Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ez mondjuk nem így van.
QD OLED Matte: Ez nem annyira sérülékeny mert a Matte cote a felső réteg. nyugodtan mehet a clin semmi baja nem lesz tőle.
QD OLED Glossy: Nincs matte réteg hanem szép üvegfelület, ez a sérülékenyebb, de ismételten "sérülékenyebb" nem= azzal hogy ez megsérül amit hozzá érünk, óvatosan kell vele bánni.
Egyébként meg túl van misztifikálva : Desztvíz, ha meg zsír maradt Clin a törlőkendőn. Nem a Clín fogja karcolni.
A reddit réteg leválasztás pedig: Lehet csinálni QD OLED nem teljes Glossy-t ha magadnak leszeded a Matte réteget áztatás által.
-
Csandi
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Használtan igen, áprilisi darab. Patika hibátlan állapot, egy üzlettől vettem aki aprón is hirdet, hozzájuk pedig magánszemélytől került. így 500+ helyett 380 és csak fél év garral van kevesebb mintha újan vettem volna. Törlő nem volt hozzá, de megjött már a fentebb linkelt Scrub Daddy-s, az tényleg brutál puha, ilyet még nem fogtam.
Semmiképp nem ugrok neki ablaktisztítóval, és tudom, hogy meg kell várni amíg kihűl. Rányomni sem terveztem
De köszi a tippeket.Sajna azért bekapcsolt állapotban is tudnak látszani rajta a dolgok, főleg egy sötét jelenetnél az meg elrontja az immerziót.
Vidi: 70%-os ethanolt is találtam szerintem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Hyundai, Kia topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- LG MyView Smart 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz /
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De köszi a tippeket.
Skynet258