- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fokypit
csendes újonc
Hello!
(Megint hosszabb lesz, velem mindig ez van....
)
<<<4. napja használom a QE65S90D-t. Egy 5 éves LG UN7100-at váltott, tehát nekem 3-4 generációs ugrás és mivel ebbe a fórumba csöppenve látom és olvasom, hogy milyen mély is ez a téma és a beállítások, így fenntartásokkal fogadjátok, amit írok, azaz inkább ömlengés, mit vélemény..... Beleestem abba a "hibába", hogy a sok olvasott infó miatt a legjobban szeretném használni a tévémet, de így elveszek a részletekben.>>>
Szóval amit eddig, laikusként tudok mondani:
A Vhiktor által írt Fimmaker módban, meleg2 színtónussal, minden képjavítót és kontrasztjavítót kikapcsolva használom. A régi TV-m élénk színben ment, tehát kisütötte a szeme, ezt még szoknom kell, hogy ne kapcsoljam át kiemeltre vagy normálra, de tény, hogy sokkal közelebb van ez a mód a természeteshez (pl. bőrszínek). A feketébe szerelmes vagyok, konkrétan sötét van a szobában, nem szürkület.Első OLED tv tulajként nem látom, hogy miben más, hogy ez QD-OLED, nekem az LG C4 képe is nagyon tetszett. Az SD TV adások (MTV 576i) némileg jobbak, gondolom a felskálázás miatt. A yt-os HDR tesztek és tartalmak meseszépek, bár nem tudom, hogy konkrétan mit kellene látnom, ha álligatnám....
Nehezen, de rájöttem, hogy a TV HDR tartalomnál amikor átkapcsol, akkor mások a beállítási lehetőségek a szakértő módban. Ezt furcsállom, hogy csak a képmódoknál változik meg a kicsi ikon és alátesz egy HDR ikont, de ez a gyorsmenüben van és nem ad egy logót valamelyik sarkában a TV. (Ez szép mondat lett.)
PS5 van mellette, de ott még nem állítottam be, a játékmód ez után a poszt után következik.
A hangról: két percig hallgattam csak a saját hangját, mivel egy 5.1 LG házimozi van rákötve optikán, mint a régire volt. Nem mai már, de minket kiszolgál.
A távirányítót még szoknom kell, mindig elveszik, de alig merül, pedig nem figyelek rá, hogy hasrafordítsamA Magic Remote után kicsi és fura, de a légegér részét ott sem nagyon használtuk, inkább hanggal vezéreltük, az itt is tök jól működik.
A webOS után még furcsa a Tizen, de vannak jó megoldásai, szokni kell.Bármilyen tippet, trükköt szívesen olvasok én is
-
ρσгτσ
addikt
KVIZ5 már nálam nem működik, de a FORBES10 még igen. Ami érdekes, hogy van egy szülinapi kódom, amivel az utóbbi nem összevonható.
Viszont így is lemegy 526 410 forintra, ha valaki bedob még egy régi készüléket is, ami náluk 15 ezer forintot ér.
Luigi962 #110187:
Igaz. Úgy már 500 090. -
Quadgame94
őstag
Én böngészésnél félhomályban 10-en hagyom az OLED pixelek fényerejét, Filmmaker módban van mindig, ez a szememnek a legjobb (természetesen játékoptimalizáló be van kapcsolva). Filmnézésnél SDR esetében 50-60. HDR esetében pedig 100 azaz csutkán van mindig. Nekem már lassan 4 300 óra van a tévében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged