- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
LurkerSheik #113297 üzenetére
Az úgy van tervezve, hogy a talp elé kell tenni a soundbart és akkor nem takar ki semmit. 77S90D-nél 7,1cm (+~0,5cm kijelző alsó káva). A Q990D pedig 6,95cm magas. Tökéletesen odafér. A 65S90C-nél már necces, mert ott 6,49 cm a hely, a kávába már belógna, de a képbe nem. 55"-nél sem lóg bele a képbe.
-
alaves
addikt
válasz
LurkerSheik #113293 üzenetére
Hogy nem fér be a soundbar a TV alá? Annak örülj, hogy ha elé teszed, nem takar ki a képből semmit, már az is nagy dolog pl. a C1-hez (és a többi ilyen talpú TV-hez) képest. Talán összesen egy fajta very slim LG soundbar nem takart ki a képből, de többen pl. így oldották meg:
-
Sasi001
senior tag
válasz
LurkerSheik #113292 üzenetére
Most komolyan ez valami betegség nálad, hogy meg akarod magyarázni nekem mi a jó? Leírom még egyszer, hogy megértsd, használd a szövetet, én pedig eldöntöm, hogy nekem mi a jó. Folyamatosan magadat győzködöd, hogy milyen jó a szövet. Hidd el engem nem érdekel, hogy min fekszel.
-
pjen
félisten
válasz
LurkerSheik #113288 üzenetére
Megyszokod, hidd el. 1-2 hétig fura, de aztán nincs gond. Mi Gödöllön a.bőr műhelyben csináltattunk egy vastag marha bőr klasszikus fazonú és színű ágynak nyitható kanapét. Praktikus, max szappanos vizzel van tisztítva, a gyártó utasítása alapján. Már több éves de nem látszik rajta semmilyen folt, kopás. Egy plüss már ronda lenne.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LurkerSheik #113288 üzenetére
Nem akartam árat írni de 5M -volt a “ kanapé”. Biztos műbőr. Azt meg végképp ne próbáld nekem megmagyarázni, hogy hogyan érzem magam rajta. Neked a szövet jön be nekem nem. Ahol te néztél bőr kanapét ott az eladó még távolról sem látott olyat mint amin én fekszem. Használd egészséggel a szövet kanapédat. Zagyvaságokat meg ne írj, ha nem tudod miről beszél valaki. Mindenkinek más a komfort érzete. Na a kényelem kitárgyalását itt le is zártam.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LurkerSheik #113285 üzenetére
Az autó más téma. A házban folyamatosan állandó a hőmérséklet, mitől lenne hideg vagy meleg? Takarítani 100x egyszerűbb mint a szövetet, a kényelmi része pedig maradjunk annyiban, hogy kanapé és kanapé között lehet óriási különbség. Szövet kanapé is van amelyik borzasztóan kényelmetlen. Nekem ez neked az. Ízléseken nem lehet vitatkozni.
-
ROLI22
tag
válasz
LurkerSheik #113160 üzenetére
Még az is lehet, hogy az lesz belőle.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
LurkerSheik #112719 üzenetére
azt LS..(asztali állvány) vagy LW (fali konzol) betűkkel jelzik a nevében
-
KTTech
veterán
válasz
LurkerSheik #112666 üzenetére
UK-ban 3 évről 1 évre csökkent a TV-k garanciája. Hivatalosan már a G4-re sem volt 5 év a gyártó honlapja szerint. A Samsung TV-kre is 1 év garancia jár. Szóval nem olyan ritka a csökkenés...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
LurkerSheik #112375 üzenetére
Én ezért kérdeztem pontosan milyen felhasználói szokások mellé, illetve milyen arányban. Mert ez meghatározza, hogy mit érdemes venni.
Normál TV adás, YouTube, Netflix. Ebből így sok minden nem derült ki. Az sem, hogy például, hogy Netflix -ből milyen előfizetési csomag van, YouTube -on milyen tartalmakat néz, ami meghatározza a minőséget. Ha nagyrészt SDR -ben megy minden, főleg ha sokat megy a normál adás, akkor nem sok értelme van OLED -et venni. Hogy aztán nyomott fényerőn nézze a tartalmakat szalagfüggöny mellett. Vagy pár év múlva a beégéssel küszködjön a "nyugdíjas értelmiségi hölgy".
Ez a topik szerencsére nem csak arról szól, hogy megmondják x és y TV közül melyik a jobb. Hanem arról is, hogy próbáljuk megtudni milyen felhasználói szokások mellé, illetve milyen környezetbe veszi az ember. Pont azért, hogy 2 vagy 3 év múlva ne bánja meg a vásárlást.
Mert nem mindenkinek, és nem minden felhasználásra való OLED.
Természetesen senkit nem akarok lebeszélni az OLED -ről, hiszen én is imádom. De így még arra is nehéz válaszolni, hogy C4 vagy G4.
-
tibbike01
őstag
válasz
LurkerSheik #112274 üzenetére
Te árultad?
ρσгτσ: egy élő példa jól jönne, hogy pl ennél a filmnél, ezzel a külső lejátszóval ilyen hdmi kábellel már gond lenne a segesség.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
LurkerSheik #111729 üzenetére
De akkor miért kell az embilájt? A kellemes háttérfénynek megtenné egy sima 2e Ft-os egyszínű ledsor is.
-
tibbike01
őstag
válasz
LurkerSheik #111722 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem szőrnyű ez az ambient light. Elég a tv-ben a sok színes villogó jelenet nem hogy még körülötte is színes legyen. Meg amúgy sem előnyös filmnézéskor.
-
tomi5244
őstag
válasz
LurkerSheik #111722 üzenetére
Pont ilyen falidekort tervezek én is, csak én a teljes felületre. Köszönöm a led tippet, utána nézek.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LurkerSheik #110922 üzenetére
A most használt 77s95d nem az egyedüli és első oled tévém és ne próbáld nekem megmagyarázni a két panel közti különbséget. A topikot meg ha lehet ne szemeteld össze a 0 fényerős hülyeségeiddel, ha már értelmes hozzászólásod nincs.
-
Csandi
őstag
válasz
LurkerSheik #110922 üzenetére
2. WOLED TV-met használom, egyik haveromnál meg QD-OLED Samsung van. Szebb a Samsung egyértelműen. Nekem csak azért nem kéne mert Samsung.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
LurkerSheik #110919 üzenetére
Mondja ezt az, aki megvesz egy HDR képes tévét, utána meg azon szörnyülködik, mennyire báncccsa a szemét, és megszólja("Megmosolyogtató ha valaki szebb színek és nagyobb fényerő miatt keres célzottan QD panelest") azokat, akiknek meg nem + akik azért vették meg, mert élvezni akarják a lehető legjobb képminőséget.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LurkerSheik #110920 üzenetére
Csak annyira mint a 0 fényerő nagyon erős neked. Gyengén megvilágított képnél nagyon kell koncentrálni és megerőltető. Pont ugyanolyan szemrontó. Badarságokat meg ne írj, mint az előző is na meg a két panel közti különbség csak műszerrel mérhető.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LurkerSheik #110912 üzenetére
“Csekkoltam párszor a 65” 55” verziót is egymás mellett és értem hogy az QD, de inkább placebo, mint valósan érzékelhető az a különbség, ami inkább műszerrel kimérhető.”
Ha a különbség szerinted csak műszerrel mérhető, és szemmel nem látható akkor valami gond van a látásoddal. Ha magad akarod megnyugtatni akkor jó, de a szinfényerő a QD olednél a többszöröse amit szerintem mindenki észrevesz, nem a panel fényerőről van szó. De egy HDR-nél majd rájössz, hogy hiányzik a fényerő. -
hyppo!
aktív tag
válasz
Nekem van mind a kettő panelos.
Már csak az a kérdés, hogy ha a woled elkezd foltosodni, hogyan fogja a samsung szerviz ezt orvosolni. Majd távolról rákapcsolódnak és megnézik a tesztképet, ami mindent kimaxol és nem látszik rajta semmi. -
Sinesol
veterán
válasz
Detto, nekem C4 OLED-em van es sötet szoba 2es beallitassal hasznalom, ugy nem eg a szemem reggel egy esti filmezes utan. Ha HDR filmet nezek, kb olvasni lehet a szobaban, akkora fenye van.
El nem tudom kepzelni mire kellhet több fenyerö annal, amit ez rudna maxon. Gondolom nagyon vilagos nappaliban, de oda meg akkor mar ertelmesebb valami high end va panel. -
SaMURaIDrAkE
tag
válasz
LurkerSheik #110640 üzenetére
65" vettem, de elfért volna egy 77" is. Így is jó vétel volt, de nagyon elbírt volna a szoba egy nagyobbat is.
Lehet kérek én is kuponokat chaten, és megpróbálok venni egy nagyobbat. Hátha lesz újra az akció végéig.Ti mit csináltok a dobozával? Rohadt nagy és sok helyet foglal, viszont annyira vékony a képernyő, hogy a doboza nélkül necces lehet szállítani.
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz
LurkerSheik #110631 üzenetére
Mikor tudtam megvenni? Az elején, még mikor beindult az akció és volt készleten, vagy mostanában?
-
hyppo!
aktív tag
válasz
LurkerSheik #110633 üzenetére
Mekkora császár vagy !
Cod és Stalker 2, nekem meg a kölykök vadulnak a 77" on a Minecraftban. -
ρσгτσ
addikt
válasz
S90 szériában szerintem mindig is jó volt a hang, egész jó a mély is.
-
tibbike01
őstag
válasz
LurkerSheik #110633 üzenetére
Jó neked!
Én, amit nézek kb a 90%-a dts hangú. Eredeti nyelven szoktam sorozatokat, filmeket nézni. -
tibbike01
őstag
válasz
Frankó! Sok jó filmet hozzá! A DTS support hiányát külső media lejátszóval fogod pótolni?
-
dropi
senior tag
válasz
LurkerSheik #110554 üzenetére
De mindból? Azt hittem, csak az olcsóbb kategóriát cserélték le.
-
Roland861010
veterán
válasz
LurkerSheik #110409 üzenetére
Nem lenne baj az
még el is férne.
Nagyonkomoly kis Tv amúgy.
Megfelelő forrást használva.Marha jó dolog ez a tükröződés mentes bevonat.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LurkerSheik #110397 üzenetére
A fentebb felsoroltak miatt az Lg panel sem hosszú életű. Van itt olyan fórumozó aki s95b-t használ, fényerő csökkenést nem vett észre, műszerrel mérve milyen lenne az más kérdés, de ha a felhasználó nem vette észre az a lényeg. A tv-ben több mint 12000 óra a panel idő.
-
robi-k
őstag
válasz
LurkerSheik #110343 üzenetére
-
válasz
LurkerSheik #88645 üzenetére
Mert miért menne tönkre az OLED is 3-4 év alatt? Épp most írtam, hogy a 6 évét kezdi lassan... semmi látható baja nincs, szerintem még jópár évet le fog húzni tippre...
Ez hülyeség.
Ezért oled helyett venni "gyengébb" valamit nem érdemes. Persze ízlések és pofonok...
-
Gicz
addikt
válasz
LurkerSheik #88645 üzenetére
8 évesen adtam el egy ec930v elso genes oledet. A szeleken volt mar pixel halás de attól eltekintve, főleg h első gen cucc volt, szerintem jól vizsgázott.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
LurkerSheik #88420 üzenetére
Másik topikban válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest