Hirdetés
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Visszakaptam a samsung monitoromat a második körös alzás szervízről természetesen most is majdnem 30 napig ültek rajta, de úgy néz ki sikerült minden általuk okozott hibát javítani most már úgy működik ahogy kell. Nem tudom miért nem lehetett ezt már az első körben megcsinálni (gondolom azért mert kicsúsztak volna a 30 napból nem akarták visszafizetni az árát és inkább félkészen visszab@szták). Viszont a 2 hónapos procedúra alatt szarrá karcolták több helyen a kijelzőt, szóval van még egy köröm velük.
Ugye amíg szervízben csücsült a samsung kihoztam egy Alienware AW3425DW amit most vittem vissza elállással. Érdekes tapasztalat volt ez a dell, azt hittem mindenben jobb lesz mint a samu, de elég vegyes a tapasztalatom. Funkciókban sokkal jobb a dell, viszont az már az elejétől folyamatosan megfogalmazódott bennem, hogy a HDR teljesítménye valahogy nem az igazi, alig van különbség az sdr és hdr között ,nem elég fényes, nem olyan mint a samsungnál megszoktam. Plusz a dellnél vrr esetén azonnal észrevettem a flickeringet és nem tudtam most én vagyok a hülye vagy samsungnál tényleg nem volt, de most hogy visszakaptam kipróbáltam és a samsungnál valóban nem látok fényerőváltakozást vrr bekapcsolása mellett azokban az esetekben amikor a dell-en igen. És igen, HDR-ben is sokkal jobb a samsung. Pedig dell-en mind a két profilt próbálgattam (peak1000 meg a trueblack 400-at is) de egyik se volt az igazi.....
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db PHILIPS 245E1S/00 1440p / 2k monitor álvánnyal
- Philips Evnia 32M2N8900 OLED/4K/240HZ/0.03MS
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- LG (32GS95UE-B) 32" 4K OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258