- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lesz iPhone 19
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
ImpersonatoR #2316 üzenetére
Ez mondjuk nem így van.
QD OLED Matte: Ez nem annyira sérülékeny mert a Matte cote a felső réteg. nyugodtan mehet a clin semmi baja nem lesz tőle.
QD OLED Glossy: Nincs matte réteg hanem szép üvegfelület, ez a sérülékenyebb, de ismételten "sérülékenyebb" nem= azzal hogy ez megsérül amit hozzá érünk, óvatosan kell vele bánni.
Egyébként meg túl van misztifikálva : Desztvíz, ha meg zsír maradt Clin a törlőkendőn. Nem a Clín fogja karcolni.
A reddit réteg leválasztás pedig: Lehet csinálni QD OLED nem teljes Glossy-t ha magadnak leszeded a Matte réteget áztatás által.
-
Csandi
addikt
válasz
ImpersonatoR #2316 üzenetére
Használtan igen, áprilisi darab. Patika hibátlan állapot, egy üzlettől vettem aki aprón is hirdet, hozzájuk pedig magánszemélytől került. így 500+ helyett 380 és csak fél év garral van kevesebb mintha újan vettem volna. Törlő nem volt hozzá, de megjött már a fentebb linkelt Scrub Daddy-s, az tényleg brutál puha, ilyet még nem fogtam.
Semmiképp nem ugrok neki ablaktisztítóval, és tudom, hogy meg kell várni amíg kihűl. Rányomni sem terveztem
De köszi a tippeket.
Sajna azért bekapcsolt állapotban is tudnak látszani rajta a dolgok, főleg egy sötét jelenetnél az meg elrontja az immerziót.
Vidi: 70%-os ethanolt is találtam szerintem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lesz iPhone 19
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- SAMSUNG ViewFinity S6 WQHD IPS Monitor (S24A600NWU) új állapotban!
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- HP EliteDisplay 23 LCD LED monitor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő