ha egy "izé" algoritmus csinálja (általában nem tudjuk szabadon váltogatni/paraméterezni azt az algót, csak Ki/Be opciót kapunk, vagy épp mind furán fest, ami beállítható, illetve néha problémás az SSAA kompatibilitás HUD-ok, feliratok, és hasonlók tekintetében).
Lehet, hogy végül engem is ez fog meggyőzni, mert régóta sopánkodom már, hogy zavar az aliasing, de nincs normális AA, csak olyan ami maszatol, vagy persze méreg drága az SSAA, és akkor már inkább natív 4k...
Na meg változnak a játékok is, egyre gazdagabb geometriát és nagyobb felbontású textúrákat kapunk, amik szebben néznek ki nagyobb felbontásban. Régen az egész lombkorona egy nagy átlátszó textúra volt, ma viszont vannak benne tényleges gallyak és levelek, a távoli gallyakon pedig néha 1-2 pixel szélességű vonal adódik, így kisebb felbontásban többször látni olyat, mint ha a gally vége a levegőben lógna és ez "csúszik" mozgás közben).
Szóval ja... függőséget okoz 4k-ban nézegetni a videojátékokat.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
torma1981 #5867 üzenetére
Otthonival most is 511 körül van, szóval ez az emelés még belefér. Listaár 533K még ez is sokkal jobb, mint a többi boltban 580-590.
Egy kicsit tartok tőle, hogy még emelnek is rajta... Látva a többi boltot.
Aztán kitudja, lehet jobban megéri majd Black Friday-en egybe kifizetni egy másik boltban. -
Ijk
nagyúr
válasz
torma1981 #5861 üzenetére
Jó én házimoziról beszéltem, nem is nagyon játszom, inkább csak stratégia arra meg nagyon jó a 40"-os UHD monitorom 80 centiről.
De nem hiszem hogy valaki is elsírná magát hogy milyen rossz egy 3m-es vetített FHD képen játszani, annak ellenére hogy azzal soha nem vitatkoztam hogy játékoknál sokkal nagyobb előnyt jelenthet az UHD mint filmeknél.
Játékre egyébként 8k is jelentős előrelépést jelent majd, csak azt még nagyobb látószögből kell nézni, sőt inkább már VR szintről beszélünk, amikor a teljes látótered kitölti a tartalom. UHD-nek is már inkább 60 fokos betekintési szögre van igaán jeletnős hatása, ami játéknál jó dolog, filmeknél viszont nagyon kevesen bírják, a filmeket sem ilyen kitöltésre komponálják. -
krx21
nagyúr
válasz
torma1981 #5861 üzenetére
Mondjuk igen. Én majd a most megjelenő Xbox One X-en ki szeretném próbálni, majd a Forza 7-et natív 4K-60fps-el...
Gondolom nem lesz egy rossz látvány. PS4-en a GT is jobb mint fullhd-n, pedig az csak valami köztes felbontás skálázva...
Amúgy tényleg jelenleg a számítógépes illetve most már konzolos natív 4K-nál több értelme van, mint filmeknél a 4K Tv-nek...
(csak most nehogy valaki beírja, hogy ehhez visszont hova kell ülni...)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
torma1981 #5835 üzenetére
Ha hiszed, ha nem "leteszteltem/tük" .... ráadásul statikus tartalommal is (fotó).... 2m-ről (de még kicsivel alatta is) már csak "tippelni" lehet, ha nem vagy vmelyik "sasszem szuperhős" rokona .... amit sokan a felbontás különbségének vélnek látni, az valójában az FHD vs UHD (nativ) anyagok "képi különbsége" és nem a "valódi" felbontásé.... de aki teheti próbálja ki, hogy az FHD TV-jén (akinek ilyen van) ugyanannak a filmnek az FHD és UHD verziójába is belenéz .... érdekes tapasztalat lehet ....
krx21:
Soha nem mondtam/írtam, hogy 1m-ről kötelező nézni egy 55"-os UHD TV-t, de amikor valaki azt írja, hogy 2+m-ről is simán látja a "felbontáskülönbséget", akkor azért elmosolyodok.... de pont ezzel (+ mer' occsó) lehet eladni a 40"-os 4K TV-ket 3m-es nézési távhoz........ mellesleg: pl. Sz.Miki is látta nemrég, hogy egy 75"-os FHD, 3m-ről "egész jó", de simán közelebb lehetett volna ülni hozzá, hogy "igazán jó" legyen ....
-
törölt tag
válasz
torma1981 #5786 üzenetére
Mint ahogy most sincs különbség, csak mondjuk a gagyi böfi, inkább ne is lenne benne.Vagy a döntött panel.
Pro Koryak Valamiért nem akarod Madwe írását megérteni. Nem, ne vegyél semmit, jó lesz neked az az öreg plazma még 10 évig.Az alapján tök érdekes dolgokat lehet mondani itt, mi?!
-
janos666
nagyúr
válasz
torma1981 #5786 üzenetére
Hol mondtam, hogy szerintem biztos lesz, főleg hogy már jövőre?
Én arra számítok ez ügyben, hogy az alábbiak közül legalább az egyik megvalósul középtávon (mondjuk 1-3 év):
1: Az LG feltolja a panel-frekit 240Hz-re (= jobb lesz a Sony/Pana féle BFI)
2: Az LG és partnerek megegyeznek, hogy kapnak a panelek BFI-hez használható low-level módokat (ami vagy ott lapul majd minden panelben, esetenként kihasználatlanul, vagy "speciális" verziókat kap az, aki ilyet rendel az LG-től, netán az LG megengedi és a partner bevállalja, hogy kicserélik a komplett vezérlést, legalább is firmware szinten).Ez attól is függ, hogy BFI-től függetlenül ki mit szeretne majd (a 240Hz segít a BFI mellett az interpoláción is, még ha egyre csökken is a nyereség, ahogy mennek felfelé, szóval akkor is megtörténhet, ha az LG hallani sem akar a BFI-ről még a partnerek felől sem).
-
janos666
nagyúr
válasz
torma1981 #5649 üzenetére
Én is HDMI és PC címke közt váltogatok.
Tudtommal csak a PC címke kapcsol PC módba, minden más marad az úgymond "nem PC" (ezt hívtam önkényesen TV) módban, de nem zongoráztam végig mindet (és nyilván évjárat/firmware-verzió függő is lehet, hogy mondjuk mikor döntenek úgy hogy a játékkonzol az PC vagy sem, illetve mi van listázva).A PC/HDR/Cinema módnak ránézésre az a baja, hogy fixen Rec709 forrás-színteret vesz alapul a gamut-mapping, így minden színt Rec709 keretbe tömörít.
A PC/HDR/Game módban pedig egyszerűen kikapcsol a színtér konvertálás, így mivel véletlen egybeesésként a natív színtér az majdnem DCI-P3, ezért néz ki jónak, ha épp P3-at kérek, de igazából Rec2020 forráshoz az sem jó (a játékok pedig szerintem Rec2020-ban tolják, nem P3-ban, de passz).
Ez akár még egy elhamarkodott, de tudatos döntés is lehet az LG-nél (pl. azt hitték PC-re jobb lesz mindig Rec709, mert nem volt még ilyen "HDR and advanced color" mód a Win10-ben, ami Rec2020-ba konvertálja a "legacy" Windows asztalt+ablakokat), vagy csak elnézték a programozók, hogy miből-mibe kéne konvertálni ilyenkor, vagy a PC módban valamiért elveszik valahol a metaadat, ami a forrás színterét jelöli.(#5650) Batyops
Nem ugyan az a PC/HDR/Game és a TV/HDR/Game sem.
Csinálni kéme majd egy táblázatot (vagy egy táblázatpárt, ha nem lehet összezsúfolni egybe), ha újra körbejártam amiket már felszúrtam a térképre (és vissza-ellenőriztem, hogy nem nincs épp beakadva semmi a képmód váltogatások közt). -
Madwe
nagyúr
válasz
torma1981 #5503 üzenetére
Ezt folytassuk továbbra is privátban, hacsak nem valakit szintén érdekel innen a beállítása, bár ő is keressen nyugodtan ott, itt ez eléggé offtopik már
(#5508) Pro Koryak Ilyet hol írtam? Sőt, késöbbi hszemben konkrétan azt írtam, h ez nem lehet szempont
Amúgy azóta írták, h ők látják rendes anyagnál is a külömbséget, én spec nem vettem észre, de direkt összehasonlítást még nem csináltam (ami még ott szerepelt azt viszont igen, nyilván egy bd25/50 és egy tömörített vacak között szembetűnő a külömbség) -
Madwe
nagyúr
válasz
torma1981 #5499 üzenetére
Transzkódol a szervered, mert nem ismeri fel. Azaz on the fly beleégeti a feliratot, ami baromi prociigényes, plusz a minőségi is romolhat a képnek. Pl ha egy gyengébb nas a szervered, nem is fogja bírni prociból.
Első körben pcs böngészőben a plex szervereden a settings - web - player fülön a burn subtitles állítsd át only image-re (xplay ezt a settinget használja https kapcsolattal) aztán a tévéden xplay settingjében alul pipáld be a direct play-t. Ezután nem fog transzkódolni a legtöbb feliratnál (pl srt) de van aminél muszáj (pl pgs meg ilyenek)
Amúgy ha már plexet használsz, javaslom a szerverre feltenni a subzero pluginjét, azzal automatikusan leszedi az általad kiválasztott nyelveken a feliratokat.
Miután a feliratméretezés (ami szintén az xplay settingjében keresendő) csak külső feliratokra érvényes, ez amúgy is hasznos dolog)
(ha esetleg syno nasod lenne a szerver, akkor javaslom még a sonarr appot, ami meg automatikusan leszedi az általad követett sorozatokat az általad lefektetett minőségi kritériumoknak megfelelően - vagy akár a radarr appot is, az pedig ugyanezt teszi filmekkel
)
(#5498) perecKING És usb-t dugdosni bele meg arra kiírni filmeket mennyire macera már? nem egyszerübb egy plex szervert, vagy smb vagy nfs megosztást kezelendő dolgot használni? usbzni nagyon 1990
Az más kérdés h ezekre vannak appok a webosre, de pl hd hangot akkor bukod s egyedül a külső dedikált lejátszó marad.
-
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
torma1981 #5468 üzenetére
Ha van is ami kezel 4khdrt ennyiért, az biztos bugos lassú vacak lesz. Annál már csak jobb bealdozni a hd hangot egy ideig s használni az okostvt valami appal, s ha lesz keret venni valami normálisat...
Én pl popit adtam el, mert kezelhetosegben sokkal rosszabb volt, s hd hangon kívül mást nem adott (ok, szebben skalaz szar forrást, de ilyen tvt érdes amúgy is normális anyaggal etetni -
janos666
nagyúr
válasz
torma1981 #5441 üzenetére
Én sem írtam nagyon mást:
hiányozni fog alá 1-2 (3-4) évig.
Azért is írtam így, mert attól is függ, hogy a piaci viszonyok mit diktálnak a gyártóknak, milyen sűrűn és milyen léptékben próbáljanak nyomulni egymásra, vagy épp dőljenek nyugodtan hátra (mint most is az nVidia a Vega után ráérősen lógathatja a lábát, mint ha mi sem történt volna). -
Pro Koryak
addikt
válasz
torma1981 #5317 üzenetére
Akkor az lg-ről ne is beszéljünk, ez meg már inkább szégyen.
(b7/c7/e7/g7... közt mi indokolja a borsos felárat???)Madwe:
pl. most láttam 150e-ért/1misi helyett anamorf prizmát boltban, de használtan veszel olcsóbban is, amúgy kinek mi.
Engem nagyon zavar, hogy pl. 50" helyett csak ~45" marad. -
daneel_hu
addikt
válasz
torma1981 #5290 üzenetére
Az lehet, de nem az azévi modell.
Ez akkor lenne baromi jó biznisz ha az újakban nem lenne jobb elektronika és panel.
Viszont mivel mindig új van, mocorog az ember agya azon, hogy az újat vegye.Márpedig az új 65 colos OLED az nem mostanában lesz 500k HUF.
Még a 2015-ösöket is 900k-ért árulják. (!) -
daneel_hu
addikt
válasz
torma1981 #4788 üzenetére
"Szerintem ki lehet próbálni. Max nem veszed át ennyi. Nem veszít az ember semmit."
Ezzel azért illik vigyázni.
Ha webshopban vetted és futár viszi ki, akkor ÁT KELL VENNED mielőtt kipróbálod.
Akkor is ha féltégla van a csomagban.Legfeljebb a futár tanusíthatja, hogy nem volt benne/ vagy hibás volt, nem működött. (amennyiben egy kis maradásra rá tudod venni)
Persze ha a webshop saját embere hozza ki, talán mások a feltételek.Anno az MM-ben kicsomagoltattam az E6V-t a dobozából, hiába volt műanyag pántokkal lezárva.
Megmondtam az LG-s tagnak, hogy "látni akarom a cuccot, ha bennevan akkor OK, viszem".
Inkább hülyének nézetem magam 1 percig, de biztos akarok lenni abban, hogy nem féltéglákat viszek haza.
Sajnos láttam már PDA-kat kicsomagolva, ahol a készülékek helyén faxpapír volt. -
Piftuka
veterán
válasz
torma1981 #4737 üzenetére
Szerinted mennyi időbe telik, amíg egy fekete szintet, kontrasztot, és a bevilágításokat ellenőrző tesztet lefuttatok, majd 3D teszteket, Full HD videókat, 4K videókat, HDR videókat, és még egy BD filmet is?
Ha az ember érdemben meg akar vizsgálni egy tévét, akkor mindez szükséges. Mivel annyi tapasztalatom már bőven van, természetesen a helyén tudom kezelni a látottakat a fényes környezethez viszonyítva is.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
torma1981 #4728 üzenetére
Nem értem...mit nem láttam élőben? Sokat láttam élőben és szerintem 3m-ről fikarsznyi látható különbség nincs a FHD és az UHD felbontás között.
Anno a plazmát egy amerikai oldal kalibrációja alapján állítottam be és (számomra) tökéletes volt így is. Pont én nem vagyok olyan hogy fingot reszelek. Az apróbb eltérések nem izgatnak, nem foglalkozom azzal, hogy műszerrel néhány % eltérés kimutatható lenne. De az biztos, hogy kalibrálás előtt a plazma képe fos volt.
Tehát én, a legteljesebb mértékben belenyúltam a beállítási lehetőségekbe és nem csalódtam. Olednél is kell kalibrálni, ebben biztos vagyok és abban is, hogy minden opciót be kell állítani, nemcsak a fényerőt és kontrasztot. Rtings sem véletlenül nyúlt bele a húsz pontos WB beállításába. -
dgyuri0123
nagyúr
-
daneel_hu
addikt
válasz
torma1981 #4682 üzenetére
Lehet bár fogalmam sincs 1 pixelből hogyan fosik ki 4-et, kettőt vízszintesen, kettőt függőlegesen.
Valószínűleg nem lineráisan duplázza meg csak úgy, hanem valami komolyabb algoritmus van alatta.
De ettől még jelentős többlettartalommal nem tud bírni egy felskálázott kép/video.FHD-t vettem volna én is, csak nem volt. 2015-ös pedig nem jöhetett szóba mert azok mind íveltek, legalábbis az elérhető modellek. Persze a 2016-sokba is elég szemét módon tették bele a ficsőröket.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
torma1981 #4673 üzenetére
Nem arra céloztam, hogy abban nem jobbak (jobbak, mivel a régebbiek nem is tudják ezeket) az "alap minőség" volt a kérdés ....
A Telekomnál meg vegyen az, akinek ott van előfizetése.... legalább ezzel jól jár ....
daneel_hu: az "íveltség" megint nem "minőségi/tartóssági" kérdés (ahogy pl. a talp formája sem, mielőtt még azt is írja valaki
).... az egyéni ízlés kérdése ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest