Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Kuter
üzenetére
Szerintem nem égnek be a mai panelek. Foltosak lesznek, melyek hol jobban, hol enyhébben látszanak, illetve jellemzően függőlegesen csíkosodnak. Persze ezeket csak tesztábrával, tipikusan 5% szürke lehet fülön csípni. De pont senkit se zavarjon mert az elő képen nem látszik. Én a barátomnak átadtam egy C9-est, nálam 4 évet ment napi 8 órát. Aztán totál tiszta, pedig rohadtul nem figyeltem oda. A minap elaludtam netflix előtt, dolby vision ment, na reggel nézem, ki van kapcsolva a TV- tehát belement a 4 órás korlátba. Na , mondom, akkor ennyit erről, volt egy G3-am, ennek reszeltek. Betöltöttem a tesztábrákat, hát kajak még jobban festett mint a legutolsó csekkoláskor. Szóval ez sokszorosan túl van lihegve ma már. Régen biztos volt beégés, áruházban és is láttam, de az inkább a kompenzációs ciklusok kimaradása miatt (kihúzták a barmok az áramból) volt, nem a panel volt szar. Nekem a C9 négy év után ha rohadtul akartam látni, akkor egyedül a szélesvászon lenyomatát láttam, de ez olyan halvány volt, hogy csak spéci módszerekkel lehetett megmondani. Egyenlőtlenül fogyott a panel. De mondom ez 4 x 365 x 8 óra...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- League of Legends
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor