Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip
üzenetére
M1 HD-n elbutulni, oda tényleg pazarlás az oled. Persze ha a szülők nem szokták meg, nem tanulják meg a netflix (vagy a Kodi) használatát, úgyis a hülye közszolgálati agymosón ragadnak le.
A netflix-el meg az a baj, h. nagyon korlátolt a választék. Kovid elején, mikor a csúcson voltak, én is kipróbáltam a 30 napos trial-t. Hát nem nyűgözött le. Ami filmeket meg akartam volna nézni, azok pont semelyik nem volt rajta elérhető. Akkor belenéztem a sorozataikba. Egy párat leszámítva nézhetetlen irritàló bzipropagandás kaliforniai agymosoda mind. A mahyar nyelv meg hát nem magától értetődő mindegyiken. Szülők pl. nyilván nem fognak felíratos filmeket nézni, ezzel gondolom mindenki egyetért. Nem mondom tovább, meglepő módon nem újítottam meg, mikor lejárt a 30 nap.
Azóta kínálat szempontjából hírek alapján csak tovább romlott a helyzet. A dizni felzabálta az elmúlt 20-30 évben kb. a nagy filmkiadók kivételével az összes többit, kisgömböc módjára betáraztàk a klasszikus filmek százait. Innentől kezdve pedig más online streaming konkurrenciának nem adják oda a licenszet, ha akarod ezeket a filmeket nézni, muszáj vagy netflix mellé diznipluszra is fizetni. Nem, nemcsak a mikiegér miatt kell a dizniplusz, meglepődik az ember h. gyakorlatilag 10 régi filmből nagyságrendileg 5-6 már náluk van. Amit meg nem tudtak bekebelezni (még!), arra meg kell az hbo max, meg a paramount. Oszt akkor ott vagy h. havi 4 előfizetés, 20-30 ezer pénz kb. csak h. tévézzél. Ha meg egyiknél sincs meg amit éppen néznél, mert éppen leszedték szónélkül a kínálatból, akkor elgondolkodik az ember, h. akkor most én mégis mi a f.ért fizetem ki ezt a valag pénzt havonta h. itt szivassanak, és miért ne nkórról szedjem le 5 petc alatt amit akarok?
És akkor a premium nélküli jutubozásról nem is beszéltünk. Mert h. az kb szószerint nézhetetlen lett kovid óta a sok folyamatos rohadt reklámtól. Ráadádul ott is emelget szépen a google, így összességében már közel járunk a havi 30 ezer-hez, csak azért h. tvzgessünk videózgassunk. Ez meg már a sokkal jobban kereső amerikaiknál is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor