Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsip

addikt

válasz ricsip #105915 üzenetére

M1 HD-n elbutulni, oda tényleg pazarlás az oled. Persze ha a szülők nem szokták meg, nem tanulják meg a netflix (vagy a Kodi) használatát, úgyis a hülye közszolgálati agymosón ragadnak le.

A netflix-el meg az a baj, h. nagyon korlátolt a választék. Kovid elején, mikor a csúcson voltak, én is kipróbáltam a 30 napos trial-t. Hát nem nyűgözött le. Ami filmeket meg akartam volna nézni, azok pont semelyik nem volt rajta elérhető. Akkor belenéztem a sorozataikba. Egy párat leszámítva nézhetetlen irritàló bzipropagandás kaliforniai agymosoda mind. A mahyar nyelv meg hát nem magától értetődő mindegyiken. Szülők pl. nyilván nem fognak felíratos filmeket nézni, ezzel gondolom mindenki egyetért. Nem mondom tovább, meglepő módon nem újítottam meg, mikor lejárt a 30 nap.

Azóta kínálat szempontjából hírek alapján csak tovább romlott a helyzet. A dizni felzabálta az elmúlt 20-30 évben kb. a nagy filmkiadók kivételével az összes többit, kisgömböc módjára betáraztàk a klasszikus filmek százait. Innentől kezdve pedig más online streaming konkurrenciának nem adják oda a licenszet, ha akarod ezeket a filmeket nézni, muszáj vagy netflix mellé diznipluszra is fizetni. Nem, nemcsak a mikiegér miatt kell a dizniplusz, meglepődik az ember h. gyakorlatilag 10 régi filmből nagyságrendileg 5-6 már náluk van. Amit meg nem tudtak bekebelezni (még!), arra meg kell az hbo max, meg a paramount. Oszt akkor ott vagy h. havi 4 előfizetés, 20-30 ezer pénz kb. csak h. tévézzél. Ha meg egyiknél sincs meg amit éppen néznél, mert éppen leszedték szónélkül a kínálatból, akkor elgondolkodik az ember, h. akkor most én mégis mi a f.ért fizetem ki ezt a valag pénzt havonta h. itt szivassanak, és miért ne nkórról szedjem le 5 petc alatt amit akarok?
    És akkor a premium nélküli jutubozásról nem is beszéltünk. Mert h. az kb szószerint nézhetetlen lett kovid óta a sok folyamatos rohadt reklámtól. Ráadádul ott is emelget szépen a google, így összességében már közel járunk a havi 30 ezer-hez, csak azért h. tvzgessünk videózgassunk. Ez meg már a sokkal jobban kereső amerikaiknál is sok.

Új hozzászólás Aktív témák