Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Milyen gyakorlatban plazma után az oled?
Ha az itteni szakértőket kérdezed, akkor fényévekkel jobb.
De most engem kérdeztél, így inkább csak azt mondom, hogy jobb, de sok szempontból a plazmával se volt bajom. Plazma után biztos voltam benne, hogy sima LED-et nem vagyok hajlandó venni. Így csak az OLED maradt.
Amitől határozottan, és egyértelműben jobb:
- Csináltam is egy nagy méret váltást, főleg emiatt is cseréltem le a régi tv-t: 42 > 77
- Van már HDR-em, ez azért látványos, ha olyan a tartalom.
- Van VRR, ami biztos, hogy jó (Xbox-ozok), de vakteszten nem tudnám bebizonyítani, de ürülök neki.
- A mozgás megjelenítést mondták többen, hogy fura lehet. Hát nekem plazma után nem tűnik annyira fel, max ha nagyon bele akarnám magyarázni, de rendben van, vakteszten nem mondanám meg, hogy más.
- Eltűnt a plazmára jellemző hatás, nem tudom a pontos elnevezését, talán szivárványosság, amikor pislogsz, mozgatod a fejed, akkor a plazmának mintha kilátszottak volna az alap színei, de ezt anno megszoktam pár nap alatt, aztán soha többet nem vettem észre.
- Ja meg hát eddig, csak FHD volt, most meg 4K, de eddig kisebb is volt a mérete.Olyan ez, mint amikor egy régi kocsiból átülsz egy újabba. Érzed, hogy jobb, de azért nem dobod el az agyad. Majd aztán visszaülsz a régibe, és nem érted, hogy tudtál eddig azzal élni
A plazmát azóta 2-3x néztem a hálóban, sima Showder Klub -ot nézve, az mintha most színtelennek tűnne, de lehet csak bebeszélem magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A plazmát azóta 2-3x néztem a hálóban, sima Showder Klub -ot nézve, az mintha most színtelennek tűnne, de lehet csak bebeszélem magamnak.
Vhiktor