- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ImpersonatoR
addikt
Na ezt elmentem mindenesetre jól jöhet.
Amit adnak hozzá gyárilag tölrőkendőt az jó egyébként első körben azzal próbálkozz minden nélkül nekem eddig bevált de csak port hozza le zsír ellen nem lesz elég szerintem.
[link] Nekem ebből a videóból van az infó.Mindenesetre a QD-Oled extrém sérülékeny ablak tisztítóval semmiképpen ne menj neki. Van pár poszt redditen, hogy leszedték róla a felső felüleletet onnan kezdve gatter semmit nem tudsz kezdeni vele.
Mindenképpen várd meg amíg kihűl erre is figyelj.
Illetve ne nyomd rá erősen mert pik-pakk megkarcolja.
Itt nemrég láttam posztolt valaki garanciába összekarcolták neki ránézésre az is QD-oled volt.Használtan vetted ?
Alternatív megoldás lehet, hogy nem tisztítod mert ha be van kapcsolva nem látszik ha meg ki van kapcsolva akkor ne nézegesd

-
ImpersonatoR
addikt
Szerintem QD-oledhez nem lesz jó a desztvíz. Csak szétkened rajta a zsírt és ilyen kékes árnyalata lesz. Samsung qd-oledhez több helyen is a 70% os isopropy alkoholt írják. Persze itthon nem kapni sehol szóval kipróbálni nem tudom.
27" ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM -em van de már előre félek tőle mi lesz ha takarítani kéne.Első oled tv m Samsung QD-oled volt azon csak rontott a desztvíz.
Minden más TV -n vagy monitoron ami matt vagy nem QD-oled volt simán elég/jó volt a nedves mikroszálas kendő valóban.
A monitor leírása is jó mert csak simán átmásolják a szöveget a manuálba a régi monitorokról hogy sima desztvíz + puha rongy meg húzd ki a monitort. De sajnos nem elég.
Ha van valakinek tapasztalata QD-oled monitorral ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo L27i-4A FHD/IPS/100HZ (052)
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258