-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icewloxy
tag
válasz
freemail.hu #104078 üzenetére
Sokat volt Játékra használva?
-
belan
addikt
válasz
Ez szét van ègve hát ez nem lehet javítani és lg nèl sincs már szerintem panel ha jól tudom 5 évig van panel náluk de b7 nem 5 éves modell ! Hány éve van meg ?
-
Celtis
veterán
válasz
Azta. Ezt rendesen beégettétek. Ilyen durva talán még az rtings tesztben sincs.
Sajnos ez csak panelcserével lenne javítható. Gazdasági totálkár. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Ez nagyon csúnya. A beégések is.
Panelcsere. De valószínű túl drága buli lenne, ha egyáltalán van még hozzá panel.
-
Batyops
aktív tag
válasz
freemail.hu #4839 üzenetére
Hat valtozas nincs amit lehetett megprobaltam nem keveset szarakodtam vele. Most jatekkonzolnak van felcimkezve a bemenet. Igy most jatek modba megy + ha hdr- es a jatek akkor hdr jatek mod igy belottem a szineket is es brutal jo + ilyenkor a szinskalat is tudod allitani meg a dinamikus kontrasztot is. Igazabol az input lag igy is jo szoval en igy hagyom nem probalgatom mar.
-
daneel_hu
addikt
válasz
freemail.hu #4849 üzenetére
Azt nem tudom.
Nálam csak egy Popcorn A-500 mediaplayer van rákötve és az UPC setupbox.
A Popin állítható a felbontás és a frekvencia - tehát ilyen esetben lehet tudni mi a helyzet.Ennek ellenére semmiféle külső eszközzel (HDMI bemeneten) nem tudtam olyan HDR-színeket kicsiholni mint a tévé belső lejátszójával. Azzal tökéletes, a többivel sajnos nem az.
OK, az UPC-s szarság kiesik, de azért a Popcorn-tól elvárható lenne.- itt az 1.4-es HDMI a gyenge keresztmetszet.
-
torma1981
veterán
válasz
freemail.hu #4849 üzenetére
Megjött nekem is a telekomtol a B7.
-
daneel_hu
addikt
válasz
freemail.hu #4839 üzenetére
PC-ről 4K-ban megy?
Hány FPS(?) -
Dadan01
senior tag
válasz
freemail.hu #4609 üzenetére
Arra figyelj, ne verj le semiit miközben fel-alá ugrálsz a az örömtől
Viccet félretéve, először szokni kell a képet, nagyon. Utána ezalapján állitsd be [link]. A Szakértő sötét helyiség profilt ajánlott átszabni.. Eco módot is kapcsold ki. Majd valami rendes hdr cuccal üsd ki magadYoutube Uncharted hdr gameplay is erősen ajánlott.
-
Batyops
aktív tag
válasz
freemail.hu #4609 üzenetére
Üdv a kluban
Arra figyelj hogy legyen mögötted egy szék kanapé mikor egy fasza minőségű anyagot ráküldesz mert garantáltan segre ülsz a látványtól -
Rbert
aktív tag
válasz
freemail.hu #4602 üzenetére
Euronics-nál.Az Mall-on a B7 olcsóbb de rossz tapasztalataim vannak velük.(Xbox One-t már 2x cserélték és rosszat is kaptam, s mindezt több hónap várakozás után)
-
torma1981
veterán
válasz
freemail.hu #4587 üzenetére
Ez kb 1 hét. Az ugyintezo mondta. Jövő hét végén itt lehet a tv.
-
torma1981
veterán
válasz
freemail.hu #4580 üzenetére
Semmi. Megrendelés alatt.
-
Zjunior
veterán
válasz
freemail.hu #4556 üzenetére
Annyiért meg van itt is 5 év garral...
Holnap úgy néz ki megyek egy B6 ért 380ba 4 év garral -
Partizan182
senior tag
válasz
freemail.hu #4320 üzenetére
910-esnél előfordul:
- Halott subpixel: szokásos full screen alapszín ábrákkal
- Near-black uniformitási problémák (sötétedő szélek, függőleges csíkozás): full screen 5%-os szürkével látszik
- Sárga/zöld tinting: nagyon fehér anyagoknál látszik (pl sí közvetítés), nekem pl a bal fele inkább zöldes, job fele picit sárgás. Van ahol függőleges csíkban van pici színhőmérsékleti eltérés.A javaslatom az, hogy ha normal anyaggal nem tűnik fel egyik sem inkább ne keresd őket, mert csak azt fogod onnantól látni (egyébként észre se vennéd ha nem tudnád mit keress). Nincs tökéletes kijelző, valami pici dolgog biztos lesz, de ráse ránts ha valódi anyaggal nem észrevehető.
-
torma1981
veterán
válasz
freemail.hu #4320 üzenetére
Nem. Elfogyott közben. Most várhatok megint. Amúgy telefonon kell velünk beszélni. Hiába írsz nekik.
-
torma1981
veterán
válasz
freemail.hu #4293 üzenetére
2 napja rendeltem meg. Azóta nem hivtak.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
freemail.hu #4291 üzenetére
A plusz garival úgy jártam plazmánál, hogy megvettem, (MM-ban) 1,5 év után tönkrement a garanciát biztosító cég és egyszerűen visszakaptam a pénzemet (még szerencse?). Ergo ugrott a plusz garanciám lehetősége, mert már "öreg" volt a tv hozzá. De persze jó ötlet, csak semmi biztosíték arra, hogy később lesz is, aki állja a garanciát. Ezek a kiterjesztések nem gyári eredetűek, hanem különböző külső cégek kötnek veled biztosítási szerződést. Még szerencsém volt, mert értesítést kaptam róla, hogy baj van. De mi van akkor, ha nem tudsz róla, hogy megszűnt a cég és 3 évesen "vígan" elviszed szervizbe, miközben az már fizetőssé változott a tudtodon kívül. És ez nem egyedi eset. Jó kis bevételi forrás.... elveszik a pénzedet, használják két-három évig kamatmentesen, utána bedöntik a céget és ha szerencséd van, visszautalják a két évvel korábban befizetett összeget.
Bocs az offért, csak eszembe jutott, hogy jártam. De azért kíváncsi lennék, hányan éltek a hosszabbított garancia lehetőségével a 2 év gyári garancia lejárta után. -
torma1981
veterán
válasz
freemail.hu #4291 üzenetére
Melyik lett? 55B7V? Mennyi volt? Engem már 2 napja hívnak vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Mobilinternet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest