Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
Na ezt elmentem mindenesetre jól jöhet.
Amit adnak hozzá gyárilag tölrőkendőt az jó egyébként első körben azzal próbálkozz minden nélkül nekem eddig bevált de csak port hozza le zsír ellen nem lesz elég szerintem.
[link] Nekem ebből a videóból van az infó.Mindenesetre a QD-Oled extrém sérülékeny ablak tisztítóval semmiképpen ne menj neki. Van pár poszt redditen, hogy leszedték róla a felső felüleletet onnan kezdve gatter semmit nem tudsz kezdeni vele.
Mindenképpen várd meg amíg kihűl erre is figyelj.
Illetve ne nyomd rá erősen mert pik-pakk megkarcolja.
Itt nemrég láttam posztolt valaki garanciába összekarcolták neki ránézésre az is QD-oled volt.Használtan vetted ?
Alternatív megoldás lehet, hogy nem tisztítod mert ha be van kapcsolva nem látszik ha meg ki van kapcsolva akkor ne nézegesd

Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258