-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
A Zéé #112642 üzenetére
Kb egy valaki mondta, hogy ő nem oledet venne ilyen felhasználásra. Mindenki más elmondta, hogy az oled tv-n minden jobban néz ki mint bármi máson.
Sztem meg tök jófej a srác, hogy a legjobbat szeretné megvetetni, és ezért fáradtságot nem kímélve próbálja begyűjteni mindenhonnan az infókat. -
mp54
senior tag
válasz
A Zéé #112642 üzenetére
Kösz a választ, de ez nálad félrement...
Pld. a másik lakása óriási nappalijában valami 80-85" méretű van, erre most jött rá, amikor látott ilyen nagyot és mellette a 65"-t.
Azért volt itt olyan vélemény is, hogy nem kell félni a C4 fényerejétől, tükröződésétől és én nem félek attól, hogy beégeti a használati szokásaival... -
Tyrone89
aktív tag
válasz
A Zéé #110815 üzenetére
Így érthető abszolút
a soundbar szerintem maradjon 2 okból is, bár nem rossz a tv hangja tv-hez mérten, de nyilván egy soundbar még ha olcsóbb kategóriás is, de jobban/szebben szól. Másrészt így nem a tv amúgy is kis hangszóróit "vereti" szét az ember úgymond feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Brave
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest